اوباما: حوادث اخير بر گفت وگوی مستقيم با ايران تاثير خواهد گذاشت

 

۱۳۸۸/۰۴/۰۵ راديو فردا 

باراک اوباما، رييس جمهوری آمريکا در کنفرانس خبری روز جمعه خود با آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان، گفت: بدون ترديد حوادث چند هفته اخير ايران بر گفت وگوی مستقيم يا ديپلماسی با تهران تاثير خواهد گذاشت.

رييس جمهوری آمريکا که پس از مذاکره با صدراعظم آلمان صحبت می کرد، افزود: ما تا ندانيم که در داخل ايران چه روی خواهد داد چگونگی تاثير برهرگونه گفت گوی بالقوه با ايران را نمی توانيم پيش بينی کنيم.

آقای اوباما تصريح کرد: من فکر می کنم برای گفت وگوی مستقيم ميان آمريکا وايران و اين که اين مذاکرات چگونه پيش خواهند رفت بايد منتظر روزها وهفته های آينده باشيم.

از زمانی که باراک اوباما در انتخابات رياست جمهوری امريکا به پيروزی رسيد وی خواهان تعامل با ايران شده است و در همين راستا در پيام نوروزی خود خواستار آغازی نو در روابط بين دو کشور شده بود.

اما رويدادهای پس انتخابات در ايران باعث نگرانی رييس جمهوری آمريکا شده است

باراک اوباما درباره مذاکرات خود با آنگلا مرکل گفت: من و صدراعظم آلمان درباره شرايط دلخراش در ايران مذاکره کرديم . امروز ما با يک صدا صحبت می کنيم؛ حق مردم ايران در تجمع، آزادنه سخن گفتند و اين صدای آنها شنيده شود، اينها آرمانهای جهانی اند. شجاعت آنها در مقابله وحشيگری آزمايشی است برای پايداری آنها در طلب عدالت.»

آقای اوباما ببا غير قابل قبول خواندن خشونت ها درايران تاکيد کرد: خشونت بکار گرفته شده عليه مردم تکان دهنده و وحشتناک است. به رغم تلاش حکومت ايران برای اين که نگذارد جهان شاهد اين خشونت ها باشد، ما آن را ديديم و آن را محکوم کرديم.

 


باراک اوباما با اشاره به اظهارت قبلی خود درباره احترام به حاکميت ملی ايران گفت:«همانگونه که قبلا گفته ام مردم ايران قاضی نهايی اقدامات حکومت خود خواهند بود. اگر حکومت ايران تمايل دارد که مورد احترام جامعه بين المللی باشد، بايد به حقوق مردم خود احترام بگذارد و به خواست آنها اعتنا کند.»

رييس جمهوری آمريکا افزود: فکر می کنم ما منتظريم که ببينيم نتيجه تحولات در ايران چه خواهد بود. خيلی روشن است گزارش ها درباره انجام خشونت ها در ايران همچنان من را عميقا نگران می کند.

وی افزود: من همچنان از حکومت ايران می خواهم که با مردمی که خواستار راهپيمايی مسالمت آميز هستند و می خواهند صدايشان شنيده شود براساس قوانينی که مورد احترام جامعه بين المللی است رفتار کند.

به دنبال اعلام نتايج دهمین دوره انتخابات رياست جمهوری در هفته گذشته، تهران و برخی از شهرهای ايران شاهد راهپيمايی مسالمت آميز معترضان بودند ولی اين اعتراض ها با سرکوب نيروهای امنيتی روبرو شد.

به گفته مقامات دولتی ايران در جريان رويارويی نيروهای پليس با معترضان تاکنون
۱۷ نفر کشته شده اند.

اوباما: احمدی نژاد به دقت بينديشد

يکی از خبرنگاران از آقای اوباما پرسيد که محمود احمدی نژاد از شما خواسته تا نسبت به دخالت در امور داخلی ايران عذر خواهی کنيد.

آقای اوباما در پاسخ به اين پرسش گفت: من سخنان آقای احمدی نژاد را جدی نمی گيرم به ويژه اين که آمريکا تصميم گرفته است به هيچ وجه در انتخابات ايران دخالت نکند.

رييس جمهوری امريکا افزود:البته من نگران اين موضوع هم نيستم که آقای احمدی نژاد ازمن پوزش بخواهد ولی من پبشنهاد می کنم که آقای احمدی نزاد در مورد تعهدات خود نسبت به شهروندان کشورش بدقت بينديشد.

محمود احمدی نژاد روز پنجشنبه بريتانيا و کشورهای اروپايی را به دخالت در امور داخلی ايران متهم کرده و گفته بود: باراک اوباما تا دير نشده خود را اصلاح کند و از دخالت در مسايل ايران بپرهيزد.

محمود احمدی نژاد در عسلويه در استان بوشهر افزوده بود: ايران از دولت های اروپايی انتظاری ندارد؛ اما چرا آقای اوباما در دام آنها افتاده است و حرف‌های آقای بوش را تکرار می‌کند.

رييس جمهوری آمريکا همچنين به مذاکرات کشورهای عضو گره
۱+۵، يعنی آمريکا، روسيه، چين، بريتانيا، فرانسه و آلمان اشاره کرد و گفت: ما با شرکای خود در اروپا و چين و روسيه همکاری خواهيم کرد تا مانع دستيابی ايران به تکنولوژی توليد سلاح اتمی شويم و به ايران توصيه می کنيم راه احترام قواعد بين المللی را در پيش بگيرد، مسيری که امنيت بيشتر و خوشبختی مردم ايران می انجامد.

باراک اوباما در عين حال اضافه کرد: ما در هر حال يک رشته از نگرانی های امنيت ملی داريم که بايد با آنها برخورد کنيم، چون زمان همچنين به پيش می رود و ايران هم سرگرم گسترش ظرفيتهای اتمی خود است.

رييس جمهوری آمريکا در بخش ديگری ازسخنان خود با اشاره به سابقه برنامه هسته ای ايران گفت: دستيابی ايران به سلاح اتمی خود منجر به مسابقه تسليحاتی در خاورميانه خواهد شد که نه تنها برای امنيت امريکا، که بلکه چنين امری برای تمام منطقه و ازجمله خود ايران بد خواهد بود.

کشورهای غربی ايران متهم می کنند که در صدد است تا در پوشش برنامه هسته ای خود به تکتولوژی ساخت سلاح هسته ای دست يابد. ايران با رد اين اتهام می گويد برنامه هسته ای اين کشور صلح آميز است.

 

نامه سرگشاده جمعی از خانواده های فعالان سیاسی دربند خطاب به مراجع تقلید

امروز: جمعی از خانواده های فعالان سیاسی دربند در نامه سرگشاده ای خطاب به مراجع تقلید ، خواستار رایزنی آنها برای آزادی این چهره ها شدند. در این نامه امده است:
حضور گرانقدر علماي اعلام و مراجع عظام دامت عزهم العالي
بسم الله الرحمن الرحيم
لايحب الله الجهر بالسوء من القول الا من ظلم و كان الله سميعا بصيرا (سوره نساء آيه 148)
با سلام و احترام
علماي اسلام به داد اسلام برسيد
همانگونه كه مستحضريد، بلافاصله پس از پايان انتخابات پرشور رياست جمهوري دهم تعداد زيادي از بهترين فرزندان و ياران امام و انقلاب كه سوابق درخشاني از نقش آفريني در عرصه هاي مختلف فرهنگي، سياسي، اجتماعي، علمي و نيز حضور مؤثر در دفاع مقدس و كسب افتخار جانبازي را در كارنامه خود دارند، به شكل تهاجمي و توهين آميز و غيرقانوني در منزل خود يا بستگان، محل كار و يا در خيابان بازداشت شدند. جرم اين عزيزان ايجاد شور و نشاط انتخاباتي از طريق فعاليت در ستادهاي انتخاباتي كانديداي تاييد شده توسط شوراي نگهبان مي باشد. نقش اثرگذار تك تك آنان در به صحنه كشاندن آحاد مردم، براي تعيين سرنوشت سياسي كشورشان، ايجاد مشاركت حداكثري و مشروعيت بخشيدن به نظام جمهوري اسلامي است.
ما جمعي از خانواده هاي زندانيان سياسي كه از وضعيت عزيزانمان در بي خبري محض به سر مي بريم، نسبت به صحت و سلامت آنان و رعايت حقوق قانوني شان توسط هرمقام مسئول يا غيرمسئولي كه آنان را در بازداشت نگاه داشته است، شديدا نگرانيم و بويژه اخباري مبتني بر فشار بر روي آنان براي گرفتن اعترافاتي مطابق ميل آقايان و در جهت اثبات سناريوهاي از قبل تدارك ديده شده كوردلان سست ايمان، دل مادران و پدران و همسران و فرزندان آنان را به درد مي آورد.
اينك ما در برابر فرزندانمان قرار گرفته ايم با سوالاتي كه اين روزها برايشان مطرح است: مگر انقلاب شما در سي سال پيش، براي مبارزه با ظلم و جور و آزادي زندانيان بي گناه از بند نبود؟ پس زنداني شدن فرزندان انقلاب كه كوچكترين تخطي از قانون نداشته و جرم بزرگشان افزايش مشاركت مردم و مشروعيت بخشيدن به نظام و حراست از دستاوردهاي ارزشمند انقلاب اسلامي است، به دست كساني كه بايد مجري قانون باشند چه حكمي دارد؟ مگر شما براي آزادي بيان و انديشه و قلم بر ضد رژيم پهلوي نشوريديد و قانون اساسي را فصل الخطاب عمل مسئولين قرار نداديد؟ پس چرا فرزندان ايران و خواهران و برادران ما در خيابان ها، دانشگاهها، خوابگاهها و ديگر جاها در معرض هجمه و بي حرمتي و ضرب و شتم و حتي كشتار قرار مي گيرند؟ و پاسخگوي اين خون هاي به ناحق ريخته چه كسي است ؟
جمعي از ما خانواده هاي زندانيان سياسي و معترضين به اين بازداشت هاي غيرقانوني و فله اي كه هر روز در سراسركشور ادامه دارد و امكان ملاقات و هيچ گونه ارتباط و تماسي با آنان توسط خانواده ها و حتي وكلايشان نيست به همراه تعدادي از خانواده هاي معظم شهداء هفته گذشته به قم آمديم تا با حضور در محضر شما بزرگواران با تظلم خواهي حضوري، شكوائيه خود را از باب حجت شرعي و انجام وظيفه و تكليف اطلاع رساني تقديم كنيم كه توفيق بهره مندي از محضر همه بزرگواران نصيبمان نشد، اما نامه دادخواهي مان به محضر بزرگان و علماي اعلام تقديم شد. پس از سفر كوتاه ما به آن شهر مقدس دروغ پراكنان، شايعه بي احترامي از جانب دفاتر مراجع عظام و برخورد توهين آميز با خانواده شهداء و حتي دستگيري كساني را در خبرگزاري هاي دولتي مطرح كردند كه در جمع ما نبودند و ما انتظار تكذيب اين اخبار كذب و سوگيرانه را داشتيم كه فقط توسط خود ما اطلاع رساني شد.
اينك بار ديگر خدمت حضرات آيات عظام اعلام مي داريم :همسران و فرزندان و برادران و پدران در بند ما بعضي افتخار زنداني بودن در رژيم طاغوت را داشته اند و برخي توفيق دفاع از مرزهاي ايران عزيز را در جنگ تحميلي و تعدادي همكاري در تسخير لانه جاسوسي آمريكا را در سابقه فعاليت هايشان دارند و همگي از فرزندان انقلاب و خدمتگزاران صديق اسلام و جمهوري اسلامي هستند و هتك حرمت از آنان هتك ايران عزيز و تاريخ ارجمند اين انقلاب شكوهمند است و نسبت دادن ادعاهاي موهوم كه زاييده ذهن بيمار كساني است كه به تعبير آيات نوراني قرآن، در دلشان مرضي است كه خداوند آن را افزايش مي دهد به اين پاك ترين و دلسوزترين فرزندان وطنمان ايران عزيز، خود توطئه شومي است كه دشمنان ايران و اسلام تدارك ديده اند.
امروز انتظار ما از علماي بيداردل و آگاه و مستقل اين است كه نسبت به اين حوادث و فجايعي كه به نام دين بر كشورمان مي رود واكنش نشان دهند و بيش از اين اجازه ندهند دين خدا ابزار افزايش قدرت دنيامداران قرار گيرد و نگذارند خداي ناكرده باور فرزندان مسلمان ما دستخوش لرزش و سستي قرار گيرد كه در اين صورت همه فرصت ها براي پيوند عميق نسل جوان با معنويت و دينداري و اخلاق مداري از بين خواهد رفت و همه ما به ميزان سستي در جلوگيري از اين وضعيت در پيشگاه خداوند متعال مسئوليم .
درايام و ليالي مباركه رجبيه همه ما با زبان روزه براي اعتلاي اسلام و رفع شر از جامعه اسلامي مان و تعقل و تدبر مسولين نظام براي به سامان آوردن اوضاع دعا مي كنيم .

خانواده هاي عزيزان دربند:
محمد علي ابطحي ، محمد جواد امام ، محسن امين زاده ، علي تاجرنيا ، سيد مصطفي تاجزاده ،
سعيد حجاريان ، جهان بخش خانجاني ، علي اصغر خداياري ، عبد الله رمضانزاده ،
سعيد شيركوند ، محسن صفايي فراهاني ، سيد شهاب الدين طباطبايي ، غلامرضا ظريفيان ،
محسن ميردامادي ، بهزاد نبوي ، صادق نوروزي ، مجيد نيري و سايرين

 

اکونومیست : هنوز خیلی مانده بحران ایران تمام شود
بی بی سی : هفته نامه اکونومیست در شماره 27 ژوئن مطالبی را به بحران ناشی از اعلام نتیجه انتخابات ایران اختصاص داده است.
یکی از این گزارش ها که با عنوان "بحران ایران: هنوز خیلی مانده تمام شود" به چاپ رسیده به پی آمدهای اعتراضات خیابانی روزهای اخیر می پردازد و می نویسد که ممکن است خشم خیابانی رو به کاهش باشد اما جنگ داخلی در راس قدرت می تواند حتی بیش از این به رژیم آسیب برساند.
اکونومیست این سئوال را مطرح می کند که آیا یک هفته پس از نمایش التهاب آور چالشجویی مردمی در ایران در برابر حکومتگران، روح آزادی خواهی نوخاسته این ملت در هم شکسته است؟
این هفته نامه در ادامه می نویسد که تظاهرات اعتراضی عظیمی که پیروزی ظاهرا تقلب آمیز رئیس جمهوری هول آور ایران در پی آورد پدیده ای با هیبت بود و اگرچه به نظر می رسد که در روزهای اخیر از شمار تظاهرکنندگان و دامنه نمایش مخالفت با حکومت که در زنجیره ای از شهرها در سرتاسر ایران ظاهرا کاسته شده اما هنوز نمی توان مطمئن بود که حادثه ای دیگر خشم مردم را در آینده نزدیک بار دیگر شعله ور نکند و بازهم میلیونها نفر را به خیابان ها نکشاند و حتی باعث انتخاباتی دیگر نشود.
اکونومیست می افزاید که متاسفانه به نظر می رسد که دولت، نیروهای امنیتی و اوباش شبه نظامی به اندازه لازم سرهای مردم معترض را خرد کرده باشند که بتوانند بگویند امید فوری به ابطال انتخاباتی مشکوک را از میان برده اند چه رسد به چمشداشت پایان رژیمی مبتنی بر حکم یک روحانی اما در عین حال، شهامت میلیون ها تن از شهروندان عادی ایران نیز به هدر نرفته، دستگاه کهنه حکومتی هنوز پیروز نشده و بحران هنوز هم خاتمه نیافته است زیرا توازن قدرت کاملا بر ضد وضعیت موجود تغییر یافته است.
این هفته نامه می نویسد که بدون توجه به نتیجه واقعی انتخابات، آنچه که اینک آشکار شده این است که حتی اگر هنوز نتوانیم اثبات کنیم اکثریت بزرگ مردم ایران فریاد آزادی سر داده اند، دست کم می توانیم بگوییم بخش عظیمی از جمعیت این کشور چنین کرده اند.

شهامت موسوی
به نوشته اکونومیست، اگرچه میر حسین موسوی، رقیب انتخاباتی محمود احمدی نژاد بازنده انتخابات، مورد تایید شورای نگهبان قرار گرفته بود اما بسیاری از میلیونها نفری که به او رای دادند امید داشتند بتواند اندک آزادی بیشتری به آنان بدهد اما اینک که تشکیلات روحانیون حکومتی علیه موسوی موضع گرفته و حتی او را به حبس تهدید می کند، این نامزد انتخاباتی با شهامت فراوان از تسلیم در برابر این فشارها خودداری ورزیده است.
این هفته نامه می نویسد که حوادث اخیر ایران باعث شده است مشروعیت جمهوری اسلامی چه در داخل و چه در خارج از ایران به شدت لکه دار شود و ادعای حکومت در این مورد که نور امید مسلمانان، به خصوص مستضعفان منطقه و جهان است به تمسخر گرفته شود و به خصوص، به موقعیت آیت الله علی خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی، به شدت لطمه دار بخورد زیرا شخصی که قرار بود فراتر از درگیری های انتخاباتی قرار داشته باشد، به طور کامل خود را با سرکوب و تقلب همسو کرده است.
اکونومیست می افزاید که شاید یکی از خسارت بارترین نتیجه وضعیت کنونی برای روحانیون حکومتی این باشد که برای اولین بار، مبارزه ای علنی در راس قدرت بروز کرده و نیروهای وفادار به آقای خامنه ای و رئیس جمهوری جنگ طلب او آشکارا در برابر اصلاح طلبان و واقعگرایان صف آرایی کرده اند که از حمایت اکبر هاشمی رفسنجانی، رئیس جمهوری پیشین و دومین مرد قدرتمند جمهوری اسلامی برخوردار شده اند که همران با محمد خاتمی، رئیس جمهوری اصلاح طلب و سرخورده سابق، از میرحسین موسوی حمایت کرده است.
این هفته نامه می نویسد که به این ترتیب، حتی اگر نیروهای امنیتی بتوانند مخالفان را از سطح خیابان ها پراکنده سازند، بگو مگو بر سر نظام حکومتی همچنان ادامه خواهد یافت و رژیم را، اگر واژگون نکند، تضعیف خواهد کرد.
اکونومیست می نویسدکه با وجود اینکه اصلاح در نظام سیاسی ایران مطلوب است اما خارجیان نمی توانند اقدامات چندانی در تقویت اصلاح طلبان صورت دهند.
به نوشته اکونومیست، اگرچه با وخیم شدن بحران، باراک اوباما هم مانند رهبران اروپایی به درستی نسبت به شرایط ایران ابراز تاثر و خشم کرد، اما در این مورد هم حق داشت که در برابر وسوسه ابراز امیدواری برای سرنگونی رژیم یا جانبداری از یکی از طرف های درگیر، چه رسد به ابراز حمایت آشکار از ریاست جمهوری آقای موسوی، مقاومت کند زیرا در چنین صورتی، دقیقا گرفتار دام کسانی در ایران می شد که در صدد بوده اند آقای موسوی و حامیان او را ابزار توطئه غربیان قلمداد کنند.
در ادامه این مطلب آمده استکه البته هدف اصلی آقای اوباما قانع کردن ایران به توقف تلاش برای دستیابی به اسلحه اتمی است و برای این منظور ناچار خواهد بود دیر یاز ود با دولت ایران ارتباط برقرار کند چه در راس آن انکار کننده کشتار یهودیان قرار داشته باشد یا یک اسلامگرای اصلاح طلب که، هر چه که باشد، در تمایل رقیب خود به دستیابی ایران به توانایی اتمی سهیم است.

 

 

تظاهرات همبستگی  امروز نمایندگان ۱۷۰ میلیون کارگر  در ۲۰ کشور جهان از مردم ایران

 
بالاترين  facebook.com  : نمايندگان و اعضای چهار اتحاديه بين المللی کارگری قرار است امروز جمعه در بيش از ۲۰ کشور جهان تظاهراتی را در همبستگی با مردم ايران برگزار کنند. اين تظاهرات در پی فراخوان کنفدراسيون بين المللی اتحاديه های کارگری، فدراسيون جهانی کارگران حمل و نقل، فدراسيون آموزش بين الملل و فدراسيون بين المللی کارگران صنايع کشاورزی، غذايی و خدمات برگزار می شود. در اين زمينه، سازمان عفو بين الملل نيز حمايت خود را از برگزاری اين تظاهرات اعلام کرده است. اين تظاهرات در شرايطی برگزار می شود که اعتراضات وسیع و میلیونی توده های مردم ایران در تهران و سایر شهرها، کل نظام جمهوری اسلامی را هدف قرار داده و پایه ها و بنیادهای این نظام ضدبشری را به لرزه درآورده است.

 

میلیون ها کارگر به سرکوب مردم در ایران معترضند

مطلب پیش رو به نمایندگی از ۱۷۰ میلیون کارگر برای ابراز همبستگی با بسیاری از کارگران ایران که به خاطر محترم شمردن حقوق مسلم دمکراتیکشان به تظاهراتهای خیابانی پیوسته اند به رشته تحریر در می آید.مردم ایران باید از تمامی حقوق انسانی اعم از آزادی تشکل و تجمع برخوردار گردند

ايران گلوبال>سرکوب شدید تظاهرات های مسالمت آمیز و ارزش قائل نشدن به شأن و مقام انسانی وحشت انگیز است و استفاده نامتعادل و نابجای خشونت ده ها کشته و صدها زخمی بر جای گذاشته است. تشکلات کارگری در سرتاسر جهان با شاهد بودن بر اینکه کارگران و شهروندان تا چه حد در تظاهرات های کارگری مورد حمله و بازداشت قرارگرفته اند مأنوس گشته اند. مورد آخر تلاش برای برپایی راهپیمائی مسالمت آمیز اول ماه می در پارک لاله تهران بود. بسیاری از تظاهرات ها در آستانه‍ی انتخابات با سرکوب خشونت آمیز و دستگیری صدها نفر همراه بوده است.

واکنش مقامات دولتی به بیان خواسته های مشروع مردم بیرحمانه است. گزارش ها حاکی از آنست که مقامات دولتی در چند روز گذشته به مساجد در ایران دستور داده اند تا به هیچیک از قربانیان تظاهرات ها هیچگونه یاری رسانی صورت نپذیرد. این انعکاسی است از عدم وجود ارزش و احترام بنیادین برای مردم خودتان.

چند هفته قبل از رأی گیری برای انتخابات ریاست جمهوری، آی.تی. یو. سی (کنفدراسیون بین المللی اتحادیه های کارگری)، ای.آی (سازمان آموزش جهانی)، آی.تی.اف (کنفدراسیون بین المللی کارگران حمل و نقل)، آی.یو.اف (اتحادیه بین المللی خدمات و صنایع غذایی) تشکیل ائتلافی به نام "دادخواهی برای کارگران ایران" را اعلام کرده و تمامی اعضایمان را فرا خواندیم تا با توجه به ادامه‍ی سرکوب کارگران در ایران در روز ۲۶ جون یعنی روز اقدام جهانی همبستگی شرکت کنند. خاموش سازی بیرحمانه‍ی مراسم در آستانه‍ی انتخابات برای ما قابل تصور نبود.

سرکوب سبعانه‍ی مردم دولت فعلی را بی اعتبار می سازد و کارگران و شهروندان نهادهای خودتان در مواردی مربوط به قانون شکنی هائی در ارتباط با انتخابات و مهمتر از آن به خاطر ممانعت محض در برابر حقوق بنیادی انسانی نظیر آزادی بیان، آزادی تجمع و تشکل نارضایتی خود را از دولتی که شما از آن حمایت می کنید به نمایش می گذارند. این محدودیت ها مردم ایران را از برآوردن فریادشان باز می دارد.

در دوران بحران عمیق اقتصادی حاضر، فشار بر کارگران و تمامی مردم ایران که متحمل مشقات شدید اقتصادی می باشند بسیار طاقت فرسا شده است. کارگرانی که به عناوین گوناگون تلاش کرده اند تا صدای محرومیت خود را در مورد دستمزدها، پائین بودن شرم آور دستمزدها، قراردادهای موقت، بیمه های بیکاری، امنیت اجتماعی و شرایط اسفناک کاری برآورند، هر بار با سرکوب رو در رو شده اند. بسیاری از فعالین اتحادیه ها از جمله: منصور اسانلو، ابراهیم مددی، فرزاد کمانگر و شرکت کنندگان در تجمع اول ماه امسال، به سبب تلاش هایشان در زندان ها بسر می برند.

کسانی که در خیابان های تهران و شهرهای دیگر دست به تظاهرات می زنند دیگر حاضر به پذیرش چنین سرکوبی نمی باشند. مردان و زنان گارگر از هر گوشه و کنار جهان و از تشکلاتشان در اتحادیه های جهانی، در حمایت از مبارزات برادران و خواهران ایرانی شان، فریادهایشان را به فریاد های آنها در حمایت از مبارزاتشان برای پایه ای ترین حقوق بشر و کارگران می افزایند. ما مصرانه شما را بر آن می داریم تا در جهت پایان بخشیدن فوری بر برخورد خشونت آمیز علیه تظاهرات مسالمت آمیز، اقدام های لازم و ضروری را بعمل آورده و کسانی را که مسئولیت خشونت و کشتن مردم را بر عهده دارند به پای میز عدالت بکشانید.

آغاز دمکراسی و حقوق بشری که به صورت جهانی برسمیت شناخته می شود برای مردم ایران امری مورد نیاز و ضروری بوده و پیش شرطی است برای به اجرا گذاشتن راهی متصور برای همه کشورها، برای یافتن راه حل هائی برای بحرانهای سیاسی و اقتصادی فعلی در ایران.

اهداف اتحادیه کارگری بین المللی روشن و مشخص و به قوت خود باقی اند.

ما خواهان:

۱_ حقوق کامل دمکراتیک برای مردم ایران شامل : آزادی تشکل و تجمع

۲_ توقف هر گونه سرکوب خشونت آمیز

٣_ آزادی تمامی فعالین اتحادیه ای

۴_ به رسمیت شناختن تمامی تشکلات مستقل کارگری در ایران

۵_ احترام گذاشتن به حقوق حقه‍ی کارگران و قبول تمامی کنوانسیون های بنیادی آی.ال.او ، مشخصا در زمینه آزادی تشکل و قرارداد دسته جمعی کار

۶_ توقف تمامی سرکوب های ضداتحادیه ای و

۷_ بکارگیری مجدد کارگران اخراجی که ناعادلانه از کار بیکار شده اند.

وضعیت کارگران در ایران همچنان مرکز توجهی برای اتحادیه های جهانی است و ائتلاف ما؛ "دادخواهی برای کارگران در ایران" از نزدیک به دیده بانی وضعیت ایران ادامه خواهد داد.

گای رایدر

آی.تی. یو. سی ( کنفدراسیون بین المللی اتحادیه های کارگری)

دیوید کاک رأفت

آی.تی.اف ( کنفدراسیون بین المللی کارگران حمل و نقل)

فرد ون لوون

ای.آی ( سازمان آموزش جهانی)

ران ازولد

آی.یو.اف ( اتحادیه بین المللی خدمات و صنایع غذایی)

- سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه

- سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه

اتحادیه آزاد کارگران ایران

- کمیته پیگیری برای ایجاد تشکل های آزاد کارگری

- انجمن صنفی برق و فلزکار کرمانشاه

- جمعی از کارگران نساجی خامنه

- کارگران کارخانه پرریس سنندج

- کارگران کارخانه بافندگی شین بافت سنندج

- کارگران کارخانجات شاهو

- کارگران نساجی کردستان

-کارگران فرش غرب بافت

- کارگران آجر شیل

- کارگران شیرپاک آرا

- کارگران گونی بافی سما

- کارگران آرد فجر

- کارگران نیرو رخش

- کارگران بخش خدماتی بیمارستان توحید سنندج

-جمعی از بازنشستگان شهرستان سنندج

-کارگران شرکت فرش غرب کرمانشاه

-جمعی از کارگران کارخانه صنایع فلزی شماره ۲

- جمعی از کارگران لاستیک البرز

- جمعی از کارگران شهرستان مریوان

- جمعی از کارگران وفعالین شهر کامیاران

- جمعی از کارگران و فعالین شهر مشهد

- کارگران شرکت کارگلاس تهران

– کارگران یراق آلات قم