برنامه راهپيمايی حاميان ميرحسين موسوی و مهدی کروبی در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه

متن اطلاعيه منتشر شده در تهران

روز چهارشنبه سوم تير: مقابل مجلس شورای اسلامی در بهارستان
تجمع در مقابل مجلس شورای اسلامی – چهارشنبه سوم تير جناب آقای موسوی و خانم زهرا رهنورد، تمامی اعضا و رؤسای ستادها به همراه خانواده خويش در مسالمت آميزترين تجمع ممکن برای اعتراض به نتيجه انتخابات روز چهارشنبه ساعت
۴ در مقابل مجلس شورای اسلامی در بهارستان تجمع خواهند کرد. آقای موسوی ساعت ۵ سخنرانی خواهند داشت. لطفا همراه با خانواده ی خويش بياييد.
لطفا در اطلاع رسانی اين تجمع ما را ياری کنيد.

روز پنج شنبه چهارم تير: مرقد مطهر بنيانگذار انقلاب
با توجه به تاکيد مير حسين بر اعتراض مسالمت آميز برای احقاق حقوق، منتظر اعلام مسير راهپيمايی و عزاداری هستيم، فعلا مرقد مطهر بنيانگذار انقلاب امن ترين مکان به نظر می آيد. تا در کنار آن روح آزاده به سوگواری شهدايمان بپردازيم.
مردم ايران به پا خيزيد و به ما بپيونديد.
از مردم تمام استانها و شهرستانهای ايران دعوت ميکنيم
روز
۵ شنبه به تهران بيايند و به مردم تهران بپيوندند .

اين مطالب را به هر نحوی انتشار داده و به گوش همگان برسانيد .

لطفا اين خبر را از طريق تلفن يا حضوری، به نزديکان خود در سراسر ايران اطلاع دهيد.


ما آرام نخواهيم نشست هر شب در تمام ميادين تهران دست به اعتراض خواهيم زد
تظاهرات و راهپيمايی عظيم و خود جوش مردمی در اعتراض به سرکوب و کشتن مردم تا ابطال انتخابات
هر شب در تمام ميادين تهران ميدان آزادی , ميدان انقلاب , ميدان ولی عصر , ميدان هفت تير , ميدان توحيد , , ميدان ونک , ميدان مادر , ميدان امام خمينی , ميدان جمهوری , ميدان فردوسی , ميدان بهارستان , ميدان امام حسين ميدان فلسطين , ميدان فاطمی , ميدان آرژانتين , ميدان تجريش , ميدان صادقيه , سعادت آباد , پاسداران , ميدان
۷ حوض , نارمک , تهرانپارس ميدان را آهن , ميادين جنوب شهر تهران (شهرری , نازی آباد , خانی آباد , جواديه , خزانه و .... ) , شهرستانهای اطراف تهران (اگر در جنوب شهر نمی توانيد به نزديکترين ميدان محل سکونت) و تمامی ميادين اصلی و مهم تهران
ميادين شرق و غرب , جنوب و شمال تهران

تا ابطال انتخابات
هر روز از ساعت
۶ بعد از ظهر به بعد اوج تظاهرات از ساعت ۸ شب

و ندای الله اکبر و يا حسين، ميرحسين هر شب از ساعت ۱۰ شب

تا ابطال انتخابات
والسلام علی من التبع الهدی

مردم معترض تهران
حاميان ميرحسين موسوی
حاميان مهدی کروبی

اسامی تعدادی از دستگیرشدگان روزهای اخیر

فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران : بنابه گزارشات رسیده از تهران ،نیروهای سرکوبگر در طی روزهای اخیر با یورش به تظاهرات مردم در نقاط مختلف تهران علاوه بر اینکه تعداد زیادی از مردم را به قتل رساندند و یا اینکه زخمی نمودند همچنین تعداد بیشماری  از مردم را دستگیر و به نقاط مختلف منتقل کردند.
در طی اعتراضات گسترده مردم تهران در نقاط مختلف که بایورشهای وحشیانه مواجه بودند و تا به حال تعداد زیادی از مردم کشته و زخمی شده اند وهمچنین تعداد بیشماری دستگیر و به نقاط مختلف انتقال داده شدند.
جوانانی که در روز ها اخیر در اعتراضات گسترده شرکت کرده بودند و مورد یورش نیروهای یگانه ویژه،سپاه پاسداران و لباس شخصیها قرار گرفته اند و تعداد زیادی از آنها دستگیر شدند.
اسامی تعداد از  دستگیر شدگان روزهای اخیر به قرار زیر می باشد؛
1-
شروين بيگلري 21 ساله روز دوشنبه 25 خرداد در انقلاب دستگير و به اوين منتقل شده
2-
جلال منيري 28 ساله يكشنبه 31 خرداد در خيابان جيحون دستگير محل نگهداري وي نامشخص است
3-
محمد حسين بهمني 20 ساله شنبه 30 خرداد مقابل در خيابان توحيد دستگير به اوين منتقل شده
4-
سعيد عباس زاده 24 ساله شنبه 30 خرداد مقابل وزارت كار در خيابان آزادي دستگير و به كهريزك منتقل شده
5-
عباس علم 36 ساله يكشنبه 31 خرداد در ستارخان دستگير محل نگهداري وي نامشخص
6-
محمد مختاري 25 ساله شنبه 30 خرداد در ميدان جمهوري دستگير محل نگهداري وي نامشخص
7-
طه عظيمي شنبه 30 خرداد در يادگار امام دستگير محل نگهداري وي نامشخص
8-
صمد بيگي 28 ساله يكشنبه 31 خرداد در خيابان آذري دستگير محل نگهداري وي نامشخص
9-
امير حجازي 23 ساله دوشنبه 1 تير در خيابان كريم خان دستگير محل نگهداري وي نامشخص
10-
احسان نويدي 27 ساله سه شنبه 26 خرداد در خيابان آزادي دستگير به اوين منتقل شده
11-
يونس دهقان منش 32 ساله چهارشنبه 27 خرداد در امير آباد دستگير به قزل حصار منتقل شده
12-
مجيد نعمتي 24 ساله دوشنبه 25 خرداد انقلاب دستگير به اوين منتقل شده
13-
علي خلج 24 ساله دوشنبه 1 تير در ميدان هفت تير دستگير محل نگهداري وي نامشخص
14-
شايان منصوري 22 ساله شنبه 30 خرداد در تقاطع شادمان دستگير محل نگهداري وي قزل حصار

زندان کهریزک که از مخوفترین زندانهای ایران است و زندانیان با شکنجه های وحشیانه جسمی و روحی و همچنین تحقیرهای غیر انسانی مواجه هستند شدت شکنجه های بحدی است که تعدادی در این زندان جان باختند. کسانی که از این زندان به زندانهای دیگر منتقل شدند شاهد این بودند که پاسدار رادن همراه با تعدادی از همراهانش آخر هفته به این زندان می روند و زندانیان بی دفاع را تحت شکنجه قرار می دهند. این زندان بیشتر به اردوگاه مرگ شباهت دارد تا زندان.
از ديروز اکثر شبكه هاي دولتي ايران زير نويس مي كنند كه افرادي كه تصوير يا عكسي از اغتشاش گران دارند را ارسال كنند.
در طی روزهای گذشته رژیم با دست زدن به تبلیغات گسترده و دروغین برای اعدام جوانان دستگیر شده در حال زمینه سازی است و حتی صحبت از تشکیل دادگاههای ویژه است.

 

ندای « الله اکبر» و مرگ بر ديکتاتور مردم بر روی پشت بام ها:

خبرنامه امیرکبیر: مردم شهر های مختلف پس از ده شب متوالی همچنان بر روی پشت بام ها الله اکبر می گویند. طی دو روز گذشته صدای الله اکبر بلند تر و هماهنگ تر از گذشته به گوش می رسد و بر تعداد محله هایی که از آنان بانگ الله اکبر بلند می شود افزوده شده است.
پس از کشتار مردم در تظاهرات های روزهای گذشته مردم در شهرهای مختلف در اعتراض به اقدامات نیروهای سپاهی و بسیج و انتظامی شب ها بر روی پشت بام رفته و الله اکبر می گویند.
گرچه در شب های اول اعتراضات مردم شعار الله اکبر تنها شعار مردم بود اما پس از کشتار بی رحمانه مردم بی دفاع، شعار «مرگ بر دیکتاتور» نیز به شعار مردم در پشت بام ها اضافه شده است.
با وجود تهدید و سرکوب گسترده مردم، در شهر های بزرگ صدا الله اکبر شبانه که نشانه وحدت و اعلام حضور مردم است از روزهای گذشته محکم تر و رساتر شده است.
در عین حال موتورسواران بسیجی به خانه هایی که در آنها الله اکبر گفته می شود مراجعه کرده و سعی در ارعاب مردم دارند و تلاش می کنند صدای مردم را خاموش کنند.
در برخی محله ها نیز از گاز اشک آور در کوچه ها و بر روی پشت بام ها برای به خاموشی کشاندن مردم استفاده می شود.

 

گزارش رادیو آزادی از موضع آذربایجانیهای در ایران نسبت به اعتراضات اخیر تهران

میللی حرکت دوشنبه ۱ تیر ۱۳۸۸:

 

ایلقار رسول - رادیو آزادلیق - بخش آذربایجانی رادیو اروپای آزاد

 

مهدی نعیمی: «بر اساس اخبار رسمی تعداد کشته شدگان حوادث اخیر در تهران بین ۲۰ تا ۳۰ نفر است اما به گفته منابع غیر رسمی شمار کشته شدگان بیش از ۱۰۰ تن است علاوه از این وقوع حوادثی همچون شلوغی های تهران در شهر اردبیل دور از انتظار است و وضعیت آشفته ای که در تهران شاهد هستیم در اردبیل حس نمی شود».

مهدی نعیمی مدرس زبان و ادبیات ترکی آذربایجانی که در تهران زندگی می کند می گوید آرامش نسبی بر اردبیل حکمفرما است و وی اخبار وقایع دیگر شهرهای ایران را از سایتهای اینترنتی و از صحبتهای تلفنی با فعالین آذربایجانی در تهران پیگیری می کند.

 

به گفته وی دستگیریهای گسترده باعث نگرانیهایی در سطح کشور شده است اما اوضاع آشفته تهران در اردبیل قابل احساس نیست و موج اعتراضاتی که پایتخت را به لرزه انداخته به هنگام ورود به آذربایجان متوقف شده است.

در شهرهای دیگر آذربایجان نیز افکاری مشابه این قابل روئیت است و افرادی که با آنها در ارتباط بودیم آمار رسمی کشته شدگان را بر اساس معلوماتی که در تلویزیون ایران و نشریات محلی منتشر شده است بین
۲۰ تا ۳۰ تن اعلام کردند.

 

گفته های قبلی را هدایت ذاکر از تبریز تصدیق می کند و می گوید حوادثی همچون آشفتگی تهران در هیچکدام از شهرهای آذربایجان مشاهده نشده است.

 

هدایت ذاکر در بیان علت این امر می گوید:« آنها ما را در جریان اعتراضاتمان در سالهای گذشته همچون تظاهرات خرداد ۸۵ یا در جریان کمپین امضای آموزش به زبان مادری یاری نکردند و به همین دلیل دوستان ما نیز تصمیم گرفتند و اعلام کردند که این مبارزه، مبازه ما نیست و جنگ قدرتی است که در داخل نظام مطرح است و این اعتراضات در همان راستا است و مردم نیز برای این بازی آمده اند».

 

آذربایجانیها هم در میان بازداشت شدگان هستند

 

هدایت ذاکر می گوید بین فعالین در شهرهای مختلف آذربایجان مشورتهایی صورت گرفته است و آنها نیز از این موضع حمایت می کنند اما علیرغم این موضوع منعی برای افرادی که خواهان پیوستن به اعتراضات تهران هستند وجود ندارد و هرکس در موضع گیریهایش آزاد است و می تواند به این معترضان ملحق شود همچنانکه ترکهای تهران در تجمعات و اعتراضات اخیر اشتراک داشته اند و عده ای از بازداشت شدگان و مجروحین از میان آنهاست».

منابع خبری در آذربایجان آخرین اعتراض در این منطقه را مربوط به اعتراضات
۱۵ ژوئن در ارومیه می دانند که معترضین با اعمال خشونت مامورین متفرق شدند. به گفته همین منابع به هنگام متفرق کردن معترضین ۲ تن از شهروندان ارومیه ای کشته شدند اما خبر آن نه در رسانه های بین المللی و نه در بیانیه های تشکلهای اصلاح طلب مستقر در تهران منعکس نشده است.

 

چنگیز بخت آور دیگر شهروند تبریزی می گوید که نباید از اعتزاضاتی که به نتیجه انتخابات در دیگر نقاط ایران در جریان است عقب بمانیم. وی می گوید:« همه از این کار در جریان انتخابات ناراضی اند و این مسئله یک منطقه نیست و رئیس جمهور رئیس جمهور کل مملکت است».

وی معتقد است دلیل اصلی تفاوت اعتراضات از تفاوت در شرایط و حضور نمایندگان بین المللی در تهران و رابطه نزدیک آنها با مردم در آن شهر ناشی می شود و به دلیل توجه زیاد رسانه های بین المللی به تهران اعتراضات تهران بیشتر منعکس می شود.

 

فعالین سیاسی در ایران در انتظار موضع گیری مجامع بین المللی نسبت به وقایع اخیر در این کشور هستند و کشورهای منطقه با ارسال پیامهای تبریک به احمدی نژاد اعلام موضع می کنند. در ۲۱ ژوئن وزاری خارجه جمهوری آذربایجان و ترکیه در نشست خود وضعیت پیش آمده در ایران را مذاکره کردند.

 

موضع رسمی باکو

 

ائلمار محمدیاراوف به هنگام بازگشت از سفر ژاپن، در استانبول با احمد داود اوغلو وزیر خارجه ترکیه دیدار کرده است.احمد داود اوغلو پس از این دیدار در مصاحبه ای مطبوعاتی اعلام کرد که ایران برای هر دو کشور همسایه مهمی محسوب می شود و ثبات آن برای هر دو کشور بسیار مهم است.

 

آراز عظیم او معاون وزیر خارجه آذربایجان نیز در ۲۲ ژوئن طی مصاحبه ای مطبوعاتی اعلام کرد:« هر بحرانی در کشور همسایه روی ما تاثیر خواهد گذاشت و برای اینکه بدانیم کدام نوع از تاثیرات را خواهیم دید باید ابتدا ببینیم که این چگونه بحرانی می تواند باشد و ممکن است که حتی تاثیرات مثبتی هم داشته باشد».

 

آراز عظیم اف اظهار امیدواری کرد که وضعیت بوجود آمده در کشور همسایه از راه حلهای سیاسی و بصورت دموکراتیک و برپایه صلح بین گروههای مختلف حل شود.

 

فایل صوتی مصاحبه را از اینجا بشنوید


لینک گزارش از رادیو آزادی

 

ترجمه خبر: ساوالان سسی

http://www.savalansesi.com/2009/06/blog-post_22.html

 

حضور شجاعانه زنان در خیابان های پر آشوب تهران



میللی حرکت دوشنبه ۱ تیر ۱۳۸۸:

 

رزا صحت, ٢ تیر ١٣٨٨

سمانه از فعالان حقوق زن در ایران است. او حضور زنان را در رویدادهای پیش و پس از انتخابات در خیابان ها حیرت آور می داند و می گوید:"وقتی برای اولین راهپیمایی (میدان انقلاب تا میدان آزادی) با دوستانم قرار می گذاشتم، هم خودم ترسیده بودم و هم دوستانم. کیف هایمان را نبردیم و قرار و مدارهایی هم گذاشتیم برای اینکه اگر بازداشت شدیم چه کنیم. تحلیل خودمان این بود که ممکن است به میدان انقلاب نرسیده زخمی یا حتی کشته شویم..."

شهرزاد نیوز: روزهای داغ پیش از انتخابات با شمارش آرا سرد شد، با اعلام رسمی ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد شوکه شد و روزهای پس از آن، خیابان های شهر زیر گامهای صدها هزار نفر از معترضان به نتایج آرا بود. بعد از پیام آیت الله خامنه ای در نماز جمعه تهران بود که این خیابان ها به خون نشست.

23june2009zananاما آنچه تغییری نکرد، حضور فعالانه زنان در این روزهای پر التهاب بود. زنان با دستبندهای سبزشان تصویر تک جنسیتی خیابان ها را شکستند. آنها بر خلاف بیشتر مردان در مقابل دوربین ها نه تنها چهره نمی پوشانند که شعارهایشان را بلندتر فریاد می زنند و دست هاشان رابا علامت پیروزی رو به دوربین ها می گیرند. حضور پر رنگ نیروهای چماق به دست لباس شخصی و مجهز و مسلح سپاه و نیروی انتظامی نیز نتوانست آنها را در خانه نگه دارد و مرگ "ندا" بر کف خیابان نشان داد این زنان دیگر با ترس و خشونت خانه نشین نمی شوند.

سمانه از فعالان حقوق زن در ایران است. او حضور زنان را در رویدادهای پیش و پس از نتخابات در خیابان ها حیرت آور می داند و می گوید:"وقتی برای اولین راهپیمایی (میدان انقلاب تا میدان آزادی) با دوستانم قرار می گذاشتم، هم خودم ترسیده بودم و هم دوستانم. کیف هایمان را نبردیم و قرار و مدارهایی هم گذاشتیم برای اینکه اگر بازداشت شدیم چه کنیم. تحلیل خودمان این بود که ممکن است به میدان انقلاب نرسیده زخمی یا حتی کشته شویم. در میدان آزادی که جمعیت را دیدم شوکه شدم. زنان بیش از مردان بودند و به سمت میدان انقلاب می رفتند. چندتاشان با بچه های در بغل یا بچه ای کنارشان آمده بودند. پیر و چوان آمده بودند. وقتی به موج جمعیت رسیدیم، از دیدن آن همه زن به گریه افتادم. همه ما با تردید و ترس آمده بودیم و آنها بدون هیچ ترسی برای حق شان آمده بودند".

23june2009zanan2در یکی از میادین شرق تهران به انتظار اتوبوس نشسته ام. راهپیمایی قرار است از میدان هفتم تیر شروع شود. هنوز به ساعت تجمع یک ساعت مانده است. اتوبوس که آمد پر شد از زنان. مسابقه تیم ملی فوتبال مردان زیادی را پای تلویزیون هایشان نشانده بود. داخل اتوبوس مقصد همه زنان با پارچه های سبزی که به دست می بستند، مشخص شد.

مهری زن میانسالی است که 20 سال گذشته را در یک کشور اروپایی گذرانده است. او از اینکه در این روزها در ایران بوده، خوشحال است و می گوید:"برای اولین بار در کشور خودم رای دادم و رایم را هم دزدیدند. روز اول خودم را لعنت می کردم که چرا احمق بودم و فکر کردم رای من شمرده می شود. اما روز بعد در راهپیمایی انقلاب تا آزادی از خوشحالی نمی دانستم چه کنم. من سال ها در غرب بودم و چنین چیزی را تجربه نکرده بودم. حالا هر روز به راهپیمایی ها می آیم و برایم جالب است که همه زنان فامیل و نزدیکانمان از هر سن و فرهنگی در این اعتراض شرکت دارند."

او امیدوار است تصاویر این راهپیمایی ها بتواند تصویر غالب از زن ایرانی را در افکار عمومی غرب تغییر دهد.

23june2009zanan3نرگس و حسین زوج جوانی هستند که روزها را در مسافت های طولانی راهپیمایی ها می گذرانند و شب ها در منطقه سعادت آباد رودر رو با پلیس اعتراض خود را به این انتخابات اعلام می کنند. نرگس می گوید هیچ وقت چنین شجاعتی را در خود نشناخته بوده است و امیر تائید می کند که بارها در معرض بازداشت یا حمله قرار گرفته اند و همسرش شجاعانه تر از او عمل کرده است. او می گوید اگر همسرش اصرار نکند او چندان علاقه ای به این اعتراض ها ندارد و چون رای نداده است؛ هیچ وقت در این تجمعات شرکت نمی کرد.

روزهای شاد و پر امید خیابان ها اما چندان نپایید و با تائید انتخابات و اعلام هشدارها از سوی رهبر ایران بوی خون در مشام شهر پیچید. تجمعات پیش از آنکه شکلی به خود بگیرند سرکوب می شوند. اما زنان هنوز سهم خود را در خیابان می خواهند.

23june2009zanan4الهام 30 ساله می گوید وقتی در تلویزیون آن دختر را دیدم که در خیابان جان داد فکر کردم من هم می توانستم جای او باشم. آن روز من هم در خیابان بودم و چند بار باتوم و زنجیر خوردم. کافی بود یک باتوم به سرم می خورد تا مثل آن دختر دیگر نباشم. ما زنان چیزی برای از دست دادن نداریم. حالا اگر وضع تغییر کند می توانیم به آینده بچه هایمان امیدوار باشیم، اگر نه که دیگر چه فرقی دارد من مرده باشم یا زنده.

رخدادهای اخیر نشان داد سی سال سرکوب از این زنان چیزی نساخت که آنان در انتظارش بودند.

 

لینک مقاله:

http://www.iooinewz.org//article.php5?id=1651