فراخوان كروبي براي راهپيمايي روز جمعه


میللی حرکت چهار شنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۸:
بيانيه شماره 3

بسمربالشهدا والصديقين
 
ملت بزرگ ايران
حماسه 25 خرداد شما در راهپيمايي آرام از ميدان امام حسين تا ميدان آزادي تهران دو نشان بر چهره ايران گذاشت: اول، اعتراض ملت به خيانت دولت در امانتي كه به آنها سپرده شده بود و آرايي كه مالك حقيقي آنها مردم ايران بودند و ارباب دولت ربودند؛ دوم، آرامش و متانت ملت در شيوه اعتراض كه در فضايي سرشار از سكوت برگزار شد كه سكوت سرشار از ناگفتههاست.
متاسفانه كساني كه عظمت اين رفتار مدني مردم تهران و ديگر شهرهاي ايران آنان را ميآزرد كوشيدند با اتهامافكني و مهندسي آشوبكه چون مهندسي انتخابات در آن زبردست هستند – برخي رفتارهاي اعتراضآميز مانند آتشزدنها و تخريبها را به نام ملت ايران و حاميان اصلاحات و تغيير بنويسند و در اين  جريان گروهي از همميهنان به شهادت رسيدند. من با تسليت اين شهادتها اعلام ميكنم اين ملت از آشوب به دور است و اينان ميخواهند با هراساندن مردم كوچه و خيابان از آشوب و بزرگنمايي آنها در صداوسيما و رسانههاي وابسته و سانسور رسانههاي آزاد اصل اعتراض ملت را ناديده بگيرند چراكه اگر صداقت داشتند بهجاي نمايش صحنههاي خشونتبار بعد از راهپيمايي 25 خرداد شكوه اصلاحطلبانه و صلحطلبانه بودن اين راهپيمايي ملي و ميليوني را نشان ميدادند.
اينجانب كه خود در روز 25 خرداد قطرهاي از درياي حضور شما در خيابان آزادي بودم ضمن دعوت به حضور ملت در ميادين اعتراض نسبت به توطئه به آشوب كشيدن اجتماعات از سوي عناصر مشكوك هشدار ميدهم كه هدف نهايي اين اقدامات پايان دادن به حضور شما ملت عزيز است. ذرهاي در تداوم حضور خود و ذرهاي در مشكوك بودن اين آشوبها ترديد نكنيد.
اينجانب از آنجايي كه انتخابات 22 خرداد را نامشروع ميدانم و نتايج برآمده از آن را قبول ندارم و اين فرد را  براي رياستجمهوري اسلامي ايران به رسميت نميشناسم از همه مردم تهران دعوت ميكنم ساعت 11 صبح روز جمعه 29 خرداد 1388 با لباس سياه به نشانه سوگواري براي شهداي راه جمهوريت نظام اسلامي ايران از ميدان 7تير تا محل برگزاري نماز جمعه تهران حضور يابند و با حضور آرام و آگاهانه خود اعتراض خويش به انتخابات را اعلام كنند و خواسته ابطال انتخابات نامشروع 22 خرداد 88 را به گوش عاليترين مقام كشور برسانند.
حضور شما در نماز جمعه تهران – كه به امامت آيتالله خامنهاي برگزار ميشود – باطلكننده القائات افرادي است كه معتقدند اصلاحطلبان خواهان آشوب و حركت در وراي چارچوبهاي قانون هستند. قانون اساسي به همه شما اين  حق را داده است كه در خيابانها حضور يابيد و بدون هرگونه تخريب به اموال عمومي صداي خود را به گوش حاكمان برسانيد و به نشانه جدايي خود از صفوف اخلالگران مشكوك با نشانهاي سياه خويش را از ايشان جدا سازند.
مهدي كروبي
27 خرداد ماه 88

 

بيانيه جديد ميرحسين موسوی: پنج شنبه با نماد سوگواری تجمع يا راهپيمايی کنيد

منبع: سايت کلمه


۲۷ خرداد ۱۳۸۸ ساعت ۱۲:۲۷

مهندس ميرحسين موسوی با انتشار بيانيه ای از مردم شريف ايران خواست برای همدردی با خانواده های شهدا و مصدومان وقايع اخير، روز پنج شنبه با نماد سوگواری در مساجد و تکايا اجتماع کنند و يا به راهپيمايی مسالمت آميز بپردازند.


مهندس ميرحسين موسوی با انتشار بيانيه ای از مردم شريف ايران خواست برای همدردی با خانواده های شهدا و مصدومان وقايع اخير، روز پنج شنبه با نماد سوگواری در مساجد و تکايا اجتماع کنند و يا به راهپيمايی مسالمت آميز بپردازند.

به گزارش خبرنگار کلمه، متن اين بيانيه به شرح زير است:

بسمه تعالی

ملت شريف ايران

همانگونه که می دانيد طی روزهای گذشته و در نتيجه برخوردهای غيرقانونی و خشونت بار با منتقدان و معترضان نسبت به نتايج انتخابات رياست جمهوری شماری از هموطنانمان مصدوم و تعدادی نيز به شهادت رسيده اند. اينجانب ضمن عرض تسليت به خانواده های شهدا و همدردی با مصدومان و مجروحان از همگان درخواست می کنم بعد از ظهر روز پنج شنبه بيست و هشتم خردادماه به هرصورت ممکن، اعم از اجتماع در مساجد و تکايا و يا برگزاری راهپيمايی های مسالمت آميز با استفاده از نمادهای سوگواری همدردی خود را با بازماندگان اعلام کنند و بديهی است که خود نيز در اين مراسم شرکت خواهم کرد.

ميرحسين موسوی

27 خرداد 1388    13:43

 

بیانیه‌ای که در راهپیمایی روز دوشنبه بین مردم پخش شد

میللی حرکت چهار شنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۸:

١- خلع ید از خامنه‌ای بخاطر دارا نبودن شرط رهبر عادل
٢- خلع ید ازاحمدی نژاد بخاطر غصب غیر قانونی مقام ریاست جمهوری
٣- رهبری موقت آیت الله العظمی منتظری تا تشکیل کمیته بازنگری به قانون اساسی
٤- برسمیت شناختن موسوی بعنوان رییس جمهور منتخب مردم
٥- تشکیل دولت توسط موسوی و فراهم کردن مقدمات اصلاح قانون اساسی
٦- آزادی فوری وبدون قید وشرط همه زندانیان سیاسی با هرگونه مرام وعقیده
٧- انحلال فوری کلیه ارگانهای علنی و مخفی سرکوب نظیر گشت ارشاد

 

 

درخواست عفو بین‌الملل: آزادی بی‌درنگ بازداشت‌شدگان

ناآرامی‌های روزهای اخیر در تهران با موج تازه‌ای از دستگیری‌ها همراه بوده است. بنا بر تازه‌ترین گزارش‌ها از "کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران" (روز چهارشنبه، ۲۷ خرداد)، سعید حجاریان، مشاور رئیس جمهور پیشین، سید محمد خاتمی نیز در میان دستگیرشدگان است. همچنین به گزارش خبرگزاری فرانسه و به نقل از نزدیکان حمیدرضا جلایی پور سعید لیلاز، این دو نیز روز چهارشنبه (۲۷ خرداد) بازداشت‌شده‌اند.

در روزهای اخیر و در پی بروز ناآرامی‌ها و اعتراضات به نتایج انتخابات ریاست جمهوری در ایران، بسیاری از شخصیت های سیاسی، فعالان حقوق بشر، روزنامه نگان و همچنین تعداد بسیار زیادی از شهروندانی عادی دستگیر شده‌اند. روز گذشته خبر دستگیری محمد علی ابطحی، مشاور مهدی کروبی منتشر شد. به گزارش "کمپین بین‌المللی حقوق بشر در ایران"، بهزاد نبوی، از نمایندگان و وزرای سابق مجلس، عبدالله رمضان زاده، مصطفی تاج زاده و تعدادی از اعضای ستاد مهدی کروبی از جمله باقر اسکویی در تهران و امیر مردانی در تبریز دستگیر شده‌اند. بنا بر این گزارش، از دیگر شخصیت‌های مهم سیاسی که بازداشت شده اند می‌توان به محسن امین زاده، محمد عطریانفر و محمد توسلی اشاره کرد. نام سه فعال سیاسی دیگر نیز در میان بازداشت‌شدگان به چشم می‌‌خورد: تقی رحمانی، رضا علیجانی و هدی صابری که در روز ۲۴ خرداد ماه بازداشت شدند.

"کمپین حقوق بشر در ایران" همچنین نام برخی از اعضای دستگیر شده‌ی نهضت آزادی و جبهه‌ی مشارکت را نیز منتشر کرده است.

"دستگیری‌های نظام‌مند"

به گفته شیرین عبادی، برنده جایزه صلح نوبل، عبدالفتاح سلطانی، از وکلای پیشگام مدافع حقوق بشر و عضو کانون مدافعان حقوق بشر نیز در روز ۲۶ خرداد ماه ۱۳۸۸ در دفتر کار خود توسط نیروهای امنیتی که خودشان را موکلان ایشان معرفی کرده بودند، بازداشت شد. سلطانی یکی از اعضای کمیته پیگیری بازداشت های خودسرانه است. به گزارش "کمپین حقوق بشر در ایران"دو عضو دیگر این کمیته، علیرضا تاجیک و کیوان صمیمی نیز دو روز پیش بازداشت شده بودند. شیوا نظر آهاری؛ فعال حقوق بشر و مهسا امرآبادی، روزنامه نگار نیز در میان بازداشت شدگان دو روز اخیر هستند.

کمپین بین المللی حقوق بشر با توصیف این دستگیری‌ها به "دستگیری‌های نظام‌مند" در ایران با اشاره به اسامی دیگر بازداشت‌شدگان در ناآرامی‌های روزهای اخیر از جمله از اعضای شورای مرکزی سازمان دانش آموختگان ادوار و بازداشت‌شدگان در شهر تبریز،خواستار آزادی فوری همه کسانی است که خودسرانه بازداشت شده اند. این کمپین از کمیسیونر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد می خواهد که موارد بازداشت های "خودسرانه" را مورد بررسی قرار داده و خواستار تضمین سلامت و امنیت آنها شود.

موج تازه‌ی دستگیری‌های فعالان حقوق بشر و چهره‌ها و شخصیت‌های سیاسی معترض به نتایج آراء در حالی آغاز شده است که پیش از برگزاری انتخابات، روزنامه‌ی کیهان "از خفه کردن انقلاب مخملی در نطفه" خبرداده بود.انتقلاب مخملی اشاره‌ای بود به رنگ سبز که در این دور از انتخابات نشانه‌ی طرفداری از موسوی بدل شده بود.

سازمان عفو بین‌الملل: "صحنه‌هایی تکان‌دهنده"

بسیاری از کشورها نیز تاکنون نگرانی خود را از وقایع چند روز اخیر در ایران ابراز کرده‌اند. نهادهای مدافع حقودق بشر نیز به دقت و با "اظهار نگرانی" حوادث روزهای گذشته را دنبال کردند.

سازمان عفو بین‌الملل در بیانیه‌ای که روز ۱۵ ژوئن منتشر شد، خواستار بازرسی هر چه سریع‌تر موارد برخورد نیروهای انتظامی با مردم از سوی حکومت ایران شده است. در این بیانیه به دریافت گزارش‌هایی تصویری اشاره شده‌است که در آنها "نیروهای نظامی با باتوم به جان تظاهرات‌کنددگان غیر مسلح" افتاده‌است. معاون رئیس بخش آفریقای شمالی و خاورمیانه‌ی عفو بین‌الملل با "تکان‌دهنده" خواندن این صحنه‌های خشونت علیه مردم عادی خواستار محاکمه‌ی "مسئولان نقض حقوق بشر" در ایران در چند روز اخیر شده است.


عفو بین‌الملل نیز با اشاره به شمار بالای دستگیر شدگان در روزهای اخیر خواستار "آزادی بی‌درنگ" کسانی شده است که به گفته‌ی این سازمان تنها "خواستار شفافیت در نتایج آراء انتخابات" بوده‌اند.

AH/RN

استعفای جمع کثيری از اساتيد دانشگاه تهران در اعتراض به کشتار وحشيانه دانشجويان دانشگاه تهران

خبرنامه اميرکبير: بيش از صد استاد از دانشکده های مختلف دانشگاه تهران در اعتراض به يورش وحشيانه و غيرانسانی انصار حزب الله به کوی دانشگاه تهران، و کشته و مجروح شدن جمعی از دانشجويان ساکن کوي، استعفای خود را اعلام کرده اند.

در ميان اساتيد مستعفی نام دکتر جبه‌دار مارالانى از اساتيد بنام گرايش الکترونيک دانشکده برق به چشم می خورد. اساتيد مستعفی از دانشکده علوم پايه و فنی و ديگر دانشکده های دانشگاه تهران هستند. هم چنين جمعی ديگر از اساتيد دانشکده حقوق و علوم سياسی با امضای طوماری خطاب به فرهاد رهبر، خواهان پاسخگوئی وی در برابر اين تجاوز آشکار به حريم دانشجويان شدند

گفتنی است يک روز پس از اين تجاوز وحشيانه، فرهاد رهبر با صدور اطلاعيه ای از نيروی انتظامی تشکر کرده بود. چنين مواضعی از سوی وی خشم دانشجويان را بر انگيخته است.

وی هم چنين در چند روز گذشته تلاش نمود تا به اتخاذ مواضعی همدلی خود را با دانشجويان نشان دهد. اما قاطبه ی دانشجويان و اساتيد در تجمعات اعتراضی خود خواهان پاسخگوئی وی در قبال اين بی کفايتی آشکار و استعفای وی شدند. هم چنين نکته جالب در مصاحبه های وی با خبرگزاری های مختلف، آن است که وی هنوز هم اعلام می کند که دانشجوئی در اين تهاجم کشته نشده است. اين در حالی است که دانشجويان اين مسئله را رد می کنند.

گفتنی از فرهاد رهبر چند سال پيش معاون وزارت اطلاعات بوده است و هم اکنون در موضعی عجيب خواهان روشن شدن هويت ضاربان دانشجويان در واقعه کوی دانشگاه تهران شده است!

27 خرداد 1388    13:09

 

ولايتی پزشکان متحصن را تهديد کرد

1- اکثر مجروحانی که در حادثه کوی دانشگاه وضعیت بدی داشتند از ناحیه سینه مورد اصابت چاقو قرار گرفته بودند.

2- تقریباً تمامی کشته شدگان حوادث اخیر از ناحیه سر و بالاتنه مورد اصابت گلوله قرار گرفته اند. این امر حاکی از آن است که شلیک کنندگان به سوی دانشجویان و مردم یا لباس شخصی های مسلح بوده اند زیرا نیروی انتظامی آموزش دیده در برخورد با تظاهرات دستور به شلیک تیر هوایی یا در شرایط حاد دستور به هدف گرفتن پایین تنه تظاهر کنندگان را دارد و یا اگر نیروی انتظامی بوده اند دستور کشتار تظاهر کنندگان را داشته اند.

3- پزشکان بیمارستان رسول اکرم با مشاهده مقتولین به اعتراض دست از کار کشیده و با صدور بیانیه ای افشا کرده اند که مقتولین حوادث اخیر که همگی از ناحیه سر و بالاتنه مورد اصابت گلوله قرار گرفته اند.

4- به پزشکان بیمارستان رسول اکرم دستور داده شده است که علت مرگ مقتولین حوادث اخیر را مرگ بیمار در زیر عمل جراحی بنویسند.

5- دکتر ولایتی کلیه رؤسای دانشگاه های پزشکی را در جلسه ای دعوت کرده و طی تحلیلی به ایشان گفته است. نظام از آغاز تا کنون مراحل حساسی را با موفقیت پشت سر گذاشته است. مرحله حذف شریعتمداری، ما جرای بنی صدر،ماجرای آیت الله منتظری، 18 تیر و اکنون تصمیم دارد که این مرحله را با قاطعیت پشت سربگذارد. وی سپس رؤسای دانشگاه های پزشکی حاضر در جلسه را تهدید کرده است که اگر با تحصن و یا اعتصاب های احتمالی استادان و پزشکان در بیمارستان ها و دانشکده های تحت مدیریت خود قاطعانه عمل نکنند با آنها برخورد خواهد شد.

امروز

افزایش تعداد جان باختگان خشونت های اخیر ایران به سی و دو تن



مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران:  پس از تحقیقات میدانی علیرغم گزارشات متعدد ارسالی از آمار کشته شدگان خشونت های اخیر در ایران، قادر به تائید مرگ سی و دو شهروند ایرانی مرتبط با وقایع 24 و 25 خردادماه است.
اکثر شهروندان مورد اشاره در پی حوادثی چون حمله به کوی دانشگاه (24 خردادماه) و همینطور تیراندازی مستقیم نیروهای شبه نظامی بسیج به مردم بی دفاع (25 خردادماه) جان خود را از دست داده اند. این خشونت ها پس از اعتراض شهروندان ایرانی به نتایج انتخابات دوره دهم ریاست جمهوری آغاز شد و با دخالت نیروهای امنیتی و شبه نظامی وابسته به دولت به خشونت گرائید.
روابط عمومی دفتر تحکیم وحدت روز گذشته با صدور بیانیه ای از جان باختن دست کم هفت دانشجو در حوادث حمله به کوی دانشگاه تهران و سایر دانشگاههای کشور خبر داد (سازمان عفو بین الملل این آمار را تا تاریخ 25 خرداد 5 تن اعلام کرده بود) . همچنین بنابر گزارشات متعدد و موثق، سردخانه بیمارستان رسول اکرم تهران محل نگهداری هشت جانباخته واقعه تیراندازی به سوی مردم بی دفاع در روز دوشنبه است.
در ادامه فعالان حقوق بشر آذربایجانی نیز از کشته شدن دو شهروند  ارومیه ای در درگیری روز دوشنبه 25 خردادماه این شهر خبر داده اند.
در آخرین مورد منابع پزشکی از بیمارستان فوق تخصصی عرفان (35 درصد این بیمارستان ويژه “آي.سي.يو”، سي.سي.يو، ان.آي.سيو و14 اتاق عمل است) واقع در غرب تهران از 15 جانباخته در این بیمارستان که مرتبط با واقعه تیراندازی به سوی مردم در 25 خردادماه است به مجموعه گزارش داده اند.
در مجموع هرچند که آمارهای دریافتی مجموعه در خصوص شهروندان جانباخته در اقصی نقاط کشور بسیار زیاد است اما به لحاظ فقدان امکان دیده بانی صحیح ناشی از فضای به شدت امنیتی و دستگیریهای گسترده تنها مقدور به تائید این آمار هستیم و تلاش مجموعه برای تکمیل نمودن مستندات و گزارش خود ادامه دارد.

 

بيانيه گروه کثيری از اهالی هنر و فرهنگ کشور در پشتيبانی از حرکت اعتراضی مردم

به نام خدا

جمعه بيست و دوم خرداد روز با شکوهی بود . همه بودند . آنها که هميشه می آمدند و آنها که هرگز نيامده بودند. همه محترم بودند. هيچکس خس نبود ، خاشاک نبود .
جمعه بيست و دوم خرداد روز نمايش اعتماد، آگاهی و عقلانيت ملت و درک صحيح مردم از ارادة دردست گرفتن سرنوشت خويش بود .
۱- جامعة هنری ايران همپای اين جريان تاريخی ، پيشگام حرکت سرنوشت ساز انتخابات رياست جمهوری دهم شد و در بستر سازی اين اعتماد عمومی ، به سهم خود تلاش کرد.

۲- متاًسفانه در هنگامة تجلی اين ارادة ملی ، جريانهای شناخته شده ای با سوءاستفاده از امکانات ملی و دولتی به کارگردانی آرا و مديريت آن پرداختند و در يک اقدام ويرانگر تاريخی ، ضربة مهلکی به حقوق مدنی مردم وارد کردند و عملاً بخش گسترده ای از جامعة ايران را در آستانة خروج از دايرة اعتماد به نظام قرار دادند.
۳- در شرايطی که بسياری از نخبگان سياسی و فرهنگی کشور به همراه بخش عظيمی از ملت ، در صحت انتخابات دچار تشکيک شده اند ، متاسفانه رسانه ملی ايران به جای بستر سازی برای رفع نگرانی ها و اعتراضات و تلاش جهت شفاف سازی واقعيت ها ، همچنان از مواضع و ادبياتی دور از شان اين ملت بزرگ استفاده می کند.

جامعة هنری و فرهنگی ايران همگام با خواست و ارادة عمومی ملت که در راهپيمايی ميليونی آنها تجلی يافته و در اظهارات نامزدهای معترض منعکس شده است، از تمامی مراجع قانونی و مذهبی درخواست می کند ، نقش پناه مردم را در اين شرايط خطير ايفا کنند و برای اعادة حقوق از دست رفتة ملت و بازسازی بنای ويران شدة عدالت اجتماعی ، اقدام کنند.
اين جامعة هنری و فرهنگی همچنين از نيروهای نظامی و انتظامی درخواست می کند با خويشتن داری و پرهيز از خشونت ، تصويری جوانمردانه و در خور ملت محترم ايران را نزد جهانيان ، به نمايش گذارند .

امضا کنندگان :
عزت اله انتظامی – محمد احصايی – سيروس الوند – بيژن امکانيان - صابر ابر - محمد آلادپوش - فرح اصولی - امير اثباتی- پگاه آهنگرانی- ويشکا آسايش - محمد احمدی- حميد اسکندری- محمد رضا اعلامی- حميد امجد- پرويز آبنار - ژيلا ايپکچی- اهورا ايمان- بابک اطمينان – محمد اطبايی – هوشنگ آزادی ور – علی اسدی - مصطفی احمدی – طاهره ايبد- شهرام اقبال زاده- سميرا اسکندر فر – ايمان افسريان– پويا آريانپور– آيدا اطبايی – ثميلا امير ابراهيمی – عليرضا احدی - اريکا ابراهيمی قاجار – کيان اولاد وطن - رخشان بنی اعتماد - ساعد باقری- مرضيه برومند- مهدی بزرگمهر- بيتا بهشتيان- شهرزادبهشتيان- عليرضا بزدوده- امير حسين بياتی- مجيد برزگر- رضا بهار انگيز – معصومه بختياری – امير حسين بيرجندی – رضا بهرامی نژاد – هاله باستانی – کامبوزيا پرتوی- کيومرث پوراحمد- جعفر پناهی - مانی پتگر - حميد پورآذری- سعيد پور اسماعيلی - پرويز تناولی- هديه تهرانی– فرهاد توحيدی- پريسا تنضيقی–امير توده روستا– ژينوس تقی زاده– شيده تامی- بهمن جلالی - رعنا جوادی - ليلا حاتمی – ابراهيم حقيقی - محمد حسين حقيقی - محمد علی حسين نژاد- منيژه حکمت - شاپور حاتمی – رضا حائری – محمد حقيقت – منصوره حسينی – وحيد حکيم – سعيد حدادی پژمان حبيبيان – محمد حدادی – علی حدادی – اکبر حدادی- حسين خسرو جردی- فردين خلعتبری- مصطفی خرقه پوش - اشکان خطيبی – نگار جواهريان – مامک خادم – واحد خاکدان – فرزين خسرو شاهی – خسرو خسروی - سيف الله داد- احمد رضا درويش - ابوالحسن داودی- محمد رضا درويشی - بهرام دهقانی- مصطفی دره باغی – مرتضی دره باغی – محسن صادقيان - عليرضا رئيسيان- شادمهر راستين- داود رشيدی - فاطمه راکعی- محمد رحمانيان- ليلی رشيدی- امير شهاب رضويان - محمد رضايی راد- امير راد – مامک رادمان – شيوا رشيديان– نادر رضايی- حامد رشتيان – عميد راشدی – مهشيد رحيم تبريزی – ناصر رفاهی – بهاره رهنما - حسين زمان – مريلا زارعی – ارد زند - جمال ساداتيان- حسام الدين سراج- عليرضا سميع آذر - سعيد سهيلی- محمد علی سجادی - علی اصغر سيد آبادی- حميد سعيدی – سحر سلحشور – محمد علی سعيدی - مرتضی شايسته- پرويز شهبازی- عليرضا شجاع نوری - سعيد شهرام – مهوش شيخ الاسلامی – مسعود شامحمدی - فرهاد مهرانفر – غزل شاکری - کورش شيشه گران – رزيتا شرف جهان – مهدی شکيب – سعيد شهلا پور - افسانه شعبان نژاد علی اکبر صادقی - حبيب اله صادقی- مهرداد صديقی- پروين صفری - هاجر صمدی – بهرنگ صمدزادگان – حامد صحيحی – منير صحی – سعيد صديق - فرشته طائرپور- طناز طباطبائی– محمد مهدی طباطبايی - نيما طباطبايی – کيانوش عياری - حسين عليزاده – افشين علا – فريدون عمو زاده خليلی – تقی عليقلی زاده - اميرعابدی - قدرت الله عاقلی- ساقی عطائی- بهرام عظيم پور – مجيد عاشقی – سميرا عليخان زاده - محمد عاشقی - اصغر فرهادی – داريوش فرهنگ - حميد فرخ نژاد- شبنم فرشادجو- محمد فرشته نژاد- فرشاد فزونی- فرهاد فزونی- شهاب فتوحی – بيتا فياضی – گلناز فتحی – رعنا فرنود- يعقوب عمامه پيچ - آتوسا قلمفرسايی – مهدی قربان پور - حميد رضا قليچ خانی – نيلوفر قادری نژاد - پرويز کيمياوی - عبد الجبار کاکايی- مسعود کرامتی - مهدی کرم پور- باران کوثری- پيروز کلانتری – بهمن کيارستمی – ميترا کاويان – تورج کيانی – ميترا کارآگاه – رضا کاظمی – کيوان کيانی - ليلی گلستان - احمد رضا گرشاسبی- افسانه گيويان – باربد گلشيری - نيلوفر لاری پور- محمد حسين لطيفی- داريوش مهرجويی - محسن مخملباف- مرضيه مشکينی - سميرا مخملباف- حنا مخملباف- فاطمه معتمد آريا – مستانه مهاجر - منوچهر محمدی - سهيل محمودی- علی مصفا بيژن ميرباقری – تورج منصوری – فرزاد موتمن - آزاده مدنی- سهراب مدنی- حسن معجونی- کسری معظمی- محمد رضا مويينی- نازنين مفخم- مازيار ميری- مهران ملکوتی– مرضيه محبوب - مسيح منصوری- مهسا محب علی – حسن معجونی – احمد مهرانفر - کسری معظمی – بيوک ملکی - منوچهر معتبر – احمد مرشد لو – شهرام مکری – محمد رضا مقدسيان – معصومه مظفری – محمد حسين ماهر – علا محسنی – منوچهر مشيری – جلال متولی – محمد حسين مهدوی سعيدی – ماکان محمدی – مجتبی ميرطهماسب – رايکا ميلانيان – حميد رضا مرادی - محمد علی نجفی- مهتاب نصير پور- پريوش نظريه - نشاط نوذری- حميد نعمت اله – توکا نيستانی - مريم نراقی – وحيد نيکخواه آزاد- فريبا نباتی – رضا نامی – طوفان نهان قدرتی – پيمان نهان قدرتی – ليلا نقد پری – امين نورانی – محمد نصيری – ماجد نيسی – آرزو نيکپور - علی واجد سميعی - احمد وکيلی – ايمان وزيری - ضياء هاشمی- افشين هاشمی- کارن همايون فر- مهسا محب علی- محبوبه هنريان – تبسم هاشمی - فرشته يمينی شريف - سيد رضا يک رنگيان

شيرين عبادی خواستار برگزاری دوباره انتخابات شد

شيرين عبادی، حقوق‌دان و مدافع حقوق‌بشر و برنده جايزه صلح نوبل می‌گويد که «دولت بايد انتخاباتی جديد برگزار کند و اجازه بدهد که ناظران بين‌المللی بر انتخابات نظارت بکنند

خانم عبادی در گفتگو با راديو اروپای آزاد/ راديو آزادی در مورد انتخابات رياست جمهوری ايران و اعتراض‌هايی که به نتايج آن می شود گفت «که مردم ايران در مورد نتايج انتخابات ابراز شک و ترديد کرده‌اند، به شکلی بسيار آرام و صلح‌آميز، ميليون‌ها نفر به خيابان آمدند و خواسته خود را بيان کردند