دستگیری و بازداشت دکتر ابراهیم یزدی

نهضت آزادی ایران : به اطلاع هم میهنان عزیز می رساند بنا بر اخبار رسیده  در ساعت سه بعدازظهر امروز چهارشنبه ، ماموران دادگاه انقلاب تهران به بیمارستان پارس تهران مراجعه و آقای دکتر ابراهیم یزدی دبیرکل نهضت آزادی ایران را که به منظور انجام معالجات تخصصی در آن بیمارستان بستری بودند دستگیر و به همراه خود برده اند و منزل ایشان نیز مورد بازرسی قرار گرفته است . از نوع اتهام و نحوه ابلاغ آن به آقای دکتر یزدی، به دلیل قرار داشتن بیمار در بخش مراقبتهای پزشکی و عدم دسترسی همراهان به ایشان ،  اطلاعی در دست نمی باشد.
 
پیش از این نیز آقایان مهندس محمد توسلی عضو شورای مرکزی و رئیس دفتر سیاسی ، دکتر غفار فرزدی عضو شورای مرکزی و مسئول واحد استان آذربایجان شرقی، مهندس مجید جابری ، رحمت الله امیری ، روح الله رحیم پور، امیر حسن جهانی ، دکتر علی اشرف سلطانی آذر و رحیم یاوری از اعضای نهضت آزادی ایران در تبریز  و  محمد رضا احمدی نیا،  احمد افجه ای ، مهندس عماد بهاور، مجتبی خندان ، سعید زراعت کار، مهندس روح الله شفیعی و دکتر علی مهرداد  از اعضای شاخه جوانان نهضت آزادی ایران در تهران به روشهای مختلف از قبیل مراجعه شبانه به منازل ، احضار و یا برخورد در حین انجام راه پیمایی مسالمت آمیز و اعتراضی نسبت به نتایج انتخابات ریاست جمهوری ایران دستگیر شده و در بازداشت بسر می برند.

 

 

 

کانون مدافعان حقوق بشر طی بیانیه ای تجمعات اعتراضی و طرح مطالبات مدنی از سوی مردم را جزء حقوق اساسی ملت دانست

کانون مدافعان حقوق بشر به ریاست شیرین عبادی، طی بیانیه ای تجمعات اعتراضی و طرح مطالبات مدنی از سوی مردم را جزء حقوق اساسی ملت دانست. متن کامل بیانیه کانون مدافعان حقوق بشر را در زیر بخوانید:
 
به نام خدا
 
تجمعات اعتراضی و طرح مطالبات مدنی جزء حقوق اساسی ملت است
 
پس از انتخابات ۲۲ خرداد و اعلام نتایج آن، شاهد اعتراضات مردمی و ۳ کاندیدای ریاست جمهوری نسبت به نتایج اعلام شده از سوی وزارت کشور بودیم.
 
به استناد اخبار موجود، مشاهدات همگانی و بیانیه ۵۲ نماینده مجلس که خواستار حضور وزیر کشور در مجلس جهت پاسخگویی شدند، شاهد برخوردهای خشونت بار و افراطی گسترده ای در سطح کشور از سوی نیروی انتظامی، بسیج و گروه های سازمان یافته با لباس شخصی – که از سوی نهادهای فوق سازماندهی و هدایت می شوندبودیم، که با فجایع اسفناکی همراه بوده است.(بيانيه ۵۲ نماينده مجلس،۲۷/۳/۸۸)
 
هجوم به خوابگاه های دانشجویان بی پناه و عزیز کشور ایران و بازداشت گسترده آنها و تأسف بارتر از آن ضرب و شتم شدید دانشجويان که اخبار كشته شدن برخی ازآنها در میان مردم وجود دارد، حمله به منازل مسکونی پس از بانگ الله اکبر و هجوم و تخريب منازلي كه به حمله شدگان پناه ميدهند، حمله به تجمعات مسالمت آمیز و مدنی مردم معترض به نتایج انتخابات، حمله به ماشین ها و موتورهای مردم که در حال تردد در سطح شهر می باشند، كشته شدن مردم بی گناه و مظلوم در تجمع مسالمت آمیز ۲۵ خرداد که صحنه های رقت بار قربانيان دل ملت ایران را به درد آورد و مدافعان حقوق بشر را یکصدا به فریاد درآورد، بازداشت بی دلیل و گسترده فعالان سیاسی ، دانشجویی ، مدنی ، حقوق بشری، وقایعی نیست که هیچ انسان صاحب وجدانی بتواند نسبت به آن بی توجه باشد.
 
کانون مدافعان حقوق بشر با ابراز همدردی با خانواده های بازداشت شدگان، كشته شدگان، جوانان و دانشجویان مظلوم و بی پناه و آسیب دیدگان، از دولت جمهوری اسلامی ایران و مسئولان بلندپایه نظام مصّرانه و مجدّانه می خواهد از تدوام خشونت و تشدید آن توسط برخي مراکز و نهادهای وابسته به قدرت که در بیانیه ۵۲ نماینده مجلس نیز تصریح شده است، جلوگیری نموده و در اسرع وقت كليه بازداشت شدگان را آزاد نموده و خسارات وارده به ایشان را جبران نمایند.
 
همچنین از ملت بزرگ و شریف ایران و از عموم هموطنان آگاه و باشعور مؤکداً می خواهیم آرامش خود را حفظ نموده و مطالبات مدنی و قانونی و به حق خویش را با پرهیز از تشنج و درگیری پی گیری نمایند.
 
تجمعات مدنی و مسالمت آمیز طبق اصل ۲۷ قانون اساسی و تصریح اعلامیه جهانی حقوق بشر و میثاقین از حقوق بنیادین انسان ها می باشد که هیچ نهادی حق سلب این حقوق انسانی را ندارد. لذا با اطمینان از داشتن حق تجمع می بایست با بهره گیری از راه کارهای مدنی و مسالمت آمیز از افتادن در دام خشونت طلبان پرهیز نموده و برای تحکیم صلح و حقوق بشر از جمله انتخابات آزاد، سالم و منصفانه کوشش نمود.
 
بنا به شرایط خاص کشور عزیزمان ایران مجدداً از مسئولان بلندپایه نظام جمهوری اسلامی ایران می خواهیم با توجه به اینکه تأمین حقوق بشر وحقوق شهروندی تک تک شهروندان ایرانی و برقراری نظم عمومی از جمله وظایف مسلم آنها به شمار می آید، با اتخاذ تدابیر مناسب و پاسخگویی نسبت به درخواست های مردم، آرامش و امنيت را به جامعه بازگردانند.
 -
کانون مدافعان حقوق بشر
-
۲۷/۳/۸۸

حمله به مجتمعهاي مسكوني شیوه های تازۀ ارعاب در جمهوری اسلامی


راديو فرانسه  : دولت جمهوری اسلامی گروه های ضربت خود را درون برخی مجتمع های مسکونی فرستاده تا با شکستن اتوموبیل ها و خرابکاری، اهالی را مرعوب کند و ازتظاهرات شبانه منصرف سازد.
شب سه شنبه، بعد از برگزاری تظاهرات عظیم مردم تهران در اعتراض به نتایج انتخابات ریاست جمهوری، نیروهای ویژۀ جمهوری اسلامی که هویت سازمانی شان به درستی روشن نیست، به برخی مجتمع های مسکونی واقع در محلات شمالی شهر هجوم بردند و خشونتی حساب شده را به نمایش گذاشتند. به گفتۀ ساکنان مجتمع مسکونی سینا واقع در فاز یک شهرک غرب، حوالی ساعت دو بعد از نیمه شب (دوشنبه شب)، گروهای ضربت وارد محوطۀ مجموعه شده و شکستن شیشه های اتوموبیل های اهالی را آغاز کرده اند.
این مجتمع که در آغاز برای کارمندان تلویزیون دولتی ساخته شده، امروزه بیشتر به طبقۀ متوسط نسبتاً مرفه تعلق دارد. اهالی تعریف می کنند که دیشب، گروهی از جوانان ساکن مجتمع، به محوطه آمده و در حمایت از میرحسین موسوی و علیه محمود احمدی نژاد شعار داده اند. گروهی دیگر نیز فریاد الله اکبر را آغاز کرده اند. ساعاتی بعد، گروه ضربت وارد محوطه می شود. به گفتۀ شاهدان عینی، این گروه اونیفورم نظامی نداشته اما همۀ افراد آن پیراهن های کرم رنگ بر تن و کاسک های سیاه به سر داشته و به باتوم و سپرهای شفاف مجهز بوده اند. یکی از شاهدان که از طبقۀ هشتم وقایع را تماشا می کرده، می گوید: "گروه ضربت ابتدا به دوصف منظم تقسیم شد. یک دسته زانو زده و دستۀ دیگر ایستاده در پشت سر آنها، همراه با ضربه زدن روی سپرهای خود، فریاد می کشیدند: «حیدر، حیدر»... سپس گروه متفرق شد و شروع به شکستن شیشه های اتوموبیل ها کرد... یک نفر که ظاهراً فرماندۀ گروه بوده، دستور می داد «ماشین های مدل بالا را بزنید»... چند نفر دیگر هم به سراغ اتاقک نگهبانی ورودی مجتمع رفتند و شیشه های آن را شکستند".
به گفتۀ یکی دیگر ازساکنان، گروه ضربت به داخل پارکینگ های سرپوشیده هم رفته و در آنجا نیز به تعدادی از اتوموبیل ها صدمه زده است. افراد گروه حتی به هال ورودی بعضی از برج ها هجوم برده اند و به ویرانگری پرداخته اند. ساکنان مجتمع، گیج و بهت زده تا نزدیک طلوع آفتاب در محوطه جمع شده بودند و با یکدیگر گفتگو می کردند. در مورد هویت حمله کنندگان، فرض ها و شایعات زیادی شنیده می شد. برخی آنها را "لباس شخصی" توصیف می کردند اما به گفتۀ دیگری، "لباس شخصی ها اونیفورم ندارند". یکی از ساکنان ادعا می کرد که مهاجمان، متعلق به گروه ویژه ای هستند که برای"مقابله با انقلاب های مخملی" تشکیل شده است. همسایۀ دیگر، این سخن را تأیید می کند و می گوید: "روسیه آموزش این گروه را به عهده داشته"... صحبت ها به حمایت روسیه از محمود احمدی نژاد می کشد. یکی از اهالی با اطمینان می گوید: "اصلاً این کودتا با همکاری روس ها اجرا شده"... به غیر از مجتمع سینا، چند مجموعۀ مسکونی واقع در قیطریه و یوسف آباد نیز هدف تهاجم های مشابه قرار گرفته است. مردم به وضوح وحشت زده و نگرانند. یکی از اهالی محلۀ دیگری در شهرک غرب، با اصرار به همسایگانش توصیه می کرد که مبادا امشب هم برای الله اکبر گفتن به پشت بام ها بروند.
 
بدین ترتیب، جمهوری اسلامی برای سرکوب و ارعاب مخالفانش شیوۀ جدیدی را به اجرا گذاشته و برای نخستین بار به خود اجازه داده است که حریم مسکونی را زیر پا بگذارد. گروه های ضربت با این روش به مردم نشان دادند که حتی کسانی که در تاریکی شب، روی بام ها فریاد می زنند، از تعقیب و عملیات انتقام جویانه در امان نیستند. باید گفت که دوشنبه شب، فریادهای الله اکبر بیشتر از شب گذشته شنیده می شد.
 
بعد از راه پیمایی عظیم بعد از ظهر دوشنبه در تهران، که به گفتۀ شرکت کنندگان از آغاز انقلاب تا امروز بی سابقه بوده، فضای شهر تغییر کرد و بسیاری از طرفداران میرحسین موسوی به گمان پیروزی قطعی، در خیابان ها به شادی پرداختند. اما درگیری هایی که دیشب، بعد از تظاهرات بزرگ رخ داد و به کشته شدن چند نفر منجرگردید، و سپس حملۀ شبانه به مجتمع های مسکونی، دوباره نگرانی، و تا اندازه ای ناامیدی را دامن زد. برخی ناظران هشدار می دهند که اینک مرحلۀ سرکوب وبازداشت گستردۀ مخالفان آغاز شده است.
 
در شرایطی که طرفداران میرحسین موسوی و مهدی کروبی به وسایل ارتباط جمعی دسترسی ندارند و تلویزیون جمهوری اسلامی نیز انتشار خبرهایی را در جهت انحراف افکار عمومی آغاز کرده، برای مردم بسیار دشوار است که از چگونگی موقعیت و اقداماتی که در حال برنامه ریزی است، مطلع شوند.

 

 

چهارشنبه در تهران چه گذشت؟
پشتیبانی از خانواده‌های قربانیان ناآرامی‌ها اکنون بر صدر اعتراضات مردم ایران می‌نشیند

دويچه وله : روز چهارشنبه (۲۷ خرداد، ۱۷ ژوئن) با دو خبرتازه آغاز شد. خبر نخست به هشدار باراک اوباما رئیس‌جمهور آمریکا و خبر دوم به فراخوان میرحسین موسوی به تظاهرات مربوط می‌شد. اوباما هشدار داد که جامعه جهانی نباید امید چندانی به موسوی ببندد، زیرا سیاست‌های وی، در بنیاد، تفاوت خیلی زیادی با سیاست‌های احمدی‌نژاد نخواهد داشت.

موضع اوباما و سود و زیان موسوی
تحلیلگران داخلی، ابراز عقیده کردند که ممکن است اظهار نظر اوباما خوشایند هواداران موسوی نباشد، اما در نهایت به سود جنبش فعلی است. آن‌ها بر این نکته تاکید می‌ورزند که رسانه‌های دولتی و مراکز قدرت، پس از راه‌پیمائی عظیم روز دوشنبه، تبلیغات گسترده‌ای را در این زمینه آغاز کرده‌اند که ناآرامی‌های اخیر را آمریکا و اسرائيل تحریک می‌کنند. در این شرایط، پشتیبانی اوباما از موسوی نمی‌توانست به وی کمک کند.
خبرگزاری رویترز دیروز به نقل از بخش انگلیسی سیمای جمهوری اسلامی ایران، گزارش داده بود که چند نفر به عنوان عامل اصلی ناآرامی ‌های اخیر دستگیر شده‌اند که مواد منفجره و سلاح گرم در اختیار داشته‌اند. اما امروز در این مورد هیچ خبر تازه‌ای منتشر نشد. ناظران داخلی بیمناک پرونده‌سازی‌های خطرناک برای برخی از دستگیر شدگان هستند.

انتقاد وزیر کشور از موسوی
خبرگزاری فرانسه، از تهران گزارش داد که به رغم ممنوعیت دولتی، معترضان، در پایان تظاهرات دیروز خود اعلام کردند که امروز نیز ساعت ۵ بعد از ظهر در میدان هفت‌تیر گرد خواهند آمد. دفتر میرحسین موسوی، دیروز از مردم خواسته بود که جان خود را با حضور در میدان ولی‌عصر به خطر نیاندازند. وی در عین‌حال از وزارت کشور خواسته بود که برای یک راه‌پیمائی مسالمت آمیز در روز چهارشنبه مجوز قانونی صادر کند.
موسوی پیشنهاد کرده بود که راه‌پیمائی در ساعت ۴ بعد از ظهر امروز از میدان انقلاب آغاز شود و تا میدان آزادی ادامه یابد. پایگاه اینترنتی موج سبز که به پویش حمایت از موسوی و خاتمی تعلق دارد نوشت که تظاهرکنندگان میدان هفت تیر نیز به این راه‌پیمائی می‌پیوندند.
اما صادق محصولی وزیر کشور در گفت‌وگوئی با خبرگزاری فارس اعلام کرد که برای تجمع میدان هفت تیر مجوز قانونی صادر نشده است.
محصولی میرحسین موسوی را بدون ذکر نام مورد انتقاد قرار داد و گفت: «اگر قرار باشد از کسی قانونمداری انتظار داشته باشیم، اول از کسانی انتظار می‌رود که خود برای رئیس‌جمهور شدن ثبت‌نام کرده‌اند. قانون‌مداری تنها در شعار نیست و این‌گونه نیست که کسی شعار قانون‌مداری بدهد و به آن عمل نکند. تجمع و راه‌پیمائی دارای قانون است و کسی که درخواست داشته باشد درخواست او بررسی می‌شود و اگر به کسی مجوز داده نشود، تجمع و راه‌پیمائی او غیرقانونی است».

همبستگی با خانواده‌های قربانیان
میرحسین موسوی، در عین‌حال با صدور بیانیه‌ای مردم را به همبستگی با خانواده‌های قربانیان روزهای اخیر فراخواند. وی در بیانیه خود نوشت: «بعضی از هموطنان ما زخمی یا حتی کشته شده‌اند. من از ملت می‌خواهم که از خانواده‌های آنان پشتیبانی کند. این پشتیبانی می‌تواند به صورت ملاقات با خانواده‌ها، شرکت در مراسم و یا تظاهرات آرام انجام شود». موسوی افزود که خود نیز در این مراسم شرکت‌خواهد کرد.
نیمروز چهارشنبه خبرگزاری فرانسه گزارش داد که میرحسین موسوی امروز بار دیگر خواستار ابطال انتخابات ریاست‌جمهوری شد.

دستگیری پسر جلائی‌پور
ساعت ۲ و نیم بعد از ظهر، خبرگزاری فرانسه خبر داد که حمیدرضا جلائی‌پور از نزدیکان موسوی در خانه‌ خود دستگیر و چند ساعت بعد آزاد شده است. جلائی پور بعدا گفت که به خاطر فرزندش محمدرضا جلائی پور بازداشت شده که از افراد تیم موسوی است. به گفته حمیدرضا جلائی پور، محمدرضا که دانشجوی آکسفورد است، هنگامی که قصد داشته همراه همسرش به لندن پرواز کند، در فرودگاه بازداشت شده است.

به احمدی‌نژاد توهین نکنید!
خبرگزاری آلمان، در گزارش کوتاهی نوشت: « میرحسین موسوی از مردم خواسته است که در تظاهرات خود از سردادن شعارهائی که احمدی‌نژاد را مورد توهین قرار می‌دهد خودداری کنند».
ساعت سه بعد ازظهر، آسوشیتدپرس از ادامه تظاهرات خبر داد و نوشت: «میرحسین موسوی روز چهارشنبه مردم را به یک تظاهرات بزرگ در روز پنجشنبه فراخواند و به این ترتیب، در برابر رهبری مذهبی ایران علی خامنه‌ای ایستاد. خامنه‌ای شامگاه سه شنبه از مردم خواسته بود که اعتراض‌های خود را در چارچوب قانون انتخابات مطرح کنند و پشت حکومت اسلامی بایستند. خواستی که با توجه به اعتراضات پس از انتخابات غیرمعمولی است».

تهدید شدید وبلاگ نویسان
آسوشیتدپرس همچنین به بیانیه شماره ۴ سپاه پاسداران اشاره کرد که طی آن وبلاگ نویسان و مسئولان سایت‌های اینترنتی به مجازات سنگین تهدید شده‌اند.
متن بیانیه سپاه به وسیله ایرنا انتشار یافت. در این بیانیه آمده است: «مردم شجاع و دلاور ایران! متاسفانه جریانات منحرف از اصول و ارزش‌های انقلاب، که از سال گذشته پشت سر همه اغتشاشات کشور حضور داشته‌اند، پیش از انتخابات در صدد ایجاد بحران در کشور بوده و اغتشاشات این روزها که ارازل و اوباش به جان و مال و ناموس مردم افتاده‌اند، نتیجه برنامه ریزی از پیش طراحی شده به وسیله آن‌ها است».
سپاه پاسداران، ضمنا رایوهای فارسی زبان خارج از کشور را رسانه‌های تحت حمایت سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا و انگلستان قلمداد کرد و نوشت که "فعالیت‌های مخرب" آن‌ها بیانگر کینه‌توزی و حرکت بی‌انصافانه ضد مردمی است.
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ادعا کرد که از عوامل اصلی شبکه‌های اینترنتی شناخت کامل دارد و تمام مستندات لازم را به آگاهی عموم خواهد رساند و مجازات قانونی آن‌ها بسیار سنگین خواهد بود.

شب میهن سیاه است
حدود ساعت ۵ بعد از ظهر شاهدان عینی در تماس با دویچه وله گفتند که تا قبل از پایان نیمه اول مسابقه فوتبال ایران و کره، جمعیت در میدان هفت تیر خیلی زیاد نبود، اما پس از آن به سرعت فزونی یافت. جمعیت همه لباس سیاه پوشیده‌اند، باندی سبز بر بازو یا مچ و شاخه گلی در دست دارند. آن‌ها هیچ شعاری نمی‌دهند. تنها روی پلاکاردهایشان نوشته‌اند: «شب میهن سیاه است/ اگر خاموش بنیشنی گناه است» و «همراه شو رفیق/ کاین درد مشترک/ هرگز جدا جدا/ درمان نمی‌شود».

اعتراض رسمی موسوی به لباس‌شخصی‌ها
ساعت ۵ و ۱۰ دقیقه بعد از ظهر، سایت "کلمه" متعلق به هواداران موسوی، متن نامه سرگشاده‌ای را منتشر کرد که میرحسین موسوی در اعتراض به جنایات لباس شخصی‌ها خطاب به شورای عالی امنیت کشور نوشته است. در این نمه سرگشاده آمده بود: «.... به آن شورا متذکر می‌شوم این پدیده شوم که متصدیان برقراری امنیت و نظم، در خلال صفوفشان از نیروهای لباس شخصی استفاده کنند، تنها نشان می‌دهد که نیروی انتظامی از مغایرت اعمال خود با شان و وظیفه قانونی‌اش کاملا اطلاع دارد، به صورتی که حاضر نیست ننگ این اعمال به لباس متحدالشکل او نسبت پیدا کند».
موسوی ضمن محکوم کردن این رویه از کلیه مقامات ذیربط خواست که برای کمک به حفظ آرامش و امتناع از تحریک اجتماعات خودجوش و مردمی فورا از مداخلات این افراد جلوگیری کنند.

صد هزار نفر در میدان ۷ تیر
دفتر خبرگزاری رویترز در تهران حدود ساعت هفت و نیم خبرداد که دهها هزار نفر در میدان ۷ تیر و خیابان‌ها و کوچه‌های منشعب از آن در سکوت اجتماع کرده‌اند. برپایه این گزارش، بیشتر حاضران نوارهای سبز بر بازو و پیشانی دارند که نشانه حمایت از موسوی است. بسیاری از تظاهرکنندگان، دست‌هایشان را به علامت صلح بالا گرفته‌اند. خبرگزاری آلمان تعداد تظاهرکنندگان را ۱۰۰ هزار نفر اعلام کرد. این خبرگزاری نوشت که مردم خیابان‌ها و میدان‌های مرکزی شهر را با تجمع خود بلوکه کرده‌اند و پلیس کنترل اوضاع را در دست دارد.

قبل از تاریکی در خانه
ساعت ۹ و نیم شب به وقت تهران، یک شاهد عینی که در تظاهرات میدان ۷ تیر شرکت داشت، در تماس تلفنی به ما گفت: «من دارم به خانه برمی‌گردم. اما هنوز هم جمعیت تازه‌ای به سوی میدان ۷ تیر می‌روند». به گفته این شاهد عینی، امروز بیانیه شماره چهار میرحسین موسوی میان شرکت‌کنندگان در تظاهرات پخش شد. در این بیانیه، موسوی از مردم خواست که قبل از تاریک شدن هوا به خانه‌هایشان بازگردند.
ماموران انتظامی دیروز و امروز در محل تظاهرات حضور داشتند، اما از برخورد با مردم پرهیز کردند. اما مردم نگران آن‌هستند که با تاریک شدن هوا، لباس شخصی‌ها به کسانی که هنوز در خیابان مانده‌اند حمله کنند.

پارلمان اروپا علیه احمدی نژاد رای داد،

 گزارش ديدار مرجان ساتراپی و محسن مخملباف با نمايندگان پارلمان اروپا، خانه فيلم مخملباف

فيلم اين مراسم در يوتيوب به اين نشانی موجود است:
http://www.youtube.com/watch?v=m7fiBxU8wEU
 

ديروز سه شنبه
۱۶ ژوئن ساعت ۲ تا ۳ بعدازظهر مرجان ساتراپی و محسن مخملباف در نشست رسمی پارلمان اروپا در شهر بروکسل به عنوان سفرای مردم ايران که در خيابان ها کشته می دهند حاضر شدند و در حضور نمايندگان پارلمان اوضاع ايران را گزارش دادند.
محسن مخملباف گفت:

خانم ها و آقايان
جمعه آخر شب دوازده ژوئن در تهران کميته انتخابات به آقای موسوی اطلاع داد که با اکثريت آراء برنده انتخابات است و خواستند تا بيانيه خود را حاضر کند.
ساعتی بعد وقتی آقای موسوی در بيانيه خود مردم را برای جشن پيروزی انتخابات برای روز يکشنبه دعوت می کردند، فرماندهان نظامی وارد دفتر او شدند و اعلام کردند: " اين انقلاب سبز دمکراتيک پذيرفته نيست و اعلام کودتا کردند. "
ساعاتی بعد تلويزيون دولتی اعلام کرد: " احمدی نژاد برنده شد و اگر مردم بيش از
۴ نفر در خيابان ها تجمع کنند سرکوب خواهند شد. "
مردمی که رای شان دزديده شده بود ديروز بی اجازه دولت در تهران و سراسر ايران به صورت ميليونی به خيابان ها ريختند و بسياری کشته، زخمی و دستگير شدند تا از شما دولت های جهان بخواهند رژيم کودتای احمدی نژاد را به رسميت نشناسند. (در اين جا نمايندگان پارلمان اروپا دست زدند.)
و کمی صبر کنند تا مردم ايران بتوانند رئيس جمهور واقعی خودشان را به شما معرفی کنند.
مردم ايران بمب اتمی نمی خواهند، مردم ايران صلح و دمکراسی می خواهند.
مرجان ساتراپی افزود: سوال قبل از انتخابات اين بود، آيا مردم ايران برای دمکراسی آماده اند. جواب اين است: بله، بله آنها آماده اند. آنها خواسته شان در رای هايشان بيان کردند. اما شنيده نشد. تائيد رژيم احمدی نژاد به عنوان رئيس جمهور ايران يعنی عدم تائيد ملت ايران به عنوان يک ملت. ما از شما می خواهيم که از جنبش دمکراتيک ما حمايت کنيد. مردم ايران می خواهند در صلح زندگی کنند تا بتوانند جامعه شان را به عنوان يک جامعه بزرگ در مجامع بين المللی تعريف کنند، فردا خيلی دير است.
دانيل کوهن بن ديت مسئول حزب سبزها در پارلمان اروپا گفت: مدارکی اينجا وجود دارد که نشان می دهد تا بعد از ظهر موسوی پيروز بود و يکدفعه ورق برگشت و احمدی نژاد را از صندوق رای بيرون آوردند. اين چيزی است که خيلی کم به ما گفته شده است.
مرجان ساتراپی از يک سند محرمانه آراء واقعی را خواند:
۱- مير حسين موسوی خامنه: ۱۹ ميليون و ۷۵ هزار و ۶۲۳
۲- مهدی کروبی: ۱۳ ميليون و ۳۸۷ هزار و ۱۰۴
۳- محمود احمدی نژاد: ۵ ميليون و ۶۹۸ هزار و ۴۱۷
۴- محسن رضايی مير قائد: ۳ ميليون و ۷۵۴ هزار و ۲۱۸
۵- آراء باطله: ۳۸ هزار و ۷۱۶
و اين نشان می دهد احمدی نژاد
۶۲ در صد آراء نيست.
دانيل کوهن بن ديت اضافه کرد: حتی در انتخابات بار پيش هم احمدی نژاد نفر سوم شده بود. و همين جوری برنده انتخابات قبلی هم شد. معلوم نيست کدام خدای قدرت در آخرين لحظه کانديدای عقب مانده را به جلو پرتاب کرد و نتيجه برعکس شد.
نماينده آلمان در پارلمان پرسيد: مردم ايران چه خواسته ای دارند؟ بازشماری آراء يا رای دوباره؟
محسن مخملباف گفت: بازشماری آرا، نه. رای دوباره زير نظر مجامع بين المللی.
کليه نمايندگان پارلمان يکی يکی به پاخواستند و با ابراز احساسات و کف زدن ممتد خود به اين خواسته رای مثبت دادند.

خانه فيلم مخملباف