متن كامل خواسته های موسوی از خامنه ای برای بازنگری در نتایج انتخابات، ویژه العربیه

العربیه با استناد به منابع خاص خود، متن کامل مطالبی را که نامزد اصلاح طلب انتخابات ریاست جمهوری ایران با آیت الله خامنه ای رهبری نظام در ایران مطرح کرد برای اولین بار منتشر می کند.

به گفته ی این منابع مطلع، مطالب یادشده در پی اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری ایران که محمود احمدی نژاد را به عنوان برنده ی انتخابات اعلام داشت مطرح گردید، ولی هنوز مورد قبول واقع نشده است.

موسوی خواهان تشکیل یک کمیته ی مستقل است که صلاحت تصمیم گیری را داشته باشد و بتواند به بازنگری در انتخابات وبررسی تقلب احتمالی در اثنای رای گیری وشمارش آرا پرداخته از صحت نتایج اطمینان حاصل کند.

کمیته ی پیشنهادی موسوی متشکل از سه تن از نمایندگان مراجع تقلید، نمایندگان چهار نامزد ریاست جمهوری، یک نماینده از سوی وزارت کشور به شرطی که هوادار هیچکدام از کاندیداتورها نباشد ، یک نماینده ی بیطرف از سوی شورای نگهبان، یک کارشناس دانشگاهی درامور قانونی، یک قاضی بیطرف که از سوی اتحادیه ی حقوقدانان معرفی شود، دادستان کل کشور، رئیس قوه ی قضائیه و بازرس کل کشور.

وظیفه ی این کمیته به شرح ذیل خواهد بود:

1- تحقیق درباره ی دخالت سازمان یافته ی قوه ی مجریه ونیروهای نظامی در انتخابات و میزان تاثیر آن.

2- بررسی دخالت نیروهای بسیج در انتخابات ومیزان آن .

3- بررسی مساله استفاده ار امکانات دولتی و موقعیت حکومتی ومیزان تاثیر آن.

4- تحقیق درباره ی مساله ی خرید رای و اعطای کمک های مالی دولتی همزمان با انتخابات.

5- بررسی نسبت حقیقی مشارکت مردم در انتخابات.

6- بررسی روند مهندسی نتایج اعلام شده ونسبت آرای اعلام شده از سوی وزارت کشور برای هرکدام از نامزدها.

7- بررسی وجود نیروهای پشت پرده ی کنترل کننده ی انتخابات .

8- تحقیق درباره ی موانعی که از حضور نمایندگان برخی از نامزدها در ستادهای اجرایی در هنگام مهر وموم صندوق های رای گیری وشمارش آرا و نیز از حضور آنان درمحل نگهداری صندوق ها جلوگیری کرد، وبررسی تاثیرات آن بر نتایج انتخابات.

9- بررسی علل اعلام سریع نتایج رایانه ای انتخابات بر خلاف تاکید شورای نگهبان بر شمارش دستی آرا و انجام این کار پیش از مهر وموم کامل صندوق های رای گیری وعدم تکمیل مراحل قانونی .

10- تحقیق درباره ی علل اجرای مانورهای نمایش قدرت از سوی نیروهای امنیتی پیش از انتخابات که بر خلاف انتخابات گذشته می باشد.

11- تحقیق درباره ی خرید آرا وتاثیرات آن .

12- تحقیق درباره ی حمله ی تبلیغاتی صدا وسیما به طرفداری از احمدی نژاد، بر خلاف روال گذشته.

13- تحقیق درباره ی اتهامات غیرقانونی احمدی نژاد به برخی از مقامات برجسته ی کشور به منظور کسب هرچه بیشتر آرا.

14- تحقیق پیرامون مساله ی توزیع تعرفه های انتخاباتی در شهرستان ها واعلام تعداد صحیح برگه های چاپ شده وبررسی علل عدم توزیع مناسب آن و کمبود تعرفه ی انتخاباتی در برخی شهرهای عمده ی کشور.

15- تحقیق درباره ی زمان تعیین شده برای رای گیری وعلل پایان سریع آن از سوی وزیر کشور ومسایل دیگری که ستاد انتخابات را بر آن داشت رای گیری را مختومه اعلام کند .

 

هشدار! برنامه جديد کودتاگران، گرفتن زمان از جنبش و اعتراف گيری از بازداشت شدگان، سعيد علم الهدی

 

گرفتن زمان از اين جنبش، در کنار تحليل رفتن انرژی آن و همچنين تلاش شديد برای اعتراف گيری از زندانيانی که اين روزها در بدترين شرايط ممکن قرار دارند، مرحله جديدی از کودتا است که از سه روز پيش کليد خورده است. از همين رو شريعتمداری کيهان و نيروهای تحت امر قاضی سعيد مرتضوی تلاش شبانه روزی خود را برای اعتراف گيری از اين زندانيان آغاز کرده اند

کودتاگران در تهران دو سه روز است که وارد فاز جديدی از عمليات خود شده اند. آن ها پس از مواجهه با رفتار غير قابل پيش بينی مردم و آمدن آن ها به خيابان، اگر چه عقب نشينی کردند و چند نفری از زندانيان را آزاد کردند و قول رسيدگی به اعتراضات را طريق از مراجع قانونی را دادند اما در حقيقت آن ها وارد مرحله جديدی از برخورد خود با مردم شدند.

در اين مرحله آن ها ابتدا کسانی را که می توانستند حرکات و رفتارهای شان را شناسايی و تحليل کنند، از بدنه جنبش حذف کردند. اين کار را با دستگيری سعيد حجاريان و بهزاد نبوی که شب قبل از آن آزاد شده بود، شروع کردند. به اين وسيله ظاهرا امکان تحليل رفتار آن ها از بين رفته است. از سوی ديگر با کمک صدا و سيما که به ستاد جنگ روانی کودتاگران عليه مردم ايران تبديل شده، شروع به تبليغ استفاده از روش های قانونی برای پيش برد هدف ها کرده و ظاهرا با کسانی هم که به موسوی و کروبی رای داده اند گفت و گو می کنند و سعی دارند رفتار بازتری از خود بروز دهند. آن ها با اين اقدام خود شتاب انتقال اعتراض های مردمی به ديگر نقاط را کم کرده و در عين حال امکان انتقال آن را به شهرهای کوچک و حاشيه نشين ها را از بين برده اند.

هم اکنون آن ها با قطع رابطه اين جنيش مردمی با تحليل گرانی که می توانستند رفتارهای آن ها را تحليل و راهکار برخورد با آن را ارائه دهند، در شرايطی قرار دارند که می توانند زمين بازی را تغيير دهند. گرفتن زمان از اين جنبش، در کنار تحليل رفتن انرژی آن و همچنين تلاش شديد برای اعتراف گيری از زندانيانی که اين روزها در بدترين شرايط ممکن قرار دارند، مرحله جديدی از کودتا است که از سه روز پيش کليد خورده است. از همين رو شريعتمداری کيهان و نيروهای تحت امر قاضی سعيد مرتضوی تلاش شبانه روزی خود را برای اعتراف گيری از اين زندانيان آغاز کرده اند.

از بند ۲۰۹ اوين خبر می رسد که برخی از زندانيان از جمله مصطفی تاج زاده، عبدلله رمضان زاده و محسن امين زاده تحت فشار و شکنجه زياد هستند تا مجبور به انجام مصاحبه تلويزيونی شوند تا آن ها را عوامل انقلاب مخملی و جاسوس بيگانه معرفی کنند.

در کنار اين اقدامات آن ها نيروهای خود را ظاهرا از سطح شهرها جمع آوری کرده تا حساسيت مردم را کاهش دهند. برای همين برخلاف روزهای گذشته اعتراضات مردمی و خودجوش در محله ها ديگر چون روزها ابتدايی هفته، ديده نمی شود.

از اين رو کسانی معتقدند در نماز جمعه اين هفته نيز آيت الله خامنه ای چيزی که امکان خاتمه يافتن اعتراض ها به نفع مردم را داشته باشد مطرح نکرده و يک سری نصيحت های کلی برای ايجاد وحدت و امکان سو استفاده دشمنان از اين اختلافات داخلی را مطرح خواهد کرد. هرچند کم نيستند کسانی که نمازجمعه اين هفته را مقدمه ای بر حکومت رعب و وحشت و سرکوب گسترده می دانند.

اين وقت کشی ها به اين اميد صورت می گيرد تا ضمن گرفتن اعتراف از برخی افراد و کاهش انرژی جنبش و جلوگيری از انتقال آن به ديگر مناطق و شهرهای درجه دو و سه، فرصت لازم را برای سرکوب در اختيار کودتا گران قرار دهد.

سعيد علم الهدی

 

خبرنامه گویا:

ميرحسين موسوی: تا رسيدن به هدف نهايی تجمع آرام ادامه دارد،

گزارش ويژه از راهپيمايی امروز هواداران ميرحسين موسوی

هواداران مهندس ميرحسين موسوی بعداز ظهر پنجشنبه در اجتماعی بزرگ در ميدان امام خمينی تهران گرد هم آمدند و همانند روزهای گذشته به احترام کشته شدگان روز دوشنبه گذشته در تمام مدت تجمع سکوت اختيار کردند.

 

خيابان‌های اطراف ميدان امام خمينی مملو از جمعيت بود و از ميدان فردوسی تا ميدان امام خمينی در خيابان فردوسی و نيز در خيابان سپه تا ميدان حر(حسن‌آباد) و از جنوب ميدان تا ميدان پانزده خرداد و نيز خيابان لاله زار تا تقاطع خيابان انقلاب سراسر حاميان ميرحسين موسوی حضور داشتند.

تخمين زده می شود قريب به نيم ميليون نفر در اين اجتماع شرکت کرده باشند. ميرحسين موسوی حدود ساعت شش بعدازظهر سوار بر پاترول سفيد رنگ از شمال ميدان و خيابان لاله‌زار وارد ميدان امام خمينی شد و بلافاصله مورد استقبال بسيار فشرده هوادارنش قرار گرفت. فشردگی حاميان در اطراف خودروی موسوی به حدی بود که تعدادی از زنان و مردان زير دست و پا مانده و مصدوم شدند و با آمبولانس به بيمارستان منتقل شدند.

مهندس موسوی در جمع مردم ضمن قدردانی از حمايت همه جانبه‌‌شان، از حاميانش خواست تا همچنان به تجمع آرام خود در روزهای آينده تا رسيدن به هدف نهايی ادامه داده و خواستار ابطال انتخابات شد.

مهندس موسوی با ادای احترام به کشته‌شدگان و تسليت به بازماندگان آنان، رسيدن به دموکراسی را در نظام‌های استبدادی پرهزينه دانست و از حاميانش خواست تا با پايداری و مقاومت توام با آرامش و متانت مانع سوءاستفاده‌های جناح رقيب شوند.

 

ميرحسين موسوی پس از سخنرانی کوتاهش به همراه زهرا رهنورد به تشويق ممتد حاضران پاسخ دادند و با اسکورت گارد مخصوص از ميدان امام خمينی خارج شدند.

پس از سخنرانی مهندس موسوی، جمعيت حاضر به آرامی و همراه با سکوت و با در دست داشتن پلاکارد و بالا بردن دستهای‌شان به نشانه پيروزی از خايان‌های اطراف به سمت ميادين فردوسی و ميدان حر حرکت کردند.