کروبی با انتشار بیانیه ای گفت: دولت برآمده از انتخابات را دارای مشروعیت و مقبولیت نمی داند!

بسمه تعالی

انا لله و انا الیه راجعون
ملت بزرگ و فهیم ایران!
لازم می دانم ابتدا از مردم ایران عذرخواهی کنم؛ هم به خاطر چندین ماه اصرار و ابرام برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری و هم به خاطر همه آن عزیزانی که در این مدت زحمات زیادی را برای آنها موجب شدم و با لطف و عنایت خود مسیر انتخابات را هموار و زمینه حضور عظیم و بی سابقه ای را فراهم کردند.
پیش از همه اذعان می کنم که بسیاری از شما پیشتر و دقیق تر می دانستید که چه خواهد شد و متوجه شده بودید،همان گاه که می پرسیدید «چه تضمینی برای آرای ما وجود دارد»، یا زمانی که می گفتید «نتیجه انتخابات معلوم است و شما آب در هاون می کوبید.»
با این همه می خواهم بگویم از کرده خود پشیمان نیستم و شما هم از این تلاش عظیم و حضور یکپارچه ضرر نکرده اید.حرکت ما در جهت تحکیم مبانی جمهوریت، اسلامیت و ایرانیت بود و ماه ها با کمک دوستانمان تلاش بی وقفه ای داشتیم که «مطالبه محوری» را در صحنه انتخابات به یک اصل تبدیل کنیم و با توجه به اوضاع و شرایط کشور آنچه به عنوان برنامه و راه برون رفت از شرایط فعلی می توان انجام داد را برای حل مشکلات مردم و تحکیم پایه های استقلال و آزادی در کشور عنوان کنیم.
ما برای تغییر آمده بودیم،گرچه نیروهای غیبی و ظاهری مانع از تغییر در قوه مجریه شدند. با این همه فراتر از این تغییری در شرایط کشور و روحیات جامعه و آگاهی مردم بیش از آنچه تصور می شد، صورت گرفت و اذعان می کنم که این تغییر به مراتب فراتر از تصمیم من بود.
آمدنم در صحنه انتخابات به یاد و عشق امام راحل بود، به یاد روزهای فداکاری و از خودگذشتگی، قدم نهادن در مسیر مسوولیت پذیری و نه جاه پرستی ، خودخواهی و تحقیر دیگران.
آمدن برای گفت و گوهای بالنده تر اجتماعی و نه طرد هر کسی که غیر از سخن من کلمه ای به زبان می راند؛
آمدن برای گفت و گو و شکستن فضای یکسویه حاکم بر اوضاع کشور عمومی؛
آمدن برای دیدن بهتر و کامل تر جریان اداره کشور؛
آمدن برای روشن کردن چرخه ناکارآمد مدیریت اجتماعی کشور؛
آمدن برای تغییر در سیاست های تحکم آمیز و تحجرمآبانه داخلی؛
آمدن برای گفتن از موضع استقلال، شجاعت وحریت ؛
آمدن برای غبار روبی از چهره جوان و نوجوان ، دانشگاه و اصحاب فکر و اندیشه؛
آمدن برای تعامل با همسایگان و دولت های خارجی؛
آمدن برای بازداری از شکل گیری فرهنگ و ادبیات مستبدانه در عرصه جامعه؛
آمدن برای شفاف سازی امور اجرایی و ارتباط بخش های گوناگون اقتصادی و برنامه محوری؛
آمدن برای همه این ها و همه آنچه گفته شد و غیر از این ها همه برای تغییر بود و تغییر برای ایران. حاصل این همه آمدن ها که زمان وسیعی را به همراه اراده و ارادت به ملت بود، آن شد که توانستیم فضای یخ زده کشور را شکستیم ، مطالباتی که حق مردم بود بازگو و بازتعریف کردیم، افق نقد را به طلوع سپیدی نزدیک تر سازیم ، جرات گفتن و شنیدن را برای مسوولان و نامزدها به اوج رساندیم ، شجاعت دیدن واقعیت ها را در همه زمینه ها ارتقا بخشیدیم ، گفت و گو با همسایگان ، آمریکا ، اعراب و مسلمانان را به جایگاه مطمئنی نزدیک ساختیم و با ارائه برنامه ها ، بیانیه ها ، اعلام مواضع و دیدگاه ها ، ناگفته های بزرگی را با عظمت گفتیم و جامعه را از ترس های غیر منطقی دور کردیم و همگان را این سو و آن سوی مرزها ایران به گفت و گو ترغیب کردیم و شما در همه این لحظات و برداشتن این گام ها همراه و یاور من بودید و چگونه می توان فراموش کرد شکوه شب های پیش از 22 خرداد را که همه ایران یکپارچه شور سیاسی و شوق انتخابات شده بود و دنیا با همه بزرگی خیره بر این عظمت و آزادگی حاصل از انقلاب اسلامی. چه تصاویر به یاد ماندنی از آن همه شب ها و شورها و جوان ها که ایران را یکپارچه غرق در مردمسالاری و حضور سیاسی ساخته بود. چقدر دنیا از آن شب ها و انقلاب و عظمت ایران یاد کرد و چه باورنکردنی که یک هفته بعد تصاویر آن شکوه به فریاد اعتراض و الله و اکبر شبانه تبدیل شد و خون به سنگفرش خیابان پاشید و با ضرب باتوم ها و گاز اشک آور به جان زن و مرد و پیر و جوان .... و چه سقوط آزادی از اوج قله عظمت در تصویر جهانی به حاکمیت شلاق و زندان گلوله ...
با چکمه و باتوم به جان و مال مردم هجوم بردند، صدها نفر سازماندهی شده به خوابگاه دانشجویان حمله کردند و قلب دختر جوان را با گلوله شکافتند و از پشت بام مسجد با یونیفرم مردم را به گلوله بستند و صدها نفر را در خانه و خیابان دستگیر کردند و تا سر حد مرگ کتک زدند و چه زشتی هایی که در کلام در حق آنها روا داشتند. ده ها نفر از رجال مذهبی و سیاسی را شبانه دستبند زدند و وا اسفا که چه زود انتقام دو ماه آزادی نسبی را گرفتند و همه را روانه زندان ها و سلول انفرادی کردند تا در چنین شرایطی سخت لب به سخن بگشایند و به انقلاب مخملی اعتراف کنند!
این چه انقلاب مخملی است که رهبران آن دو تن از زنده ترین و با سابقه ترین یاران امامند و مورد تایید شورای نگهبان و رهبری برای حضور در انتخابات و حداقل 15 میلیون نفر(بر اساس شمارش خود طرف) به آنها رای داده اند ؟
رویای انقلاب مخملی در ذهن این ها بوده یا آنها که کابوس آن را می دیدند و نیرو به همسایه شمالی گسیل داشتند که آموزش ببینند تا چگونه مردم را با حالت ارعاب و قیافه مهیب و هجوم موتور و زدن باتوم و پرتاب گاز فلفل و زدن کابل بر سر پیر و جوان و زن و مرد و اتومبیل و مغازه بترسانند تا مبادا کسی جرات حضور آرام و در صحنه اعتراض ماندن را به خود بدهد و بعدها هم با همان روش های تبلیغاتی و در بوق کردن حرف های غیر واقعی، همه را محکوم به اغتشاش ، انقلاب مخملی ، تخریب و ده ها اتهام دیگر نموده و تا جایی پیش رفتند که مردم را به قتل یکدیگر و رفتن در لباس بسیج برای زدن خودشان هم متهم کردند!
به راستی که این انتخابات در عین اینکه پرشور ترین ، سیاسی ترین و با شکوه ترین انتخابات در این سی سال بود ، پر مساله ترین نیز بود که با اعتراض های گسترده مردم ، شخصیت های سیاسی و گروه ها مواجه شد و متاسفانه نهادهای مسوول به جای پاسخگویی و رفع شبهات درباره تردید های جدی و تخلفات اساسی خواستند با طرح ادعاهای مضحک همه چیز را تحت تاثیر قرار دهند. شما مردم حق دارید که لااقل این سوال را از نظام بپرسید که چگونه دو تن از یاران انقلاب که مورد تایید و با صلاحیت و نیز همه گروه های اطرافشان یک شبه به عاملان انقلاب مخملی و هواداران گروه های اغتشاشگر و مردم معترض ناآگاه تبدیل شدند ؟
چگونه می توان این همه را به مصاف سیاسی و انتخابات خواند و ناگهان در پایان یا میانه راه چنگ و دندان نشان داد و از همه امکانات و ابزارها و صدا و سیما و تریبون های مذهبی و نيروهاي انتظامي و امنيتي و باتوم و گاز اشک آور و زندان و شکنجه و تیر و تفنگ استفاده و بعد هم ادعا کرد که همه این ها تقصیر «خود شما» است ! صدا و سیما را با بودجه ملی به خدمت گرفت، برنامه پشیمان سازی به راه انداخت و در همین حال خود را به حمایت 40 میلیون رای دهنده در انتخابات مفتخر دانست ؟! این همان شعار پر مغز راهپیمایی مردم از انقلاب تا آزادی است که می گفتند: «رای ما را دزدیدند ، دارند باهاش پز می دهند.»
لازم می دانم در این مقطع که به ظاهر سیر اداری انتخابات را پایان یافته تلقی کردند ، مواردی را به عرض شما ملت شریف برسانم :
1. کتاب قطور خاطرات انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری نه تنها ذهن جامعه را پر کرده و توجه جامعه جهانی را متوجه ایران و مسوولین اجرا و نظارت و همه تصمیم سازان نموده که برای همیشه در یادها و خاطره جامعه و تاریخ باقی خواهد ماند. در یک طرف مردمی که نظام و کشورشان را می خواستند و مجد و عظمت آن را آرزو داشتند و به کیان آن فکر می کردند و در ظلمات یاس و ناباوری روح امید را در خود احیا نموده و برای تغییر و ساختن ایرانی از نو آمدند ولی با عبور از میدان های مین و موانع ، ناباورانه با کمین به اصطلاح اجرا و نظارت دولت مواجه شدند که برای آنان و به نام آنان و بی شباهت به انتخاب و رای آنان ، انتخاباتی را مهندسی نموده بود. در حقیقت هم ما و هم مردم بر اساس وعده و وعیده ها و نمایش فضای دموکراسی بر این باور بودیم که هنوز کفگیر منافع مادی به ته دیگ امانت داری و دیانت و اخلاق اجتماعی نخورده و ته مانده ای از پاکی و صداقت می تواند از رای مردم صیانت وآن را همان گونه که بود اعلام کند. در اینجا باید اذعان کنم که مردم و برخی کارشناسان و صاحب نظران بهتر از ما شرایط انتخابات را می شناختند و به کرات بی حاصلی برگزاری انتخابات و حساب کردن روی آرای مردم را یادآوری می کردند که مجدانه بابت این حسن ظن به مسوولین از مردم عذرخواهی می کنم.
2. برای همه شهدای این ماجراهای انتخاباتی از خداوند رحمان آمرزش طلب می کنم و آرزو می کنم در سلسله شهدا محسوب شوند. به تک تک خانواده هایشان تسلیت می گویم و ضمن ابراز تاسف از اینکه حتی امکانات تجلیل و بزرگداشت مناسبی هم برای تشییع و دفن و فاتحه فرزندانشان فراهم نشده ، با آنها همدردی می کنم. برای همه عزیزان ، مجروحان و آسیب دیدگان بهبود و شفای عاجل طلب می کنم و مقصر همه این شهادت ها ، جرح و تخریب ها و اغتشاش ها را کسانی می دانم که حقوق مردم را زیر پا گذاشتند ، حتی به آنها اجازه راهپیمایی آرام ندادند و نه تنها امنیت آنها را تامین نکردند که آنان را مورد هجوم و ضرب و شتم و توهین و تحقیر قرار دادند.
3. فضای امنیتی که پس از انتخابات در کشور ایجاد شده مولود افکار معیوب و توهم توطئه های خود ساخته ای است که متاسفانه تلاش می شود با تبلیغات و استفاده یک طرفه از صدا و سیما آن را یک طرفه به اثبات رسانند. هیچ یک از گروه های سیاسی شناخته شده و شخصیت های سیاسی شناخته شده و شخصیت های عزیز سیاسی و میلیون ها نفر مردمی که در راهپیمایی های آرام و مدنی حضور داشتند هیچ مطالبه ای نداشتند جز اینکه رایشان چه شد. آنها جز در فکر حق آزادی و انتخابشان نبودند و توهم توطئه انقلاب مخملی ابزار سرکوب و برخورد با مخالفان سیاسی جریان حاکم است. اصولا انقلاب های مخملی در کشورهای اقمار شوروی سابق رخ داده ، شرایط خاص خود را دارد و در هیج جای دیگری نیز نمونه ندارد. مگر ما جز اقمار شوروی سابق بوده یا شده ایم ؟ انقلاب مخملی با حضور افراد وابسته به انقلابی چون آقای موسوی و اینجانب و ده ها میلیون ها نفری که به آنها رای نداده اند، معنی ندارد. دستگیری و زندانی کردن هزاران تن از اقشار مختلف و از آن جمله چهره های سیاسی ، اجتماعی ، دانشگاهی و مطبوعاتی و نگران داشتن خانواده هایشان بدون هیچ اتهامی و بعضا به صورت آدم ربایی، خلاف قانون و مصالح نظام و کشور است ، اینان باید هر چه سریعتر آزاد و از آنها اعاده حیثیت شود.

4. با ساز و کاری که قبل از انتخابات و توسط دولت و شورای نگهبان و برخی نهادهای عمومی انجام شده و نیز نحوه اجرای انتخابات و دخالت های دولت و نمایش شکایت پذیری و بازشماری آرای شورای نگهبان و وقایع بعد از آن را عاملی در جهت باطل بودن انتخابات می دانم و بر همین اساس دولت برآمده از آن را دارای مشروعیت و مقبولیت نمی دانم و در هیچ برنامه ای از جمله تنفیذ و تحلیف آن شرکت نخواهم کرد.
5. به عنوان خدمتگزار کوچک مردم ، انقلاب و نظام اسلامی و شاگر بی ادعای امام راحل از همه مردمی که در انتخابات شرکت کردند و به خصوص پس انتخابات نیز نسبت به پیگیری نتایج صحیح آن حساس بوده و هزینه ها پرداختند، قدردانی می کنم و به پیشگاه همه آنها سر تعظیم فرو می آورم، هر چند که با قدر ناشناسی بی سابقه ای مواجه شدند و مزدشان را با اتهام اغتشاش و انقلاب مخملی ، ترور ، خس و خاشاک ، ده ها توهین دیگر و سرکوب گرفتند اما به همه توصیه می کنم که راه انقلاب و امام و مصلحت کشور را با این ناملایمات رها نکنید، روحیه انقلابی و اسلامی و شعور سیاسی خود را پاس دارید ، همچنان به مانند امام که از «جمهوریت» همپای«اسلامیت» ارزش می داد، در مقابل تحجر ، واپس گرایی و تغییرات بدعت گونه دفاع کنید و بدانید که خط امام تنها راه نجات مردم و کشور در مقابل دیکتاتوری ، سرکوب ، واپس گرایی و اسلام طالبانی است. گرچه این انتخابات و حوادث پس از آن به ارکان نظام و اعتماد شما آسیب جدی وارد کرد اما مطمئن باشید که رای و اراده مردم پیروز نهایی این تحولات خواهد بود.
6. بیشتر از گذشته به همه آنچه به عنوان برنامه انتخاباتی برای کشور مطرح کردم ، باور دارم و از همکاران می خواهم به آنچه مطرح کرده ام ، فکر کنند :به لزوم برنامه محوری در اداره کشور، احیای حقوق شهروندی،احیای آزادی های سیاسی و اجتماعی، پرداختن به حقوق اقلیت های مذهبی و قومی و توجه جدی به مطالبات اقشار گوناگون، ارزش های فرهنگی و زبانی متنوع ایران ، توجه به حقوق زنان و برابری های مورد توجه و مطالبه آنان، استفاده از ظرفیت های به فراموشی سپرده شده قانون اساسی و چنانچه لازم باشد تغییر و بازنگری قانون اساسی به ویژه در ارتباط با قانون شوراها ، اداره مناطق مختلف کشور،مسایل مربوط به انتخابات و نظارت شورای نگهبان و موارد دیگر.
7. در جریان انتخابات و پس از اعلام نتیجه حیرت آور و اعجاب انگیز آن از هیچ اقدامی ولو مخاطره آمیز دریغ نکرده ام که مواردی از آن حسب اقتضا از طریق بیانیه هایی به استحضار شما ملت بزرگ رسیده و طبعا بعضی از اقدامات دیگر در وقت مناسب اعلام خواهد ولی اجمالا یادآوری می کنم از هیچ فرصت متصوری همچون تماس، رایزنی، مکاتبه محرمانه با مراجع دینی و شخص رهبری و هر شخص حقیقی و حقوقی تاثیرگذار دیگر غفلت نکرده ام و صادقانه به شما می گویم که آنچه در توانم بوده است را انجام داده ام، هرچند که در مواردی قرین توفیق نبوده است.
8. ضروری ترین مساله در شرایط کنونی حفظ روحیه انقلابی و سیاسی در برابر کسانی است که می خواهند مردم نا امید شده و از صحنه انتخابات خارج شوند.همه باید وحدت انقلابی و روحیه سیاسی را حفظ کرده و با جریان عظیمی که در این انتخابات به حرکت در آمده و خودآگاهی خود را بازیافته به تشکیل و تقویت تشکل های مدنی و حضور در احزاب و گروه های سیاسی اصلاح طلب و تحول خواه و امیدوار به آینده بپردازند. من به سهم خود برای هرگونه همکاری با افراد و گروه های سیاسی تحول خواه در این مقطع حساس که به نظر می رسد «جمهوریت» در کنار «اسلامیت» و «ایرانیت» در خطر است، دست همکاری و تشکیل جلسه واحد تحول خواهی و حرکت و تغییر را دراز می کنم و از همه شخصیت ها و گروه های مختلف که به اندیشه امام وفادارند، دعوت می کنم به این امر عظیم اقدام کنند.
مهدی کروبی تا آخر عمر پای این مردم و انقلاب اسلامی ایستاده است و تمامی مطالبات ملت را با تمام وجود و در قالب برنامه های اعلام شده به هر نحو ممکن پیگیری می کنم و در هر شرایطی با هر امکانی به مبارزه ادامه خواهم داد و با دعوت از همه این راه تاکید می نمایم که راه مصلحت کشور و انقلاب امام راحل به ایستادگی و هوشیاری و حفظ آرامش و اجتناب از هر گونه پراکنده کاری نیاز دارد. از علمای اسلام و بزرگان نیز دعوت می کنم که در صحنه سیاسی کشور و مصالح مردم مثل گذشته فعال و با نشاط باشند و به راهنمایی آنها مثل گذشته همت گمارند.

مهدی کروبی
09/04/1388

 

9تير :فيلم : تک تيرانداز از پشت بام مردم را هدف قرار ميدهد

http://www.youtube.com/watch?v=SOyc3On8CiE

 

ويدئو کليپ تازه از توحش نيروهای سرکوبگر رژيم در کوچه های تهران

http://www.youtube.com/watch?v=AGB650e9gRc

 

9تير:صدای فريادهای شبانه "الله اکبر" و "مرگ بر ديکتاتور" در تهران در شب گذشته(ويدئو کليپ)

http://www.youtube.com/watch?v=VWKIjtTcrhY

 

 

 

 

هم تير ۱۳۸۸ برابر با سی ام ژوئن ۲۰۰۹

 

مجاهدين انقلاب اسلامی: اين دولت فاقد مشروعيت و وجاهت قانونی است


راديو فردا : سازمان مجاهدين انقلاب اسلامی روز سه‌شنبه با انتشار بيانيه‌ای اعلام صحت انتخابات توسط شورای نگهبان را به معنای بلاموضوع شدن انتخابات در کشور دانست.
در اين بيانيه که خطاب به «ملت شريف ايران» انتشار يافته گفته شده که مطابق انتظار همگان شورای نگهبان قانون اساسی صحت انتخابات رياست جمهوری دهم را بدون پاسخگويی به موارد تخلف تأييد کرد.
سازمان مجاهدين انقلاب در بيانيه خود به نامه دبير اين شورا به وزير کشور اشاره کرده و آورده است که شورای نگهبان مواردی نظير «موضوع چاپ ميليون‌ها تعرفه اضافی با کد و بدون کد، اتمام برگه های رأی در ساعات اوليه انتخابات در بسياری از استان ها، پلمب صندوق‌ها در غياب نمايندگان نامزدها، توقف رأی‌گيری قبل از پايان زمان رأی گيری، کارشکنی در نظارت نمايندگان نامزدها بر صندوق‌های رأی، قطع سيستم پيام کوتاه در کشور و خطوط تلفن کميته صيانت از آراء ستاد موسوی از روز قبل از، مشارکت بيش از صد در صد واجدان شرايط در ۷۰ شهر و مشارکت بين ۹۵ درصد تا ۱۴۰ در صد واجدان شرايط در ۱۷۰ شهر کشور، انتقال صندوق های رأی به سايت های تجميع آراء بدون حضور و نظارت نمايندگان کانديداها، اخراج نمايندگان کانديداها از سايت های تجميع آراء و شمارش آراء در غياب ايشان، و... » را «تخلفاتی غيرقابل اعتنا»که «وقوع آن در اغلب انتخابات مشهود» بوده، تلقی کرده است.
در ادامه اين بيانيه آمده است که «پس از تأييد صريح انتخابات از سوی رهبری و حمايت وی از محمود احمدی‌نژاد در مهلت قانونی بررسی صحت انتخابات از سوی شورای نگهبان، و نيز با توجه به ترکيب اعضاء و عدم استقلال اين شورا توقعی جز تأييد انتخابات از جانب اين نهاد وجود نداشت
این سازمان که از میر حسین موسوی در انتخابات ریاست جمهوری حمایت کرده بود، می افزاید: «با اعلام نظر شورای نگهبان پرونده انتخابات آزاد تا آينده ای نامشخص بسته شد
در پايان اين بيانيه می‌خوانيم که اين سازمان «دولت برآمده از انتخاباتی که ملت صحت آن را نپذيرفته و بر ابطال آن پای می فشارد، فاقد مشروعيت و وجاهت قانونی» می‌داند و ضمن تأييد و حمايت کامل از «اعتراضات مدنی، قانونی و مسالمت آميز ملت آگاه ايران به نتايج انتخابات»، وظيفه خود می‌داند که با استفاده ازهمه ظرفيت‌های به مبارزه قانونی و مسالمت آميز عليه دولت غير قانونی بپردازد.
سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی پیشتر نیز با انتشار بیانیه ای خطاب به مقامات جمهوری اسلامی اعلام کرده بود: « ابطال انتخابات نه خواسته یک گروه سیاسی، بلکه «خواسته ملت ایران است که از دستبرد در رای خود عصبانی است
سازمان مجاهدين انقلاب اسلامی در روزهای اخیر  نیز در مورد  اعمال فشارهای جسمی و روحی بر بازداشت شدگان بمنظور اعتراف گيری از آنها هشدار داد.
در روزهای گذشته مقامات امنیتی جمهوری اسلامی تعدادی از اعضای این سازمان را از جمله مصطفی تاج زاده و بهزاد نبوی را دستگیر  کرده اند.

 

بيانيه جديد مجمع روحانيون مبارز: متاسفيم که راهکارهای منطقی و خيرخواهانه به نتيجه نرسيد، اعتراضات خيابانی راه‌کار نيست

بسم الله الرحمن الرحيم

نظام مبارکی که در آن به‌سر می‌بريم برآمده از خيزش شگفت‌انگيز ملتی است که ساليان دراز در آرزوی آزادی و استقلال و آبادانی کشور و عدالت، هزينه‌های گزافی پرداخته است و ايمان او به خدا و دلبستگی‌اش به دين همواره وی را در اين راه پرمشقت پايدار داشته است و در برهه‌ای از زمان موهبت رهبر ممتاز حضرت امام که مظهر ايمان و آرمان و آزادگی او بوده است، وی را ياری کرده است و حاصلش (البته به قيمت خون عزيزان و ايثارگری انبوهی از زنان و مردان) نظام جمهوری اسلامی بوده است. جمهوريت به آن معنی که ميزان رأی ملت است و حاکميت انسان بر سرنوشت خويش پذيرفته شده است , حاکمان برگزيدگان با تقوای مردم و خدمتگزاران آنانند، نه اربابان ايشان و طبعا آن‌که پرسش‌گر است، مردمند و آن‌که پاسخ‌گو است، حاکمانند.
و نظام ما اسلامی است از آن جهت که آئين خداوند و ارزش‌های دين مبين حاکم بر زندگی اجتماعی است، البته اسلامی که دور از خرافات و تحجر و توهم‌زدگی متحجران و کج‌انديشان است و در جهان پيچيده امروز پاسخ‌گوی نيازها و پرسش‌های اساسی مردم اين روزگار است.

جمهوری اسلامی راهی است به سوی سربلندی ايران و سرفرازی ايرانی و زمينه‌ساز ايجاد الگويی ممتاز که در آن اخلاق و معنويت در کنار آزادی، عدالت، حقوق انسان و پيشرفت کشور قرار گرفته است. آن‌چه مهم است پاسداری از معيارهای اصيلی است که نظام ما بر آن استوار است و می‌بايست باشد و احيانا نيست.
در انتخاباتی که انجام گرفت، می‌شد که اين نظام مستحکم‌تر شود و راه‌های انحرافی از راه راست روشن‌تر تشخيص داده شود و آرام‌بخش جان ملتهب ملتی بيدار و هوشيار باشد. انتخاباتی که می‌توانست در آغاز دهه چهارم پيروزی انقلاب نشان دهد که پايه‌های مردم‌سالاری سازگار با دين در آن مستحکم‌تر و استوارتر شده است و مردم احساس کنند که حاصل خون صدها هزار شهيد و رنج آسيب جانبازان و آزادگان و خانواده‌های شکيبای آنان روز بروز شکوفاتر و ايران عزيز در جهت اعتلاء و ايرانی برخوردار از حرمت، عزت و حقوق مادی و معنوی در حرکت است. افسوس که اين فرصت از دست رفت و امروز اعتماد عمومی که مهم‌ترين سرمايه کشور و انقلاب است، لطمه ديده است و انبوهی از مردمان که بحق حرف و انتقادی دارند، از آن‌چه اعلام شده قانع نيستند. مهم اين است که همه احساس کنند سازوکارهايی که در جهت کارگر افتادن رأی مردم که به تعبير حضرت امام «ميزان» است، خدشه‌ناپذير است و اگر چنين احساسی نبود، با چه اميد می‌توان باز هم مردم را به حضور فراخواند. ما معتقديم اعتماد آسيب‌ديده مردم با اظهارنظر مرجعی که اکثريت اعضای آن از پيش جانبداری بی‌پرده خود را نسبت به يک نامزد اعلام کرده‌اند، در مورد نتايج انتخابات ترميم نخواهد شد.
متاسفيم که راهکارهای منطقی و خيرخواهانه مورد توجه قرار نگرفت و هیأتی بی‌طرف و کاردان مسئول رسيدگی و اعلام حقيقت نشد. بلکه به‌عکس اعتراض آرام و پرشکوه مردم که حضوری بی‌همانند نشان دادند و رشد خود را همچون روزهای پرفروغ انقلاب اثبات کردند، مورد تهاجم بی‌رحمانه قرار گرفت و در حالی که به تعبير رهبر معظم انقلاب، هم نامزدهای محترم و هم طرفداران آنان از نظام و در نظام هستند، ميليون‌ها انسان معترض را اسباب دست بيگانگانی قلمداد کردند که نه اسلام را می‌خواهند و نه ايران را و فرزند برومند و مؤمن انقلاب و ايران، حضرت آقای مهندس موسوی را آزردند و مقاومت ستودنی او را در دفاع از حق و رأی مردم نکوهش کردند و نيز نسبت به شخصيت انقلابی و خدمتگزار جناب حجت‌الاسلام والمسلمين آقای کروبی جفا کردند. و حتی تظاهرات آرام مردم را به خاک و خون کشيدند و بخش مهمی از سرمايه‌های فرهنگی و سياسی و انقلابی و خيرخواهان و تعداد کثيری از جوانان عزيز را به بند کشيدند تا همگی را در برابر يک انتخابات مخدوش تسليم کنند و طبيعی است که در اين عرصه بيگانگان بيکار نخواهند نشست و می‌کوشند که آتش نفاق و نقار را فروزان‌تر کنند. اينک پس از هزينه‌های سنگينی که پرداخت شده است، در عين اعتراض به نتيجه انتخابات و محفوظ‌ نگاه‌داشتن حق اعتراض معتقديم که مردم بزرگوار نبايد بيش از اين هزينه بپردازند و معتقديم هيجانات فزاينده و اعتراضات خيابانی راه‌کار نيست. ما همه را به آرامش دعوت می‌کنيم، چرا که ايران و انقلاب برای ما از همه چيز با ارزش‌تر است و انتظار داريم که مسئولان نيز زمينه عبور از فضای زشت امنيتی و نظامی را فراهم آورند. و زندانيان را آزاد کنند و از تبليغات يکجانبه و تحريک‌آميز و تحريف‌کننده دست بردارند و حق بيان واعتراض مدنی را به رسميت بشناسند و نسبت به خون به ناحق ريخته شهيدان و جانباختگان و استمالت از خانواده‌های آنان اقدام کنند و زمينه‌ای فراهم آورند تا خردمندان خيرخواه بتوانند در فضای آرام به آن‌چه جامعه را به اين وضعيت ناگوار کشاند، بيانديشند و راه چاره اساسی برای آن بيابند.

مجمع روحانيون مبارز
۸/۴/۱۳۸۸

 

 

«گزارش تفصیلی کمیته صیانت از آرای ستاد موسوی درباره تقلب بزرگ 22 خرداد

»
موج سوم : این گزارش را کمیته صیانت از آرای ستاد میرحسین موسوی به پیوست نامه‌های ارسال شده به شورای نگهبان فرستاده بود، اما این شورا با بی‌توجهی به این حجم عظیم تخلفات، انتخابات دهم ریاست‌جمهوری را تایید کرد. سایت  «موج سوم» تصویر نامه دو وزیر سابق کشور به شورای نگهبان و مشروح گزارش کمیته صیانت از آرا را به همراه جداول پیوست برای اولین بار منتشر می‌کند و قضاوت را به مردم می‌سپارد:

فایل 1- مشروح تخلفات انتخابات 22 خرداد  

فایل 2- جداول آماری نشان‌دهنده تقلب  

آيت الئه جلال الدّین طاهری : تصدی مجدد رئیس دولت «نامشروع و غاصبانه» است

 

به گزارش «موج سوم» آيت الئه جلال الدّین طاهری، امام‌جمعه سابق اصفهان ،در  بیانیه ای تصریح کرد: من با دیده گریان و قلبی اندوه بار به عینه می بینم که کهنه دشمنان و مخالفان امام راحل که او را برای مبارزه و تاسیس جمهوری اسلامی تخطئه می کردند، امروز با تمام قوّت و با همان دشمنی تئوری پردازان قدرتمندان شده و از درون به هدم و نابودی عقاید حکومتی مرحوم امام و به موزه فرستادن عملی آن فعالانه مشغول هستند.

در قسمت دیگری از این بیانیه آمده است: اینروزها مشاهده میشود که با تقطیع بعضی از فرمایشات امام که به نفع اقدامات و برنامه های خود تشخیص می دهند، سعی دارند پشت این چهره ملکوتی سنگر گرفته و اعمال و رفتار خود را با معترضان توجیه نمایند. من برای تنویر افکار عمومی به صراحت اعلام می کنم این روش ها ادامه همان استفاده ابزاری از دین و مقدسات و تطهیر خودشان در هاله های مقدس و خارج کردن مخالفان از دائره امام و بدبین کردن جوانان به دین و امام اتفاق می افتد. آیا امام معتقد بود کسانی که باید در انتخابات بی طرف باشند، رسما وارد حمایت علنی از کاندیدای خاصی بشوند؟ آیا شورای نگهبان که بعضی از افراد موثر آن از رقیب جناب آقای میرحسین موسوی علناً حمایت کرده و می کنند، می تواند ملجا و مرجع برای شکایت شکاة باشد؟ چرا نامه توبیخیّه امام و هشدارهای ایشان به بعضی از تخلفات آقایان را منتشر و نقل نمی کنید؟ آیا امام اجازه می داد امکانات عمومی و بیت المال مسلمین برای یک کاندیدا بدون هیچ محدودیتی استفاده شود؟ آیا امام هتاکی ها و تهمت های شخص رییس دولت و منسوبینش را به یارانش تحمّل می کرد؟ آیا امام اچازه می داد حیثیت و آبروی افراد این گونه در معرض و منظر مردم ملعبه بازیگران قدرت و رای بازان حرفه ای قرار گیرد؟ و آیا دین چنین اجازه ای به شما داده است؟ چرا چتر حمایت قانون فقط برای شما و دوستان شما است و تنها هنگامی دین، قانون و امام عزیز می شوند که بتوانید منفعتی از آن ببرید؟ آیا این مصداق "نومن ببعض و نکفر ببعض" نیست؟ آیا این از مصادیق عدالت است که سیّد شریف و مظلومی چون میرحیسن موسوی که در سخت ترین دوران های این کشور مسئولیّت اداره دولت را با وجود جنگ هشت ساله و محاصره اقتصادی و گروه های محارب و تثبیت انقلاب با موفقیت تمام طی نمود و تا آخرین لحظات عمر امام، عزیز و محبوب این رادمرد بزرگ بود، اکنون عامل استکبار، اغتشاشگر و مستوجب کیفر باشد و باید حقوقش پایمال گردد؟ حد و حدود تمامیّت خواهی شما کجا پایان می گیرد؟ بدرستی که دشمن شماره یک انسان نفس اوست(اعدی عدوک نفسک التی بین جنبک).

اینجانب احتمال می دادم که شاید توجّه به مصالح درازمدّت و تاریخی انقلاب و نظام و ایجاد وحدت ملّی، موجب شود تا آقایان دست اندر کار کشور نسبت به تخلّفات وسیعی که در قبل و بعد از انتخابات واقع شد با دید معقول و عادلانه قضاوت کنند، امّا اکنون شواهد و قرائن نشان می دهد که قصد دارند نتایج از قبل اعلام شده را تثبیت نمایند و شرایط نظامی و امنیّتی برای دستگیری و سرکوب معترضان و زنده کردن کینه های قدیمی و انتقام از یاران وفادار امام و جوانان و دانشگاهیان را تشدید کنند. بنده به عنوان یک روحانی کوچک، همصدا با اکثریّت مردم ِ رای باخته، این انتخابات را مخدوش و آن را باطل و تصدّی مجدّد رئیس دولت را برای دور بعد نامشروع و غاصبانه می دانم.

متن کامل بيانيه آيت‌الله طاهری اصفهانی: تصدی مجدد رئيس دولت "نامشروع و غاصبانه" است

بسم الله الرحمن الرحيم و به نستعين
سلام خدا و رسول برگزيده او بر همه شهدا اسلام و دفاع مقدس و شهدای اخير راه آزادی و حريت که خون پاک خود را برای دفاع از حقيقت و امانت و صيانت از آراء ملت نثار کردند تا انقلاب اسلامی که برای تکريم انسان و آزادی و استقلال و اجرای احکام اصولی اسلام به رهبری قائد راحل حضرت امام خمينی(ره) شکل گرفت از انحراف و کجروی مصون بماند. اينجانب شهادت فرزندان پاک نهاد ملت ايران و متابعان اسلام محمدی را به خانواده های داغدار و عموم مردم عزيز تسليت عرض می نمايم و از خداوند تبارک و تعالی صبر جميل و اجر جزيل برای آنان و آزادی دستگيرشدگان و شفای مجروحين حوادث اخير مسئلت می نمايم.
انتخابات رياست جمهوری
۲۲ خرداد از چند جهت حادثه تاريخی و حائز اهميت است اول آنکه ملت بزرگ، بصورت يکپارچه و بانشاط و اميدوار به تغيير سرنوشت کشور به پای صندوق های رای حاضر شدند و اين بهترين هديه ای بود که می توانست کشور و انقلاب را از بسياری خطرات بيرونی و درونی مصون داشته و در مسير اميد و رشد و شکوفايی و عدالت حقيقی به تعالی برساند اما هيهات که چگونه با قدرت پرستی و بی تدبيری و اقدامات غيرقانونی و خلاف عدالت که از قبل از انتخابات شروع گرديد طرح مسائلی از قبيل تهمت پراکنی به ياران امام، شبهه افکنی در سلامت دولت های گذشته و زيرسوال بردن امام(ره) و دفاع مقدس و مصادره همه دست آوردهای دوران قبل که از افتخارات اين نظام محسوب می گردد به نفع اين دولت و سواستفاده وسيع از امکانات ملی چون راديوتلويزيون و مطبوعات دولتی و توزيع وسيع ثروت های ملی در روزهای قبل از انتخابات برای جلب آرا به نفع دولت و نهايتاً پس از اخذ آرا، تقليب بسياری از برگهای رای به نفع خودشان و تائيد عجولانه، اين فرصت طلايی و بسيار گران بها در معرض تاراج قرار گرفت و در انظار جهانيان و مردم آنچه ماند، آبروی ريخته نظام و خون های بناحق ريخته و جوانان مضروب و مجروح و مردان و زنان زندانی و اموال تخريب شده و در يک کلام، مشروعيت نظام مقدس جمهوری اسلامی و شهدای عزيز ايران بود.

هرچند ممکن است سرکوبگران با امکانات وسيع بتوانند معترضان را موقتاً سرکوب نمايند در حاليکه بايد حافظ جان و مال و ناموس همه ملت و حامی مظلوم باشند اما حکومت با چالش هايی سنگين از قبيل اصل بيطرفی شورای نگهبان و نهادهای قضايی و اجرايی در برگزاری انتخابات و ديگر امور مهمه نظام مواجه است که يا به انفعال ملّت از مشارکت در تعيين سرنوشت خود و يا به بی اعتمادی و مبارزه با اصل نظام خواهد انجاميد و دايره اين ياس و ترديد ممکن است خدای ناکرده به اصل اسلام که ابزار حکومت برای توجيه ظلم و بی عدالتی گرديده بينجامد.
من به عنوان فرد کوچکی که عمر خود را به طلبگی و مبارزه و عواقب آن و خانه نشينی در اين ايام گذرانده ام، خاضعانه و از سر درد به همه مراجع معظّم و روحانیّت محترم ميگويم " کونوا للظالم خصماً و للمظلوم عوناً" من با ديده گريان و قلبی اندوه بار به عينه می بينم که کهنه دشمنان و مخالفان امام راحل که او را برای مبارزه و تاسيس جمهوری اسلامی تخطئه می کردند، امروز با تمام قوّت و با همان دشمنی تئوری پردازان قدرتمندان شده و از درون به هدم و نابودی عقايد حکومتی مرحوم امام و به موزه فرستادن عملی آن فعالانه مشغول هستند. من مطمئن هستم که روح بلند او و شهدا و سرداران بزرگ ما از اين انحرافات اساسی که بر سر اصول مردم سالارانه جمهوری اسلامی آمده است نگرانند. اگر مردم را به استناد "الناس مسلطّون علی اموالهم و انفسهم" مسلّط بر سرنوشت خود بدانيم، اگر اين تسلط را با آرا خود به دولت و حکومت تفويض نمودند، وظيفه آنها است بحکم امانتداری در رعايت حقوق آنان کوشا بوده و در صيانت آن امين باشند. "لا تنظروا الی طول رکوع الرجل و سجوده، فان ذلک شیء اعتاده؛ فلو ترکه استوحش لذلک و لکن انظروا الی صدق حديثه و اداء الامانته" که در اين روايت ملاک تقوی و صلاحيت، راست گويی و امانتداری است نه طول رکوع و سجود و تظاهر به دين داری کما اينکه در آيه شريفه "ولايجرمنکم شنان قوم علی ان لاتعدلوا اعدلوا هو اقرب للتقوی" مقصود عدالت ورزی با مخالفان و دشمنان است و اگر مردم و امام جمهوری اسلامی را با آزادی و استقلال تعريف کردند، آزادی و استقلال موافقان در هرکاری که اراده کنند نيست بلکه آزادی مردم بر اساس قانون و استقلال کشور و قوانين از سلطه زورمندان است.
اينروزها مشاهده ميشود که با تقطيع بعضی از فرمايشات امام که به نفع اقدامات و برنامه های خود تشخيص می دهند، سعی دارند پشت اين چهره ملکوتی سنگر گرفته و اعمال و رفتار خود را با معترضان توجيه نمايند. من برای تنوير افکار عمومی به صراحت اعلام می کنم اين روش ها ادامه همان استفاده ابزاری از دين و مقدسات و تطهير خودشان در هاله های مقدس و خارج کردن مخالفان از دائره امام و بدبين کردن جوانان به دين و امام اتفاق می افتد. آيا امام معتقد بود کسانی که بايد در انتخابات بی طرف باشند، رسما وارد حمايت علنی از کانديدای خاصی بشوند؟ آيا شورای نگهبان که بعضی از افراد موثر آن از رقيب جناب آقای ميرحسين موسوی علناً حمايت کرده و می کنند، می تواند ملجا و مرجع برای شکايت شکاة باشد؟ چرا نامه توبيخیّه امام و هشدارهای ايشان به بعضی از تخلفات آقايان را منتشر و نقل نمی کنيد؟ آيا امام اجازه می داد امکانات عمومی و بيت المال مسلمين برای يک کانديدا بدون هيچ محدوديتی استفاده شود؟ آيا امام هتاکی ها و تهمت های شخص رييس دولت و منسوبينش را به يارانش تحمّل می کرد؟ آيا امام اچازه می داد حيثيت و آبروی افراد اين گونه در معرض و منظر مردم ملعبه بازيگران قدرت و رای بازان حرفه ای قرار گيرد؟ و آيا دين چنين اجازه ای به شما داده است؟ چرا چتر حمايت قانون فقط برای شما و دوستان شما است و تنها هنگامی دين، قانون و امام عزيز می شوند که بتوانيد منفعتی از آن ببريد؟ آيا اين مصداق "نومن ببعض و نکفر ببعض" نيست؟ آيا اين از مصاديق عدالت است که سیّد شريف و مظلومی چون ميرحيسن موسوی که در سخت ترين دوران های اين کشور مسئولیّت اداره دولت را با وجود جنگ هشت ساله و محاصره اقتصادی و گروه های محارب و تثبيت انقلاب با موفقيت تمام طی نمود و تا آخرين لحظات عمر امام، عزيز و محبوب اين رادمرد بزرگ بود، اکنون عامل استکبار، اغتشاشگر و مستوجب کيفر باشد و بايد حقوقش پايمال گردد؟ حد و حدود تمامیّت خواهی شما کجا پايان می گيرد؟ بدرستی که دشمن شماره يک انسان نفس اوست(اعدی عدوک نفسک التی بين جنبک).
اينجانب احتمال می دادم که شايد توجّه به مصالح درازمدّت و تاريخی انقلاب و نظام و ايجاد وحدت ملّی، موجب شود تا آقايان دست اندر کار کشور نسبت به تخلّفات وسيعی که در قبل و بعد از انتخابات واقع شد با ديد معقول و عادلانه قضاوت کنند، امّا اکنون شواهد و قرائن نشان می دهد که قصد دارند نتايج از قبل اعلام شده را تثبيت نمايند و شرايط نظامی و امنیّتی برای دستگيری و سرکوب معترضان و زنده کردن کينه های قديمی و انتقام از ياران وفادار امام و جوانان و دانشگاهيان را تشديد کنند. بنده به عنوان يک روحانی کوچک، همصدا با اکثریّت مردم ِ رای باخته، اين انتخابات را مخدوش و آن را باطل و تصدّی مجدّد رئيس دولت را برای دور بعد نامشروع و غاصبانه می دانم.
از عموم مردم و جوانان عزيز می خواهم ضمن حفظ آرامش فعّال، مراقب رخنه عناصر مشکوک برای بهانه دادن به سرکوب و تشديد ظلم باشند و بدانند خداوند سنّت خود را حمايت از مظلوم و هدم ظالم قرار داده است" و سيعلم الّذين ظلموا ایّ منقلب ينقلبون"

والسّلام عليکم و رحمة اللّه و برکاته
خادم شما مردم شريف ايران اسلامی
سيد جلال الدّين طاهری
۱۳۸۸/۷/۴

 

 

کلینتون: حکومت ایران با 'شکاف در مشروعیت' مواجه است


بی بی سی  : وزیر امور خارجه آمریکا با تاکید براینکه بحران سیاسی کنونی ایران یک موضوع داخلی است از شکاف مشروعیت حکومت سخن گفته است.
در واکنش به اعلام تصمیم شورای نگهبان در تایید نتیجه انتخابات بحث برانگیز ریاست جمهوری ایران، هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه آمریکا، گفته است که اگرچه در نظر ندارد در مورد روند تحولات سیاسی ایران به گمانه زنی بپردازد اما افزوده است که "در ارتباط با موضوع انتخابات، حکومت آشکارا با شکاف عظیمی در مشروعیت در نظر مردم خود مواجه است."
خانم کلینتون که در یک نشست خبری در واشنگتن شرکت داشت افزود که تصور نمی کند که مشکل مشروعیت حکومت، صرفا با اعلام نتایج بازنگری محدود تعداد نسبتا اندکی از صندوق های اخذ رای از میان برود.
در مورد نگرش ایالات متحده نسبت به وضعیت جمهوری اسلامی، وزیر امور خارجه آمریکا گفت مسائل مربوط به انتخابات موضوعی داخلی است که مردم ایران باید خود آن را حل و فصل کنند و ایالات متحده امیدوار است مردم ایران امکان آن را داشته باشند تا به راه حلی مسالمت دست یابند که حق آزادی بیان آنان را محترم می شمارد.
وی افزود که موضع دولت آمریکا حمایت از این ارزش بنیادین است که باید دیدگاه مردم شنیده و آرای واقعی آنان شمرده شود و برای مشاهده روندی که به این نتیجه منجر شود ، باید در انتظار بود.
هیلاری کلینتون گفت که همه می دانند که مرحله کنونی، زمانی تاریخی برای ایران و مردم ایران اما خود او مایل نیست نظری شخصی در این زمینه ابراز دارد.
در پاسخ به این سئوال که آیا دولت آمریکا می تواند محمود احمدی نژاد را به عنوان رئیس جمهوری منتخب از راههای دموکراتیک شناسای کند، خانم کلینتون گفت که باید مسایل را به تدریج مورد توجه قرار داد.
وی گفت "ما آنچه را که روی می دهد زیر نظر داریم و به دقت مورد ارزیابی قرار می دهیم."

 

بيانيه سازمان دانش آموختگان ايران اسلامی (ادوار تحکيم وحدت) در خصوص سرکوب‌های اخير و سناريوی اعترافات اجباری

ملت آزادی‌خواه ايران؛
همچنانکه در بيانيه پيشين بر ماهيت کودتايی اقدامات صورت گرفته در مهندسی انتخابات و دستکاری در آراء ملت در جريان انتخابات رياست جمهوری دهم تاکيد کرديم، متاسفانه غاصبان رای ملت، که نقشه شوم کسب اعتبار و مشروعيت از آرای به يغما رفته شهروندان را نقش برآب ديدند پا را از آنچه تاکنون کرده بودند نيز فراتر گذاشته و با صدور فرمان شليک به زنان و مردان بی دفاع و مظلومی که به مسالمت آميزترين شکل ممکن اعتراض خود را با سکوت يا ندای توحيدی الله اکبر فرياد زده بودند و همچنين بازداشت و توقيف صدها شخصيت شناخته شده ملی و تلاش برای اخذ اعتراف غيرقانونی از کسانی که که طی ماه‌های گذشته ترغيب عموم شهروندان به مشارکت سياسی را وجه همت خويش ساخته بودند تا از اين طريق راه برون‌رفتی از مصائب کشور به نفع تغيير و اصلاح اوضاع کشور بيافرينند؛ آشکارا و در عمل نيز نشان دادند که دولت برآمده از تخلفات انتخاباتی و حاميان‌اش برای جان و مال و امنيت شهروندان اش کوچکترين ارزشی قايل نيست. آنچه در هفته های پس از
۲۲ خرداد واقع گشت، به روشنی نشان داد که حاکميت دروغ برای ادامه استيلای خويش بر ايران از به کارگيری بی آبروترين شيوه‌ها که مشابه آن تنها در حکومت خودکامگان تاريخ در غرب و شرق ديده شده است، آن هم به اسم قانونگرايی و عمل به شرع مقدس، ابايی ندارد و اين نکته کليدی را از ياد برده است که قانون نوشته، قدرت سياسی را حقانی نمی‌کند بلکه قوانين خود زمانی مشروعيت دارند که اراده انشا‌ء شده ملت باشند نه ابزار سرکوب و حق‌کشی مردمان.

ملت هوشيار ايران؛
اگر امروز شهادت ده‌ها تن از شهروندان ايرانی از کودکی معصوم گرفته تا جوانان شجاعی که توهين به شعور خود را تاب نياورده‌اند، دردی جانکاه را پديد آورده است و اگر مشاهده خشونت عريان عوامل نظامی و شبه نظامی حاکمان عليه فرزندان اين ملت که هيچ کم از صحنه‌های نبرد کلاسيک البته در مقابل مردمی بی دفاع ندارد، زخمی دردناک را بر پيکر اين ملت وارد آورده است؛ دروغ پراکنی حاکمان کذابی که زير تابوت قربانيان خويش را می‌گيرند و اشک تمساح می‌ريزند، استخوانی لای زخم و نمک پاشی بر دل ريش خانواده‌های شهدای فجايع اخير و عموم شهروندان عزادار است. اکنون بايد پرسيد، حاکميتی که مدعی اقتدار و تثبيت است چگونه به خود اجازه می‌دهد تا مسووليت خون‌های ريخته شده معترضان را بر عهده خود آنان بگذارد و فراتر از آن تيراندازی به شهروندان را به تروريست‌ها، اوباش و بيگانگان منتسب کند؟

شهروندان ايرانی؛
اکنون در کنار چند هزار شهروند معترض که در جريان تجمعاتی که شرکت در آن حق مسلم آنها بوده است، دستگير شده‌اند، صدها تن از فعالان سياسی اصلاح طلب کشور نيز در بازداشت به سر می‌برند و درحالی که قوانين جاری کشور در جريان بازداشت آنها نقض شده و اين روند رفتار ضابطان قضايی و عوامل بازداشت‌ها‌ را به عملکرد آدم‌ربايان شبيه کرده است، پس از گذشت بيش از دو هفته هيچگونه اطلاعی از وضعيت تعداد زيادی از آنها به ويژه آقايان احمد زيدآبادی دبيرکل و عبدالله مومنی سخنگوی اين سازمان در دست نيست. شايان ذکر است که بنابر مشاهده شاهدان، ماموران امنيتی هنگام بازداشت آقای عبدالله مومنی ايشان را شديدا مورد ضرب و شتم قرار داده‌اند و اين در حالی است که خانواده‌های کليه بازداشت شدگان در نگرانی و بی خبری به سر برده و سلامت جسمی دستگيرشدگان به دغدغه‌ای جدی تر از بهره‌مندی آنان از حق برخورداری از يک دادرسی عادلانه بدل شده است.

از سوی ديگر تشديد فشارهای امنيتی غيرقانونی نسبت به اعضای اين سازمان، بی اطلاعی از سرنوشت تعدادی از دانشجويان بازداشت‌شده، تداوم بازداشت تعدادی از فعالان حقوق بشر، روزنامه‌نگاران و هنرمندان، تهديد تعدادی از احزاب و تشکل‌های عمده اصلاح‌طلب از جمله جبهه مشارکت ايران، سازمان مجاهدين انقلاب و مجمع روحانيون مبارز به انحلال و لغو مجوز درحالی که برجسته‌ترين اعضای آن‌ها در وضعيتی نامعلوم در بازداشت‌گاه‌های امنيتی هستند، اين پرسش اساسی را مطرح می‌کند که در محاسبات دولت برآمده از انتخابات آنچنانی آيا اصولا برنامه‌ای برای اداره کشور و تداوم حيات سياست در جامعه نيز وجود دارد يا اينکه مقرر است هر نوع فعاليت حزبی به حال تعطيل درآمده و در تکميل حلقه‌های استقرار حکومت خالی از رای جمهور، نظام تک حزبی نيز در کشور مستقر شود؟

در اين ميان زمينه‌سازی برای تکرار سناريوهای نخ نما و تکراری پخش اعترافات فعالان سياسی بازداشت شده در رسانه‌های وابسته به حاکمان کذاب آغاز شده و اين مساله بيش از پيش بر نگرانی ما نسبت به اعمال فشار و شکنجه عليه بازداشت‌شدگان افزوده است. با اين وجود کارگردانان، نويسندگان و مجريان اين سناريوهای خطرناک بايد بدانند که آبروی از کف رفته را از طريق اقارير بی اعتبار کسب شده در بازداشت‌گاه‌های امنيتی که کمترين وجاهت قانونی و شرعی ندارد، نمی‌توانند بازگردانند و نيز استقلال و اصالت جنبش اعتراضی مردم را با توسل به چنين شيوه‌های سرکوبگرايانه‌ای قادر نخواهند بود به زير سوال برند. چرا که افکار عمومی به درستی پيش از اين تصميم خود را گرفته و بر همين مبنا نيز با رای خود در روز ۲۲ خرداد به ادامه اين سياست‌ها "نه" قاطعی گفته است.

در پايان،‌ سازمان دانش آموختگان ايران اسلامی (ادوار تحکيم وحدت) با توجه به اظهار نظر قطعی مراجع رسيدگی‌کننده به سلامت انتخابات، بار ديگر حمايت قاطع خود را از اقدامات معترضانه آقايان کروبی و موسوی در دفاع از رکن جمهوريت و نيز حقوق تضييع شده ملت اعلام داشته و مطالبه جدی خود را مبنی بر آزادی کليه بازداشت‌شدگان از جمله دبيرکل و سخنگوی اين سازمان ابراز می‌دارد و ضمن عرض تسليت به خانواده‌های داغدار شهدای فجايع اخير که مظلومانه جان خود را در دفاع از آزادی و جمهوريت از دست داده‌اند، متذکر می‌شود که سياست‌ دستگاههای امنيتی در تلاش برای اعتراف گيری از فعالان سياسی و مدنی بازداشت شده، نه تنها موجب تقويت حاکميت استبداد نمی‌شود بلکه بی شک سرآغازی بر فروپاشی بنای ظلم و دروغ آن خواهد بود.

سازمان دانش آموختگان ايران اسلامی (ادوار تحکيم وحدت)
نهم تيرماه يکهزار و سيصد و هشتاد و هشت

 

اعتراض هاى شبانه پس از تاييد نتیجه انتخابات توسط شوراى نگهبان

 

راديو فردا : ساعاتى پس از تاييد نتايج انتخابات رياست جمهورى از سوى شوراى نگهبان، هزاران نفر از مردم تهران با رفتن به بام خانه ها اعتراض هاى شبانه خود به انتخابات را از سر گرفتند.
به گفته شاهدان عينى، اعتراض دوشنبه شب از ساعت ده به وقت تهران آغاز شد و ۴۵ دقيقه نیز طول كشيد.
اين گزارش حاكى است كه معترضان، شعارهاى «الله اكبر» و «مرگ بر ديكتاتور» سر دادند و همزمان برق برخى مناطق پايتخت ايران نيز قطع يا دچار نوسان شد.
همچنين تماس از طريق تلفن هاى همراه براى مشتركان برخی مناطق تهران قطع شد.
دبير شوراى نگهبان غروب روز دوشنبه در نامه اى به وزير كشور ایران اعلام كرد كه صحت نتيجه انتخابات دهم رياست جمهورى را تاييد مى كند.
آيت الله احمد جنتى گفته است كه شكايات و اعتراض هاى رسيده وارد نيستند.
ساعاتی پیش از تاييد انتخابات، هزاران نيروى ضد شورش در خيابان هاى تهران مستقر شدند تا با هر گونه اعتراض احتمالى مقابله كنند.

 

سرمقاله لوموند : حاكمیت وحشت در ایران

 

ترجمه از "روزآنلاين" : در ایران لحظه حاكمیت وحشت فرا رسیده است. نظامی كه مشروعیتش روز به روز بیشتر زیر سئوال می رود به زندان و شكنجه و كشتار متوسل شده است زیرا از قرار در خود قدرت كافی و اعتماد به نفس لازم برای باز كردن  فضائی كه مخالفین قانونی نظام بتوانند نظراتشان را ابراز كنند نمی یابد، آن هم مخالفینی كه موجودیت شان را در چهارچوب جمهوری اسلامی تعریف می كنند.
محمود احمدی نژاد، رئیس جمهور با پشتیبانی "رهبر" معنوی نظام، آیت الله خامنه ای سگ های نگهبانش را رها كرده. هدف مشخص است: تمام نمایندگان ائتلاف گسترده مخالفین كه میر حسین موسوی نخست وزیر پیشین آن ها را در انتخابات 12 ژوئن حول نام خود گرد آورده بود. احمدی نژاد از جناح راست مدعی است كه با 63 در صد آراء در نخستین دور انتخابات بر موسوی پیروز شده است. امّا سئوال اینست كه كدام نظامی با داشتن وجهه و محبوبیت نیاز به سازمان دادن چنین سركوبی دارد؟
از وقتی كه میلیون ها ایرانی جرأت پیدا كردند برای  اعتراض به تقلب انتخاباتی گسترده در رأی گیری 12 ژوئن به خیابان بریزند تا كنون بیش از 2000 نفر  دستگیر شده اند كه در میان آن ها تعدادی از چهره های معروف جناح اصلاح طلب، همكاران آقای موسوی، وزرای سابق، روزنامه نگاران، دانشگاهیان و مدافعان حقوق بشر دیده می شوند. امّا گزارش كمیته های محلات حاكی از بازداشت مردم عادی در سنین مختلف است فقط به این دلیل كه مظنون به شركت در تظاهرات ماه ژوئن بوده اند.
سناریوی این مصیبت تكراری است: لباس شخصی های مسلح بدون در دست داشتن هیچ حكمی به دستگیری های خانگی در ساعات مختلف روز و شب اقدام می كنند. اكنون این نگرانی وجود دارد كه اوضاع به نهایت وخامت برسد. هواداران احمدی نژاد علناً مخالفان را به اعدام تهدید كرده اند. در زندان ها كتك و شكنجه امری عادی است و در بسیاری از موارد افراد ناپدید شده اند. مردم ایران بار دیگر تحت فشار و اعمال خشونت شبه نظامیان  نظام یعنی افراد بسیجی قرار گرفته اند.
باید در دل ها ترس انداخت تا بتوان قشر تحصیل كرده و روشن ملّت را كه به طور روز افزون خود را با اظهارات توهم زده احمدی نژاد بیگانه می یابند تحت انقیاد در آورد: توهماتی چون رسیدن به  اسلام ناب، وسواس دخالت خارجی ها و هدف تبدیل جمهوری اسلامی به یك حکومت دیكتاتوری اسلامی كه در آن كمترین جائی برای آزادی نخواهد ماند. دولتمردان،  اروپا را مقصر می شمارند، كاركنان ایرانی سفارت انگلیس را بازداشت می كنند و با دستگیری یكی از همكاران سازمان ملل در ایران این سازمان را نیز زیر اتهام قرار می دهند.
امید ما به محكومیت ایران در سطح جهان است و چشم انتظار حداقل همبستگی با مردم ایران هستیم.

منبع: لوموند 29 ژوئن

 

."دستگیر شدگان اخیر در معرض خطر جدی قرار دارند

 

فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران : بنابه گزارشات رسیده از زندان اوین،دستگیریهای گسترده و بی سابقه جوانان معترض که  گفته می شود تعداد آنها  در زندان اوین به چند هزار نفر می رسد.
تضاهراتها و اعتراضات گسترده و بی سابقۀ مردم ایران که در هفته های اخیر سراسر کشور را فرا گرفته است . مردمی که نسبت سلب حقوقۀ اولیه خود و ظلم وبیداد و جنایتهای بیشماری که در حقشان روا داشته شده جانشا ن به لب رسیده و با آمدن به خیابانها و اعتراضات گسترده  خود خواهان آزادی و عدالت هستند.ولی پاسخ آنها از ابتدای امر گلوله ،گاز اشک آور ،دشنه ، باتوم و سایر سلاحها بود. یورشهای وحشیانه که با  به خاک و خون کشاندن مردم بی دفاع پاسخ داده شد.
سرکوبهای خونین که توسط نیروهای گارد ویژه ،سپاه پاسداران،بسیج و لباس شخصیها  علیه مردم بی دفاع بکار برده شد . تا به حال باعث شهادت و زخمی شدن تعداد زیادی شده و هزاران نفر از زنان و مردان آزدایخواه به اسارت رفتند. دختران و پسرانی که بی نام و نشان در خیابانها سینه های خود را سپر کردند و حتی در حال حاضر که در اسارت بسر می برند ،کمتر نامی از آنها برده می شود .آنانی که جسمشان آماج گلولها  وباتوم ها ، دشنه ها کردند  و در حالی که جسم آنها خونین و کبود از جور ستمکاران روانۀ اسارتگاهها شدند.
هر روز تعداد زيادي از خانواده جلوي درب زندان اوين و دادگاه انقلاب تجمع می کنند تا خبري از فرزندان و همسران خود بگيرند تعدادي از خانواده ها شهرستاني هستند كه هر روز در بلاتكليفي و سرگرداني مسير دادگاه انقلاب و اوين را طي مي كنند.تعدادي از خانم هاي بازداشت شده متأهل هستند كه همسرانشان هر روز با بچه هاي كوچك شان به زندان اوين مراجعه مي كنند تا  شايد بتوانند از وضعیت و شرایط همسران خود مطلع شوند.
همانند روزهای قبل لیست دیگری از اسامی تعدادی از جوانان دستگیر شدۀ اخیر، که در زندان اوین بسر می برند به اطلاع عموم می رسانیم:
1-
ليلا سلماني فر 26 ساله دوشنبه 25 خرداد دستگير و به اوين منتقل شده
2-
اردلان سرابي 22 ساله شنبه 30 خرداد در ولي عصر دستگير و به اوين منتقل شده
3-
رضا محسني 27 ساله يكشنبه 24 خرداد در ونك دستگير و به اوين منتقل شده
4-
نريمان گوهري 20 ساله يكشنبه 24 خرداد در صادقيه دستگير و به اوين منتقل شده
5-
عباس اختري 31 ساله شنبه 30 خرداد در نواب دستگير و به اوين منتقل شده
6-
شهاب عبدي نسب 23 ساله سه شنبه 26 خرداد در آزادي دستگير و به اوين منتقل شده
7-
يونس سليمي 28 ساله چهارشنبه 27 خرداد در مفتح دستگير و به اوين منتقل شده
8-
علي هاديان 18 ساله يكشنبه 24 خرداد در شريعتي دستگير و به اوين منتقل شده
9-
حميد نوروزي 19 ساله شنبه 30 خرداد در آزادي (بهبودي) دستگير و به اوين منتقل شده
10-
سيامك احمدي 22 ساله پنجشنبه 4 تير در بهارستان دستگير و مكان نگهداري وي نامشخص
11-
احسان حسيني 25 ساله دوشنبه 1 تير در هفت تير دستگير و مكان نگهداري وي نامشخص
12-
نريمان احمدي مقدم 23 ساله سه شنبه 26 خرداد در ونك دستگير و به اوين منتقل شده
13-
مصطفي حاجي زاده 20 ساله به اوين منتقل شده
14-
حسين اتابك 32 ساله به اوين منتقل شده
15-
عبدالله نوري 27 ساله چهارشنبه 27 خرداد در هفت تير دستگير و به اوين منتقل شده
16-
وحيد اسماعيلي 24 ساله به اوين منتقل شده
17-
شاهين نصيري نيا 30 ساله شنبه 30 خرداد در انقلاب دستگير و به اوين منتقل شده
18-
سينا فرهمند 23 ساله دوشنبه 27 خرداد در شهرك غرب دستگير و به اوين منتقل شده
19-
نيما پرتويي به اوين منتقل شده
20-
جواد اسكوئي 27 ساله شنبه 30 خرداد در ازادي دستگير و به اوين منتقل شده
21-
بهروز نوروزي 24 ساله چهارشنبه 3 تير در بهارستان دستگير و مكان نگهداري وي نامشخص
22-
روزبه اماني 26 ساله چهارشنبه 3 تير در بهارستان دستگير و مكان نگهداري وي نامشخص
23-
كيومرث احمدي 27 ساله شنبه 30 خرداد در بلوار كشاورز بازداشت و به اوين منتقل شده
24-
محمد محمدي 21 ساله به اوين منتقل شده
25-
يوسف داداشي 28 ساله شنبه 30 خرداد در آزادي دستگير و به اوين منتقل شده
26-
حامد باقري 27 ساله به اوين منتقل شده
27-
علي پاشاه 20 ساله چهارشنبه 3 تير در ونك دستگير و مكان نگهداري وي نامشخص
28-
مرتضي كمالي 22 ساله دوشنبه 25 خرداد در انقلاب دستگير و به اوين منتقل شده
29-
هادي دشتي 29 ساله چهارشنبه 27 خرداد در هفت تير دستگير و به اوين منتقل شده به گفته خانواده وي 30-هادي در زمان دستگيري از ناحيه سر زخمي شده بوده
31-
سعيد باقري 25 ساله به اوين منتقل شده
32-
مهدي مجيدي سه شنبه 26 خرداد در ونك دستگير و به اوين منتقل شده
33-
مجتبي نيك زاد 25 ساله شنبه 30 خرداد دستگير و به اوين منتقل شده

از طرفی دیگر روز گذشته با اعلام  تشکیل هیئت ویژه تعیین تکلیف بازداشت شدگان اخیرکه از افرادی مانند دری نجف آبادی ،رئیسی و مصطفی پور محمدی تشکیل شده است. رئیسی و مصطفی پور محمدی از اعضای هیئت مرگ قتل عام های زندانیان سیاسی سال 1367 می باشند. تشکیل این هیئت که تداعی کنندۀ هیئت مرگ سال 1367 و قتل عام زندانیان سیاسی است. به نظر می آید با تشیل این هیئت که افراد آن از جنایتکاران علیه بشریت می باشند. برای ایجاد رعب و وحشت قصد اعدام دستگیر شدگان اخیر را در سر دارند. در روزهای اخیر احمد خاتمی در نماز جمعه تهران اعلام کرد که  معترضین محارب می باشند و همچنین با ترتیب دادن مصاحبه های تلویزیونی  توسط مامورین وزارت اطلاعات زمینه سازی لازم را  برای اعدام جوانان دستگیر شده مهیا می کنند.

آخرين خبرها از وضعيت فوق العاده

گزارش ارسالی برای نشریه دانشجویی بذر
پیاده رو
میدان ونک مملو از نیروهای نظامی و لباس شخصی بود. مردم انگار در حال معمول از خانه بیرون زدند و راه خود را می روند. اما کفش های کتانی و پچ پچ های شان چیز دیگری می گوید. نزدیک هم که می رسند به یکدیگر لبخند می زنند. 2 تا 3 تا همراه هم می شوند. به هم که می رسند؛ یکی می پرسد: بالا چه خبر است؟ و آن یکی اخبار پایین را به او می دهد. روحیه ها عالی است و کسی از شکست حرف نمی زند. بوق ممتد اتومبیل ها تمام مردم را به وجد می آورد. حضور بزرگترها و جوانترها در کنار هم چشمگیر است. از هم درس می گیرند. بسیاری خانوادگی آمده اند. خانمی گوشه خیابان به رهگذران!!! شکلات تعارف می کند. لباس شخصی ها به مردم چپ چپ نگاه می کنند. 2 نفرشان می خواهند برای کاری به سمتی بروند فرمانده شان نهیب می زند تنها نروید. دختری در حال رد شدن از مقابل آنها با صدای بلند می گوید: "خوبه ما با یه لا پیرن میایم بیرون". مردم از تحریم صداو سیما و کالاهایی که در آن تبلیغ می شود صحبت می کنند و یا راه پیمایی در بازار برای فلج کردن اقتصاد. می خواهند اهرم های قدرت اقتصادی کودتاچیان را نابود کنند. این جمعیت خودانگیخته چنین تصمیماتی می گیرند و در این خلاء رسانه ای، راهکار هم به یکدیگر ارائه می دهند. سرچهار راه ها به اتومبیل ها بگویید، صف اتوبوس، صف نان و...
شاید عده ای راهپیمایی دیروز را جدی نگیرند اما مردم خودجوش؛ بحث ها و طرح هایی را که با مشارکت و هم فکری هم مطرح کردند که بی نظیر بود. برق پیروزی را در چهره مردم می توانی ببینی به یکدیگر افتخار می کنند که پیاده رویشان اینقدر خواب کودتاچیان را برآشفته است.

گزارش ارسالی برای نشریه دانشجویی بذر
------------------------------------------------
با گذشت دو هفته از انتخابات؛ دبير انجمن اسلامي دانشگاه آزاد بندرعباس هنوز آزاد نشده است عبدالوهاب شرفي دبير انجمن اسلامي دانشگاه آزاد اسلامي بندرعباس كه از 30 خرداد توسط ماموران ضد شورش در دانشگاه بازداشت شده بود هنوز آزاد نشده است و تلاش دوستان و خانواده وي براي آزادي او بي نتيجه مانده است.
-------------------------------------------
درکنار ماموران در بیشتر نقاط تهران، تعداد زیادی اتومبیل نیروی انتظامی مستقر شده بود که بسیاری از آنها به جای شیشه، محافظ آهنی شبکه ای داشتند.
--------------------------------------
دیروز اولین بار بود که همزمان با برگزاری یک تجمع، تلفن های ثابت نیز قطع شد.

نامه سرگشاده جمع کثیری از نخبگان: نگران آینده‌ی ایرانیم

مردم ایران، رهبران جریان‌های سیاسی ودولت‌مردان نظام جمهوری اسلامی ایران!

ما نگران کشور و ملت عزیزمان هستیم. ما جمعی ازدانشجویان‌، استادان دانشگاه و متخصصان ایرانی داخل و خارج از کشور با گرایشات مختلف سیاسی و مذهبی هستیم که با نگرانی و اندوه، از دست رفتن وفاق ملی ملت‌مان را نظاره می‌کنیم. معتقدیم در این زمان حساس با وجود اختلافات داخلی باید با هدف نجات کشور از تهدیداتی چون تفرقه و ناامیدی با مشارکت همدیگر به راه حلی عادلانه دست یابیم.

ما معتقدیم باید به حماسه‌ی حضور 40 میلیونی مردم برای تاثیرگذاری در سرنوشت خود، به عنوان یک افتخار ملی احترام گذاشت و از این مشارکت محافظت کرد. ما همیشه به این حضور و مشارکت نیاز خواهیم داشت.

به نظر جمعی از ما انتخابات ریاست جمهوری اخیر با تخلفات بسیاری همراه بود، به اندازه‌ای که حتی منجر به تغییر نتیجه شده است. عملکرد نادرست نیروهای دولتی، نظامی و انتظامی پس از انتخابات به ریختن خون هم‌وطنان و دستگیری‌های گسترده و بی‌قاعده منجر شده و چه بسا این برخوردها بخشی از طرحی جامع برای حذف جمهوریت از نظام جمهوری اسلامی ایران است.

گروهی از ما بر این باوریم که این انتخابات دچار خدشه‌ای جدی نبوده است و نیروهای نظامی و انتظامی در حد امکان با سعه صدر با معترضین برخورد کرده‌اند و خون‌های ریخته و خشونت‌ها در اثر تحریک و حضور گروه‌ها و افراد خودسر، هرج‌ومرج‌ طلب و بیگانگان نفوذی اتفاق افتاده است و اعتراضات پس از انتخابات بخشی از نقشه‌ی از پیش طراحی شده‌ی گروهی از افراد با نفوذ است که هدف آن بازپس‌گیری قدرت از نو وارثان است.

وگروهی دیگر جمعی هستیم که به هیچکدام از دو گروه بالا متعلق نبوده و فارغ از تحلیل ها و نظرات مختلف نگران وضعیت کشور و مردم در این شرایط هستیم.

اما با وجود این اختلاف‌ها ما معتقدیم که همه باید باهمراهی و همکاری هم در این روزهای سخت و برای رفع نگرانی‌های مشترک‌مان تلاش کنیم. در غیر این صورت نتیجه‌ی ناخواسته‌ی این اختلاف‌ها فروپاشی و ایجاد شکاف‌های عمیق اجتماعی است که فرصت نقش‌آفرینی را برای آینده‌ی کشور از همه‌ی دوست‌داران ایران می‌رباید و به بدخواهان و بیگانگان وامی‌گذارد.

مهم‌ترین نگرانی‌های ما شامل این موارد است:

1.       خشونت‌های اخیر اعتماد عمومی به دولت و نظام را ضعیف کرده است و نتیجه‌ی آن شکاف‌های جدی در میان گروه های اجتماعی و خطر گسترش منازعات و درگیریهای داخلی است.

2.       شرایط کنونی زمینه ساز حضور گروههای تروریستی و جدایی طلب خواهد شد که نه دغدغه‌ی ایران را دارند و نه ایرانی.

3.       جدایی جمع بزرگی از نخبگان علمی و اقتصادی از دولت، قطعا زمینه‌ی رشد اقتصادی، علمی و فرهنگی کشور را از بین می‌برد.

4.       ایران ضعیف شده در اثر اختلافات داخلی، در مقابله با تهدیدات خارجی بسیار آسیب‌پذیر خواهد بود.

5.       جدایی بخش بزرگی از ملت و نخبگان سیاسی، اجتماعی و فرهنگی از نظام، به تقویت گروه‌های تمامیت خواه می‌انجامد و آسیب جبران‌ناپذیری به رکن جمهوریت نظام خواهد زد.

موارد فوق برای ما و بسیاری از ایرانیان از گروه‌های مختلف سیاسی که همگی آرزومند ایرانی آزاد، مستقل و توسعه یافته هستند، بسیار نگران کننده است و براین اساس ادامه‌ی روند کنونی را به نفع هیچ کس نمی‌دانیم.

بدیهی است ریشه‌یابی این بحران و جست‌وجوی علل شکل‌گیری وضعیت موجود و راهکارهای حقوقی و قانونی لازم که مانع از تکرار وقایع مشابه شود، از وظایف مهم پس از بحران است و نباید پس از خروج از وضع موجود از آن غفلت کرد.

اما اکنون در راستای عمل به وظایف ملی، شرعی و قانونی خویش و با نظر به اصول متفاوت مدیریت در زمان بحران در مقایسه با شرایط عادی، پیشنهادات زیررا برای خروج از بن‌بست توصیه می‌کنیم. این پیشنهادات حداقلی و مرضی الطرفین، از تقاضاهای گروه‌های مختلف به منظور ایجاد درکی مشترک بر مبنای حقایق است و به باور ما می‌تواند گره گشای بحران فعلی گردد.

1.       تشکیل یک کمیته مشترک و مورد قبول طرفین انتخابات با استفاده از ظرفیت‌های قانونی کشور، به منظور بررسی دقیق تمامی شکایت‌های انتخاباتی و ارایه‌ی گزارش کامل آن به ملت ایران بدون هیچ پرده‌پوشی و مصلحت‌اندیشی به نحوی که افکار عمومی قانع شده و شایعات بی‌اساس پایان یابند. این کمیته صلاحیت تصمیم‌گیری در مورد اقدامات جبرانی احتمالی را نیز خواهد داشت.

2.       نفی کامل خشونت و پرهیز از هرگونه تحریک و شایعه پراکنی، درگیری خیابانی، تخریب اموال عمومی و اهانت به اعضا و رهبران گروه مقابل و جلوگیری از تجاوز به حریم خصوصی مردم.

3.       آزادی فوری همه‌ی بازداشت شدگانی که در روزهای اخیر بدون طی مراحل قانونی دستگیر شده‌اند و مدرکی دال بر نقش فعال آنان در آشوب‌ها و اغتشاشات موجود نیست.

4.       تشکیل یک کمیته‌ی مورد قبول طرفین به منظور بررسی دقیق دلایل خشونت‌های اخیر و ارایه‌ی نتایج این بررسی‌ها به طور کامل به ملت ایران.

5.       تمکین کامل همه‌ی گروه‌ها به نتایج گزارش‌های فوق و پذیرش اشتباهات احتمالی حتی اگر نتایج با مواضع قبلی آن‌ها سازگار نباشد.

ما معتقدیم که با شفاف‌سازی و رسیدگی به مطالبات مردم می‌توان بر فضای پرتنش و بی‌اعتمادی امروز غلبه کرد و شکاف بین مردم و نظام را کاهش داد. ملت ما بحران‌های بسیاری را در طول تاریخ خود پشت سر گذاشته است و امیدواریم که با هوشمندی و دورنگری رهبران سیاسی از این بحران نیزبا قدرت و سربلندی بیرون آید.

ما می‌دانیم که این پیشنهادات نمی‌تواند خواسته‌‌های حداکثری گروه‌های درگیر را پاسخ‌گو باشد بلکه حداقلی است که می‌تواند زمینه‌ساز تعاملی سازنده و مشکل گشا باشد. ما به همه‌ی هم‌وطنان و رهبران سیاسی یادآوری می‌کنیم که حل بحران فعلی نیازمند خویشتن‌داری و کاهش انتظارات همه‌ی گروه‌های سیاسی است و بدون این فداکاری، همه‌ی گروه‌های سیاسی و از همه مهم‌تر کشور و مردم ایران بازنده‌ی این تحولات خواهند بود.

امضا کنندگان:

1- احسان افشاری: دکترای مهندسی برق، استاد مهندسی برق و کامپیوتر و فیزیک کاربردی دانشگاه کرنل، امریکا
2-
افشین همت یار: استادیار دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه شریف
3-
پدرام صفری: دکترا، مدرس دانشگاه هاروارد، امریکا
4-
جهاندار رمضانی: دکترا، پژوهشگر زمین شناسی ایزوتوپی، انستیتو تکنولوژی ماساچوست، امریکا
5-
حامد حاتمی: محقق و مدرس دانشکده‌ی ریاضی، دانشگاه پرینستون، دکترای علوم کامپیوتر، دانشگاه تورنتو، دارنده‌ی مدال طلای کشوری المپیاد کامپیوتر
6-
حمید حفاظی: دکترا، استاد مکانیک و هوافضای دانشگاه ایالتی کالفرنیا، امریکا
7-
حمیدرضا چیت ساز: دکترای علوم کامپیوتر، محقق پست دکترای بیوانفورماتیک
8-
رضا نصیرزاده: عضو هیأت علمی سازمان مدیریت صنعتی
9-
سلمان ابوالفتح بیگی: محقق پست دکترا، دانشگاه کلتک، امریکا
10-
علی نقی مشایخی: دکترای مدیریت، استاد مدیریت دانشگاه صنعتی شریف
11-
لیلی خاتمی: دکتری ریاضی، محقق پست دکترا، دانشگاه نورث:ایسترن، آمریکا
12-
محسن حائری: دکترا، استاد مهندسی عمران، دانشگاه شریف
13-
محمد فرشچی: دکترا، استاد مهندسی هوافضا، دانشگاه شریف
14-
مسعود عارف نظری: دکترای روان شناسی، هیأت علمی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد
15-
احد هراتی: دکترا، مدرس دانشگاه
16-
افشین همت یار: استاد یار دانشکده کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف
17-
آرمان رحمیم: استادیار رادیولوژی دانشگاه جانز هاپکینز، امریکا
18-
بهرام مومن: دکترا، استاد آمار و علوم محیطی دانشگاه مریلند، امریکا
19-
بهزاد قدرتی: استادیار دانشگاه لولیا سوئد
20-
بهنام نقش تبریزی: استاد دانشگاه استنفورد، امریکا
21-
بیژن وثوقی وحدت: معاون دانشجویی دانشگاه و استاد دانشکده مهندسی برق دانشگاه شریف
22-
پردیس مهدوی: دکترا، استادیار کالج پومونا، امریکا
23-
پردیس مینوچهر: دکترا، مدرس زبان و ادبیات فارسی، دانشگاه پنسیلوانیا
24-
حسن حدادپور: دانشیار دانشکده ی هوافضای دانشگاه صنعتی شریف
25-
روح الله دهقانی فیروزآبادی: دکتری، استادیاد دانشکده هوافضا دانشگاه شریف
26-
سیاوش پورکمالی: دکترای مهندسی‌ برق، استادیار دانشکده ی برق و علوم کامپیوتر دانشگاه دنور، امریکا
27-
عباس افشار: دکترا، محقق، دانشگاه مریلند، امریکا
28-
علی زواشکیانی: دکترای مدیریت دارایی های فیزیکی، مدیر آموزش مرکز مدیریت دارایی های فیزیکی ، دانشگاه تورنتو، کانادا، دانشجوی نمونه کشور
29-
علیرضا فرجی: دکتری،عضو هیات علمی دانشکده برق دانشگاه کاشان
30-
فرید آشتیانی: استادیار مهندسی برق، دانشگاه شریف
31-
کاوه خجسته: دکترای فیزیک، محقق کالج دارتموت، امریکا
32-
کورش درویش: دکترای مهندسی مکانیک، استادیار دانشگاه تمپل، امریکا
33-
کیارش بازرگان: دانشیار دانشگاه مینسوتا، امریکا
34-
محمد علی صفری: دکتری علوم کامپیوتر، استادیار دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف
35-
محمد فرشچی: استاد دانشکده هوا فضای دانشگاه صنعتی شریف
36-
مهدی بهادری نژآد: استاد دانشکده مکانیک دانشگاه صنعتی شریف
37-
ناصر پريز: دانشيار گروه برق دانشگاه فردوسي مشهد
38-
نیایش افشردی: دکترای اخترفیزیک، استاد فیزیک، دانشگاه واترلو، کانادا
39-
هادی سلماسیان: استادیار، دانشگاه اتاوا، کانادا
40-
هژیر رحمانداد: دکترای مدیریت، استادیار دانشگاه ویرجینا تک، امریکا، مدال طلای المپیاد جهانی شیمی
41-
یاشار گنجعلی: دکترای مهندسی برق ، استاد دانشگاه تورنتو، کانادا، برنده مدال برنز المپیاد جهانی انفورماتیک
42-
علیرضا نوین زاده: استاد یار دانشکده هوا فضا دانشگاه صنعتی خواجه نصیر
43-
احسان احسانی: کارشناس ارشد مدیریت عملیات و مدیریت زنجیره ی تأمین، مشاور مدیریت در نوآوری محصول
44-
احسان هوشفر: دکترای مکانیک بلژیک
45-
احمد جلیلی: دکترای طبابت، استاد دانشگاه پزشکی وین، اتریش
46-
افرا علیشاهی: دکترای علوم کامپیوتر، دانشگاه تورنتو، کانادا، محقق فوق دکترا، دانشگاه سارلند، آلمان
47-
افشین یزدی: دکترای مهندسی مکانیک از آمریکا، مهندس ارشد انرژی های تجدیدشونده
48-
دكتر روح اله نجفي زاده: دكتري پزشكي عمومي از دانشگاه تهران، كارشناس ارشد آماری وزرات بهداشت، دانشگاه علوم پزشكي تهران
49-
روبیل احمدی: کارشناس ارشد مهندسی برق، طراح دیجیتال
50-
روح الله جعفری: دکترای مکانیک، دانشگاه میشیگان، آمریکا
51-
فرید منعمی: متخصص کنترل و رباتیک، امریکا
52-
محسن قاسمی: فوق لیسانس هوافضا، دانشگاه تربیت مدرس
53-
محسن گودرزی: فوق لیسانس کامپیوتر از شریف
54-
احمد کیارستمی: مدیر عامل و بنیان گذار شرکت فوتوموتو، آمریکا
55-
افشین یزدی: دکترای مهندسی مکانیک، مهندس ارشد انرژی های تجدیدشونده
56-
امیر امیرخانی: دکترا، داشگاه استنفورد، امریکا
57-
امیر طوقا: دکترا، دانشگاه شهر نیویورک، امریکا
58-
آرش صبحانی: آرشیتکت , موسیقی ساز و خواننده گروه کیوسک
59-
بیتا نظام فر: دکترا, دانشگاه استفورد، امریکا
60-
جلال ترابزاده: دکترا، استاد مهندسی مکانیک و هوافضا، دانشگاه کالیفرنیا، امریکا
61-
حسن امیری: مهندس پروژه، شرکت مهندسی و مشاوره MACTEC، امریکا
62-
حسین میرزاپور: کارشناس ارشد اقتصاد و مدیریت سازمان، رییس دفتر خصوصی سازی مراکز مطالعات دانشگاه شریف
63-
رضا بانکی: دکترا، مشاور ارشد منابع آب، امریکا
64-
رضا سلطانی: دکتری دانشگاه تورنتو، دانشمند ارشد علم مواد
65-
سعید صارمی: دکترای فیزیک، انستیتو تکنولوژی ماساچوست، امریکا
66-
سلمان محققی: دکترای مهندسی برق، مهندس ارشد تحقیق و توسعه، شرکت ABB، امریکا
67-
سهرات محبی: خواننده گروه 127
68-
صابر باقری نژاد: کارشناس نرم افزار در شرکت یوتیوب، آمریکا
69-
عباس عسگری: کارشناس ارشد MBA دانشگاه شریف
70-
عباسعلی احمدیان: کارشناس ارشد بیوتکنولوژی دانشگاه امیرکبیر
71-
علی‌ تاجر: دکترای مهندسی‌ برق، دانشگاه کلمبیا، امریکا
72-
علی خاکی فیروز: دکترای مهندسی برق و علوم کامپیوتر، محقق شرکت IBM
73-
علی هاشمی نژاد اشرفی: دکترای مهندسی عمران، مهندس ارشد شرکت تورنتن توماستی، آمریکا
74-
علیرضا شادمان: دکترای مهندسی صنایع، دانشگاه صنعتی شریف
75-
فاطمه نجفی: لیسانس برق دانشگاه شریف
76-
فرزام فتوت: دکترای مهندسی شیمی، دانشگاه مونترال، کانادا
77-
مانا اوغلی خان: پزشک
78-
مجید اسماعیلی فر: دکترای هوافضا، دانشگاه صنعتی شریف
79-
محمد جواد صابریان: دکترای برق، دانشگاه سن دیگو، آمریکا
80-
محمد صحرائیان: دکترای برق، آمریکا
81-
مهدی میرزازاده: دو طلای کشوری المپیاد کامپیوتر و نقره جهانی المپیاد کامپیوتر
82-
مهدی یحیی نژاد: دکترای فیزیک از انستیتو تکنولوژی ماساچوست، امریکا
83-
نيوشا حسینی: دانشجوی دکترای مدیریت مالي دولتی، دانشگاه ايالتی نیویورک، امریکا
84-
وحید هاشمیان: دکترا دانشگاه واترلو، کانادا
85-
رهی یوسفی: کارشناس ارشد عمران دانشگاه شریف
86-
حسین تاج میری: دکتری عمران دانشگاه صنعتی شریف
87-
محمود موسوی: کارشناس ارشد صنایع دانشگاه صنعتی شریف
88-
تکتم محمودی: دانشجوی دکترای دانشگاه لندن، انگلستان
89-
حسن گلدانی مقدم: دانشجوی دکترای علوم کامپیوتر دانشگاه تورنتو، کانادا
90-
حسین تهرانی: کارشناس ارشد دانشگاه شریف
91-
حمید فروغی: دانشجوی فوق لیسانس مردم شناسی و توسعه دانشگاه علوم اقتصادی و سیاسی لندن، انگلستان، مدال طلای داخلی و برنز جهانی المپیاد ریاضی
92-
حمیدرضا واعظی جزه: دانشجوی دکترای علوم کامپیوتر، دانشگاه سایمون فریزر، کانادا، نقره المپیاد کامپیوتر کشوری، قهرمان مسابقات جهانی ربوکاپ در 2005 ژاپن رشته شبیه سازی امداد و نجات
93-
راحله میراسلامی: دانشجوی دکترای علوم آموزشی، دانشگاه ادینبرو، انگلستان
94-
رضا بهروزی: دانشجوی دکترای بیوفیزیک، دانشگاه جانزهاپکینز، امریکا، مدال طلای کشوری و برنز جهانی المپیاد زیست شناسی سال 1379
95-
ریحانه حفیظی: دانشجوی دکترای مهندسی عمران
96-
سید مرتضی عمادی: دانشجوی دکترای مدیریت دانشگاه نورث وسترن، امریکا
97-
شهریار بیژنی: دانشجوی دکترای کامپیوتر دانشگاه ادینبرو، انگلستان، عضو هیات علمی دانشگاه شاهد
98-
طناز حسين زاده: دانشجوی دکترای مديريت، دانشگاه ويلفرد لوریه، کانادا
99-
عطاا... تفقدی: دانشجوی دکترای بازاریابی، دانشگاه یوتا، امریکا
100-
کیوان وکیلی: دانشجوی دکترای مدیریت استراتژیک، دانشگاه تورنتو، کانادا
101-
مجید سعیدی: دانشجوی دکترای مهندسی نفت
102-
محمد صدیقی: دکترای فیزیک، محقق، دانشگاه سینسیناتی، امریکا
103-
محمد مشتری: دانشجوی دکترای بازاریابی، دانشگاه تیلبورگ، هلند
104-
محمد نصیر: دانشجوی دکترا، دانشگاه کلگری، کانادا
105-
هاشم سالاری: دانشجوی دکترا، دانشگاه کلگری، کانادا
106-
هانیه موسوی: دانشجوی دکترای اقتصاد، دانشگاه آنتورپ، بلژیک
107-
ابراهیم مظاهری: دانشجوی دکترای رشته بازاریابی و فروش دانشگاه کنکوردیا، کانادا
108-
احسان امیری: دانشجوی دکترای کامپیوتر، دانشگاه سایمون فریزر کانادا
109-
احسان فرشادی: کارشناس ارشد دانشگاه شریف
110-
اشکان کیاست: دانشجوی دکترای مهندسی مکانیک و صنایع، دانشگاه تورنتو، کانادا
111-
امين امين زاده گوهری: دانشجوی دکترای برق در دانشگاه برکلی، امریکا، مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی سال ۱۳۷۹
112-
امین میرزایی: دانشجوی دکتری عمران دانشگاه صنعتی شریف
113-
امیر علی بازمونه: دانشجوی دکتری عمران دانشگاه صنعتی شریف
114-
ایمان حاجی زاده: دانشجوی دکترای مدیریت عملیات، دانشگاه تورنتو، کانادا
115-
آرش موسوی: دانشجوی دکترای سیاست گذاری علم و تکنولوژی، دانشگاه های شریف و ساسکس انگلستان
116-
آیدین کیخایی: دانشجوی دکترای مهندسی‌ مکانیک، دانشگاه وسترن انتاریو، کانادا
117-
بابک محمودی: دانشجوی دکترای اقتصاد دانشگاه کوئینز، کانادا
118-
بابک محیط: دانشجوی دکترای مدیریت بهداشت، دانشگاه جانز هاپکینز، امریکا
119-
بشیر سجاد: دانشجوی دکترای کامپیوتر دانشگاه واترلو کانادا، برنده مدال برنز المپیاد جهانی کامپیوتر ۱۹۹۷، عضو تیم روبات فوتبالیست دانشگاه شریف و قهرمان مسابقات جهانی ۱۹۹۹
120-
پدارم صهبا: دانشجوی دکترای مهندسی صنایع، دانشگاه تورنتو، کانادا
121-
حسام شایسته: کارشناسی دانشگاه شریف، دانشجوی دانشگاه فنی وین/ اتریش
122-
حسن فاتحی: دانشجوی دکترای مهندسی کنترل، دانشگاه فردوسی مشهد
123-
حسین جوشقانی: دانشجوی دکترای اقتصاد، دانشگاه شیکاگو، امریکا
124-
رضا الله بدشتی: کارشناس ارشد دانشگاه شریف
125-
رضا بهروزی: دانشجوی دکترای بیوفیزیک، دانشگاه جانزهاپکینز، امریکا، مدال طلای کشوری و برنز جهانی المپیاد زیست شناسی سال 1379
126-
سارا بانکی: دانشجوی دکترای مدیریت منابع انسانی و رفتار سازمانی دانشگاه تورنتو ، کانادا
127-
سارا سرخیلی: دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی برق، مشاور ارشد مهندسی، شرکت بوز آلن همیلتون، امریکا
128-
سجاد بنابی: کارشناس ارشد دانشگاه شریف MBA، رتبه یک کنکور سراسری
129-
سروش اصلانی: دانشجوی دکترای مدیریت و رفتار سازمانی، دانشگاه نورت وسترن، امریکا
130-
سعید افشارنیا: دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مخابرات، دانشگاه سایمون فریزر، کانادا
131-
سعید حسن زاده: کارشناس ارشد اقتصاد شریف
132-
سعید نوری: کارشناس ارشد MBA دانشگاه شریف
133-
سید علی مدنی زاده: دانشجوی دکترای اقتصاد، دانشگاه شیکاگو، امریکا، مدال برنز المپیاد جهانی ریاضی
134-
سید محمد حسین موسوی: دانشجوی دکترای مهندسی صنایع، دانشگاه استنفورد، امریکا، دارنده ی مدال برنز المپیاد جهانی ریاضی 2001
135-
سید محمد صاحبکار: دانشجوی دکتری مکانیک دانشگاه تربیت مدرس
136-
سید محمد صادق امامیان: دانشجوی دکتری سیاست گذاری تکنولوژی دانشگاه ادینبورو انگلستان
137-
شراره تقی پور: دانشجوی دکترای مهندسی صنایع، دانشگاه تورنتو، کانادا
138-
علی اخایی: دانشجوی دکتری برق دانشگاه شریف
139-
علی شاهمیرزایی: دانشجوی دکتری سیاست گذاری تکنولوژی دانشگاه علامه
140-
علی ملکی: دانشجوی دکتری سیاست گذاری تکنولوژی دانشگاه ادینبورو انگلستان
141-
علیرضا عمادی: دانشجوی دکترای موسسه نفت، دانشگاه هریوت وات، انگلستان
142-
فرهاد فرزبد: دانشجو دکترای مهندسی‌ مکانیک، انستیتو تکنولوژی جرجیا، امریکا
143-
گلنار تاج الدین: دانشجوی دکترای مدیریت، دانشگاه یورک، کانادا
144-
مجتبي خيري: دانشجوي دکتراي مکانيک، دانشگاه مک گيل، کانادا
145-
مجتبی لشکربلوکی: دانشجوی دکتری مديريت استراتژيک، مدرس دانشگاه و متخصص تحليل های استراتژيک
146-
محمد برزآبادی: دانشجوی دکتری دانشکده هوا فضای دانشگاه شریف
147-
محمد حافظی: دانشجو‌ی دکترای فیزیک دانشگاه هاروارد، امریکا
148-
محمد علی محمودزاده: دانشجوی دکترای برق، دانشگاه بریتیش کلمبیا، کانادا
149-
محمد علی هنرور: دانشجوی دکترای برق، دانشگاه تورنتو، کانادا
150-
محمد علیزاده عطار: دانشجوی دکترای مهندسی برق، دانشگاه استنفورد، امریکا
151-
محمد کمالی: کارشناس ارشد عمران دانشگاه شریف
152-
محمد کیهانی: دانشجوی دکترای مديريت راهبردی، دانشگاه يورک، کانادا، برنده جايزه برترین مقاله دانشجویی در کنفرانس سالانه انجمن علوم مديريتی کانادا در سال 2009
153-
محمد محرمی: دانشجو دکترای علوم کامپیوتر، مدال نقره المپیاد جهانی کامپیوتر
154-
محمد محمودی قیداری: دانشجوی دکترای دانشگاه پرینستون، آمریکا
155-
محمد مروج فرشی: دانشجوی دکتری اقتصاد شیکاگو
156-
محمد مصطفی فتوحی: دانشجوی دکترای هوافضا، دانشگاه صنعتی شریف
157-
محمد وصال: دانشجوی دکترای اقتصاد، دانشکده ی اقتصاد لندن، انگلستان
158-
محمدرضا آبادیان: دانشجوی دکترای هوافضا، دانشگاه صنعتی شریف
159-
محمدرضا ذوقی: دانشجوی دکترا، دانشگاه علم و صنعت
160-
محمود قندی: دانشجوی دکترای مهندسی پزشکی، دانشگاه جانز هاپکینز، امریکا
161-
مرمر مهرآبادی: دانشجوی دکترای انستیتو تکنولوژی جورجیا، امریکا
162-
مسعود طالبیان: دانشجوی دکترای مهندسی صنایع، دانشگاه کلمبیا، امریکا
163-
مسلم کاظمی: دانشجوی دکترا، دانشگاه سایمون فریزر، کانادا
164-
مصطفی موفق: کارشناس ارشد اقتصاد شریف
165-
منصور ملکی: دانشجوی دکترای اقتصاد، دانشگاه استرلینگ، انگلستان
166-
مهدی دلربایی: دانشجوی دکتری برق
167-
مهدی صالحی: دانشجوی دکترای مکانیک، دانشگاه بریتیش کلمبیا، کانادا
168-
مهدی لطفی: دانشجوی دکترا، دانشگاه کرنل، امریکا
169-
مهرداد حافظی طرقبه: دانشجوی تخصصی رشته پزشکی داخلی، دانشگاه موناش، استرالیا
170-
میعاد صالحی: دانشجوی دکترای مکانیک، دانشگاه صنعتی شریف
171-
نازگل مشتاقی: دانشجوی دکترای مدیریت و مدرس دانشگاه فلوریدای جنوبی، امریکا
172-
ناصر باقری: دانشجوی دکتری سیاستگذاری تکنولوژی دانشگاه علامه
173-
نصیر زرین پناه: دانشجوی مقطع دکترای معماری، وین، اتریش
174-
نوید غفارزادگان: دانشجوی مقطع دکترای معماری، وین، اتریش
175-
یاسر میردامادی: دانشجوی مقطع دکترای معماری، وین، اتریش
176-
جلال صالحی مبین: دانشچوی دکتری عمران شریف، رتبه یک المپیاد دانشجویی
177-
اوژن پرهیزکاری: دانشجوی دکتری مهندسی مکانیک دانشگاه امیرکبیر

 

 

عفو بین الملل نگران 'شکنجه' فعالان سیاسی در ایران
هشتم تير ۱۳۸۸ برابر با بيست و نهم ژوئن ۲۰۰۹

بی بی سی  : سازمان عفو بین الملل در مورد احتمال شکنجه رهبران جناح مخالف دولت ایران و گرفتن اعتراف های تلویزیونی برای استفاده در دادگاه علیه آن ها، ابراز نگرانی کرده است.
عفو بین الملل روز دوشنبه (29 ژوئن) با انتشار یک بیانیه هشدار داد، احتمال این وجود دارد که این فعالان سیاسی در اثر شکنجه به انجام اعتراف های تلویزیونی نادرست مجبور شوند، تا از این اعتراف ها به عنوان مدرک جرم علیه متهمان استفاده شود.
عفو بین الملل به ویژه به بازداشت محسن امین زاده، رئیس ستاد ائتلاف اصلاح طلبان حامی میرحسین موسوی، مصطفی تاج زاده و عبدالله رمضان زاده، از اعضای شورای مرکزی جبهه مشارکت ایران اسلامی اشاره شده است.
جبهه مشارکت ایران اسلامی پیشتر درباره احتمال "تسویه حساب گسترده" با "مخالفان سیاسی قانونی" توسط جریان حاکم بر ایران هشدار داد و انتشار بعضی مطالب مربوط به "اعترافات" بازداشت شدگان را تقویت کننده این احتمال دانسته بود.
در بیانیه جبهه مشارکت که روز شنبه (۲۷ ژوئن) منتشر شد، آمده است: "آنها (جریان حاکم) در پی این هستند که حالا که اتهام کودتای انتخاباتی را به جان خریده اند، به سان بی آبرویی که دیگر چیزی برای از دست دادن ندارد، یکباره خود را از شر هرگونه رقیب و مخالف قانونی و دیده بان مدنی و هر شخص حقیقی و حقوقی دست و پاگیر دیگری راحت کنند".
عفو بین الملل در بیانیه روز دوشنبه خود درباره اظهارات احمد خاتمی امام جمعه موقت تهران که از قوه قضائیه ایران خواسته بود که با افرادی به گفته وی "سران اغشاشگران" با قاطعیت و "بی رحمانه" برخورد کند، ابراز نگرانی کرده است.
احمد خاتمی گفته بود: "از قوه قضائیه می خواهم که با سران اغتشاشگران که سر در آخور آمریکا و اسرائیل دارند، قاطعانه و بی رحمانه برخورد کند تا مایه عبرت برای همگان باشد"
عفو بین الملل از آیت الله خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی، نیز خواسته است که با صدور فرمان ویژه ای به نهادی های مسوول، صراحتا شکنجه بازداشتی های وقایع اخیر را منع کند.
مقام های قضایی ایران می گویند که با متهمان در چهارچوب قانون و بر اساس حقوق شهروندی آن ها رفتار خواهد شد.
عبدالکریم لاهیجی، نائب رئیس فدراسیون جوامع حقوق بشری، می گوید تعداد بازداشتی ها حدود دو هزار نفر است، اما دولت ایران شمار بازداشتی ها را 500 تن اعلام کرده است.

بخشی ديگر از شکنجه های تکان دهنده دانشجويان در ساختمان وزارت کشور، اميرکبير

سه شنبه 9 تير 1388

خبرنامه اميرکبير: دانشجويانی که در شب واقعه کوی دانشگاه تهران بازداشت شده و پس از چند روز آزاد شدند، ابعاد تکان دهنده ای از مشاهدات خود در طبقه ی منفی چهار وزارت کشور را بازگو کرده اند. بخشی از اين مشاهدات در برخی سايت ها طی روزهای گذشته منتشر و فاش شد.

يکی ديگير از دانشجويان آزاد شده در مصاحبه با خبرنامه اميرکبير، گوشه های ديگری از اقدامات غيرانسانی نيروهای لباس شخصی را در ساختمان وزارت کشور روايت کرد. اين دانشجوی آزاد شده مشاهدات خود را اينگونه بيان کرد:

در همان شب نيروهای انصار و بسيج پس از آنکه عده زيادی از دانشجويان را محاصره کردند، در محوطه کوی با ضرب و شتم آنها را زمين نشاندند. اين در حالی بود که بسياری از دانشجويان در همان حين جراحت ها و خونريزی شديدی از ناحيه دست، سر و پا داشتند و با وضعيت وخيم جسمی دستگير شدند. سپس دانشجويان را با برخوردهای تحقير آميز به سمت ون ها و اتومبيل هائی که پيش تر جلوی درب اصلی کوی قرار گرفته بود هدايت کردند.

در طول مسير به تحقير آميز ترين شيوه با دانشجويان بازداشتی برخورد کردند. در کنار همه ضرب و شتم های جسمی ديگری که در طول راه انجام می شد، آنها اقدام به گذاشتن جعبه های آهنی بر سر دانشجويان نمودند و با باتوم های خود بطور متوالی بر سر هر کدام از دانشجويان می کوبيدند! اين در حالی بود که يکی از بازداشت شدگانی که جعبه آهنی بر سر وی گذاشته شد، خونريزی شديدی از ناحيه سر داشت و سه نقطه سر اين دانشجو شکسته شده بود.

اتومبيل های حامل دانشجويان بازداشتی به نقاط مختلفی اعزام می شدند. برخی دانشجويان همان شب به بازداشتگاه های مختلف انتقال داده شدند و برخی ديگر نيز به طبقه منفی چهار وزارت کشور منتقل شدند. در آنجا با وحشيانه ترين و غيرانسانی ترين شيوه با دانشجويان رفتار شد.
پس از
۱۲ ساعت ندادن آب به بازداشتی ها، فردی پارچ آب کوچکی برای تعداد زياد دانشجويان تشنه و مجروح شده آورد. وی پارچ آب را بالا گرفت و آنرا بر روی زمين سرازير کرد و در همين حين همه دانشجويان را مجبور کردند که به همان محل آمده و از ابی که در حال ريخته شدن بود، بخورند و به اين شيوه به دانشجويان آب می دادند. اين مسئله تصوير بسيار تکان دهنده ای بود.

در يک حرکت نمايشی، يکی از بازجويان، خواست که به دانشجويان بهتر آب داده شود. در اين هنگام يک شلنگ آوردند و از دانشجويان خواستند که از اين شلنگ آب بخورند اما هنگامی که دانشجويان از آن آب خوردند متوجه شدند که آب داغ است!

آنها پس از مدت های طولانی ضرب و شتم و شکنجه های وحشيانه دانشجويان، در هنگام غذا دادن، غذا را در کف دستان دانشجويان می ريختند. غذای ماکارانی را در کف دستان دانشجويان ريختند و به آنها گفته شد که اگر کوچکتری ذره ی غذا بر زمين ريخته شود ضرب و شتم خواهند شد و در چند مورد اين اتفاق افتاد و دانشجويان به طرز وحشيانه ای مورد ضرب و شتم قرار گرفتند.

در هنگام صبحانه نيز به دانشجويان مقدار بسيار اندکی نان خشک به همراه پنير داده شد و از آنان خواسته شد که اين مقدار نان را با ديگران قسمت کنند و هم چنين به انها گفته شد که اگر ذره ای نان بر روی زمين بريزد، کتک خواهند خورد. اين مسئله نيز بدليل خشک بودن نان رخ داد و برخی بازداشت شدگان شديدا ضرب و شتم شدند.

مدتی بعد نيز به همه دانشجويان لباس های نو داده شد تا لباس های خود را که آغشته به خون بود تعويض کنند.

تأييد صحت انتخابات دهمين دوره‌ي رياست‌جمهوري توسط شوراي نگهبان، ایسنا

دوشنبه 8 تير 1388

دبير شوراي نگهبان طي نامه‌اي به وزير كشور، صحت انتخابات دهمين دوره رياست‌جمهوري را تأييد كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بر اساس اعلام اداره كل روابط عمومي شوراي نگهبان، متن نامه به اين شرح است:

جناب آقاي محصولي

وزير محترم كشور

سلام عليكم

در مورد نتيجه كلي و نهايي دهمين دوره انتخابات رياست‌جمهوري، روز جمعه مورخ ‌٢٢/٣/١٣٨٨، بدين‌وسيله اعلام مي‌نمايد پس از آگهي عمومي اعلام شكايات و اعتراضات نسبت به روند رأي‌گيري و برگزاري انتخابات، طبق ماده ‌٨٠ قانون انتخابات رياست‌جمهوري علاوه بر مهلت قانوني دريافت شكايات، در دوره تمديد پنج‌روزه نيز نسبت به دريافت شكايات اقدام و متعاقب بررسي‌ها و رسيدگي‌هاي دقيق و همه‌جانبه، از آن‌جا كه بخش عمده‌اي از موارد اعلامي از مصاديق تخلف يا تقلب انتخاباتي خارج و بعضا تخلفات مختصري كه وقوع آن در اغلب انتخابات مشهود و غيرقابل اعتناست، سرانجام شوراي نگهبان با بررسي موضوع در جلسات عديده و با وارد ندانستن شكايات و اعتراضات، صحت انتخابات دهمين دوره رياست‌جمهوري را طبق ماده ‌٧٩ قانون انتخابات رياست‌جمهوري مورد تأييد قرار داد.

شوراي نگهبان فرصت را مغتنم شمرده، ضمن تكريم حضور حماسي و فراگير مردم در برگزاري شكوهمند دهمين دوره انتخابات رياست‌جمهوري كه با تجلي و ظهور جمهوريت نظام در كنار اسلاميت آن، برگ زريني در تاريخ مردمسالاري ديني ايران اسلامي از خود به جا گذاشت، بر خود فرض مي‌داند از تلاش همه‌جانبه وزارت محترم كشور، عوامل اجرايي، همچنين هيأت‌هاي نظارت و رسانه‌هاي گروهي و بويژه از نامزدهاي محترم كه با حضور خود گرمي و رونق عرصه رقابت را فراهم آورده‌اند، قدرداني نمايد.

احمد جنتي

دبير شوراي نگهبان